Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

profit написа:
    style34 написа:
    Абе подозирам, че някои (мъже) не харесват Бойко, заради харизмата и чара, който, да си признаем, впечатлява доста жените. А знаем, че завистта е голям двигател при българите. Не ме оборвайте сега, да не стане гузен негонен бяга :D
    Ама колега ти сериозно ли? Големи хора сме все пак "Харизмата" и "чара" му са вследствие на "една лъжа, повторена 1000 пъти става истина". Освен това те уверявам, че има доста жени, които НЕ го харесват - и като мъж и политик. Мойта например Всъщност аз нямам нищо против да го харесва- било то него или Костов или Станишев или друг. Аз харесвам политиците, без да се съобразявам с това дали жена ми ги харесва. Та понеже тука ББ има доста привърженици да питам аз как хем не харесва комунистите, които са убили дядо му (посвети публично победата си на изборите на дядо си), хем беше охрана на Тодор Живков Никаква логика няма тука, ама на българина не му и трябва- той обича да се заблуждава и да го лъжат и то за едно и също нещо по няколко пъти.
    Абе доста жени го харесват. Имам познати, приятелки, колежки от най-различни възрасти. Е харесват го. Но, разбира се, това абсолютно няма значение. А относно:
    ама на българина не му и трябва- той обича да се заблуждава и да го лъжат...
    Кой трябваше да изберем, питам и теб, тъй като никой освен Immortal в известна степен, не ми отговори? Кой е честен и не лъже от българските политици?
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Да се върнем на темата:Обещание номер 9 е ясно че няма да го бъде:9. Ако отсъстват от 3 поредни заседания на парламента, депутатите на ГЕРБ са длъжни да напуснат Народното събрание. Няма ли ги общо пет пъти в годината, също ще си тръгват - Цветан Цветанов 14.07.2009 г.Нарочно помествам текстът + снимката от dir.bg за да видите кой ги решава тия неща - някаква лелка с бъркалка в устата
      Прикачени файлове

Коментар

Аз мисля ти отговорих на този въпрос, но може и да не си ме разбрал.... ПАК

Коментар

Не съм видял написано име, KuKu. Отиваш да гласуваш и там има имена на партии и хора. Няма допълнителен ред за обяснения. Ти гласува ли? За кой?
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Жалко.

Коментар

За Иван Костов - по принуда, ако мога така да се изразя (преувелича).ДПС и нейната АТАКА, БСП и нейната РСЗ автоматично ги отписваме.ГЕРБ също... просто не остава друга партия, която да прескочи прага, за това пуснах такава бюлетина

Коментар

Ето затова говоря. И аз за ГЕРБ по принуда. Другият вариант беше Костов. Другите и аз ги отписвам по същата причина. Изобщо не си мисли, че вярвам на Бойко и че всичко ще цъфне и ще върже с него.

Коментар

искренно се надявам генерала да направи нещо за тази така западнала държава .... нека има малко ред и закони .... стига с тази анархия !

Коментар

Ред и закони ще има, много повече отколкото си мислим!ХА на бас, че първото (или второто) нещо, което ще направи Цветан Цветанов, ще е да вдигне заплатите на полицаите После, ще започне масово лансиране на органите в МВР и прочие, премахване на ДАНС (логично) и накрая най-полицейската България от десетилетия насам!Ако някой си е мислил, че до сега сме били полицейска държава....

Коментар

Ако е полицейска в смисъл драконовски да се съблюдава закона - аз съм съгласен.

Коментар

Kuku написа:
                        Ред и закони ще има, много повече отколкото си мислим!ХА на бас, че първото (или второто) нещо, което ще направи Цветан Цветанов, ще е да вдигне заплатите на полицаите После, ще започне масово лансиране на органите в МВР и прочие, премахване на ДАНС (логично) и накрая най-полицейската България от десетилетия насам!Ако някой си е мислил, че до сега сме били полицейска държава....
                        Ще ми гледаш ли и на мен? Може пък да ми познаеш бъдещето....Свалките - на ЛС, ако обичате! Модераторски екип на fiat-bg.org
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ele айде после кажи,че не се заяждаш и не почваш първа споровете
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                            Ele айде после кажи,че не се заяждаш и не почваш първа споровете
                            Не се заяждам - Kuku дрънка невероятни неща. Как така е решил, че ще им се вдигнат заплатите, като бюджетът съвсем я е окъсал. Какво значи "лансиране на органите на МВР"? Нормално е МВР да се опитва да гради имидж пред обществото. Ще премахнат ДАНС, на тяхно място - други - старите муцуни в ново ведомство. Пак ще е ДАНС ама под ново име. И какво значи полицейска държава? В една полицейска държава полицията третира всички като престъпници по подразбиране, като в Северна Корея например, където са разтреляли сума народ само защото изповядват религия, която уж е разрешена, а последно четох, че ще се налагат санкции ако жените ходят с панталони (но на това много не вярвам, но нищо чудно). Май Kuku не се е събудил още и шета из света на сънищата. Може пук да му се иска да е така, да тропне с крак и да каже "Ама нали ви казах"!
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Между другото преди няколко дни Цветанов каза че полицаите ще трябва да поизчакат с вдигането на заплатите. Най-рано - следващия бюджет.

Коментар

..

Ако ,,полицейска,, държава значи сигурност-да бъде.

Коментар

Working...
                                X