Винаги има накъде повече, недей да се успокояваш с това Няма лошо във взимането на разумни заеми, въпросът е, че не сме затънали като Румъния (20bn euro). А ако до края на годината не сме на дефицит, защото Април е бил на +, ще кажете ли браво?Мен не ме кефят куп неща, ама че бил пожарникар, изказвал се простовато.. не е сериозно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kiro_of_the_day написа:Stefan Hadjov написа:Интервюирани от "Тайм" хора в България посочват корупцията в съдебната система като главната пречка за Борисов в неговата антикорупционна кампания.В интервюто Борисов заявява, че най-голямото му предимство е, че няма приятели и не е на този пост, за да се харесва на хората.
Коментар
-
Изложи се.Поне до сега всичко е "Хляб и зрелища" ама без хляб.Ревизия на бюджета, показваща икономическо скудоумие. Всяка вечер по 3 полицейски операции - зер трябва да запълним новините, че да не се чуе какво казват икономистите.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:За Киро не се очудвам,той е вечния мърморан.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:[@ImmortalЧакайте бе,какво се нахвърляхте срещу мен като че ли аз съм автора на интервюто.
Коментар
-
"Едно е да искаш... Друго е да можеш... А трето и четвърто е да го направиш...".Диви разкази. Н. Хайтов.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:"Едно е да искаш... Друго е да можеш... А трето и четвърто е да го направиш...".Диви разкази. Н. Хайтов.
Коментар
-
Според мен не е коректно да се спекулира, че е бил пожарникар - като образование! Който е запознат, знае че в Симеоново се учи здраво, а и все пак е с научна степен кандидат на науките, което говори, само по себе си, че не просто е завършил! Въпроса е дали ще има волята да направи нещо. По този въпрос не смея още да изкажа мнение. Притиснен съм от тези сметки с фиксалния резерв. Дано да са им точни сметките и да спрем само до санитарния минимум, защото ако след това ни трябват още пари, които ще се вземат от заеми, то лихвата на тези заеми няма да е една и съща при 4 и 8 млрд. лева резерв. Надявам се да мислят малко в преспектива по този въпрос!Fiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
Immortal написа:Мисля, че на всички е ясно, че заглавието на темата не е вече актуално.Предлагам от "ще се справи ли или изложи ББ" да го променим на "Колко ще се изложи ББ" ?А дори и аз в началото на темата бях леко оптимист за управлението на ГЕРБ...
Коментар
-
А задавахте ли си въпроса ако пак на изборите беше спечелила тройната коалиция то те сега от къде щяха да намерят пари ??? Аз не виждам откъде, освен пак заеми с големи лихви Ето няколко дни ходя омърлушен като чета, че комисията Кушлев е запорирала сметки и имущество за 7 милиона на нашия Ловешки бос Алдин /Алчо /. Горкото момче ,баща му беше каруцар и караше въглища и дърва от Топливо с каруцата , а то след разстрела на Крушата пое неговия борчески бизнес. Та за това го мразя Бойко че ги погна айдуците в цялата страна, а горките как си живутуркаха при предишните правителства.
Коментар
-
Коцев, за погването на айдуците - адмирации - на черното не мога да кажа бяло. Ама досега няма ни един осъден от всички, които ги прибраха.Не стига това, ми сега като почнат да съдят държавата за неправомерни арести, ще има да плаща държава от нашите пари обезщетения...Не е въпроса само да ги погнеш и да ги прибереш. Това трябва да става професионално, така, че после нито един съд да не може да ги оправдае.Щото файда от "ние ги хващаме, ама те ги пускат" няма.
Коментар
-
Добре де , а нещо да кажеш по крайнонуждаещите съдийски деца със имотите им по морето ??? И не само на тях а и на други личности.Защо до сега нито едно правителство не направи крачка по тия престъпления да бъдат наказани а доколкото се разбира сами са ги покровителствали.Всички казват ,че се е крало много от държавата и хоп всички са оправдани от съда. Все от някъде трябва да се почне . Един ще се отърве от съда ,втори също ,но все пак някои ще влезнат и вече ако следиш как вървят нещата, то повече никой не се наема за щяло и нещяло да си затуля очите .Една нахалница миналата година на место отредено за гараж пред сервиза ми вместо гараж взе да строи фризорско ателие разкопа да прекара ток и вода ,вдигна висока зграда ,обаче палачинката се обърна дойдоха други на власт и спряха това беззаконие. Сега се събаря всичко това и то от тия хора в кметсвото които и бяха дали разрешение за строеж ,защото вече никои не иска да си слага главата в торбата .Тъй, че каквото и да се говори против Бойко то той си остава любимец на народа и отново ще ги спечели изборите с голямо мнозинство. :D
Коментар
-
Колега Коцев, тази съдебна система е анахронизъм наследен от едни времена, по които ти въздишаш.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар