Ха, ами не, не бях разбрал. За пръв път прочетох "изказването" на гръцкия премиер тук :D Чак ми стана гузно задето се изказах така за човека. Но мнението ми за Гърция си остава такова.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Положението на Гърция е доста интересно и меко казано...проблемно... та да дават мнение за нас.Ей тук в тези два κοментара (единия от Андрей Райчев, който не харесвам много-много, но тук като че ли е прав, а другия - от германското радио WDR) е описано състоянието, в което е южната ни съседка.http://www.dw-world.de/dw/article/0,...468348,00.html
Коментар
-
Immortal написа:Ей тук в тези два κοментара (единия от Андрей Райчев, който не харесвам много-много, но тук като че ли е прав, а другия - от германското радио WDR) е описано състоянието, в което е южната ни съседка.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Честит Ви нов министър на здравеопазването колеги! Те тая вече, ще излекува всичко де що има за лекуване... Сигурен съм.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Мен ме дразни тази мярка с отпуските от предни години, които се губят ако не се ползват до края на тази година. И това се приема, само и само, държавата като работодател да си спести средства които трябва да плати за неизползваните отпуски. Горещо се надявам синдикатите да успеят да убедят правитеството, че това е грешна стъпка.
Коментар
-
Humppa
Тези кртени защо ми се бъркат в сметките? Не трябва ли аз да съм човекът, който решава кога и колко отпуска да ползвам? Кретени!
Коментар
-
Humppa написа:Тези кртени защо ми се бъркат в сметките? Не трябва ли аз да съм човекът, който решава кога и колко отпуска да ползвам? Кретени!
Коментар
-
Humppa написа:... Не трябва ли аз да съм човекът, който решава кога и колко отпуска да ползвам?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Отпуските, поради една или друга причина, не са ми такъв проблем на мен лично.Обаче побеснявам заради болничните. Аз за 12-13 години трудов стаж не съм ползувал повече от 20 дни болнични общо. Всеки месец плащам далеч несимволични здравни осигуровки. И защо? За да ме накарат да си плащам сам първите дни или да задължат работодателя ми да плаща 50% от първите 3 дни болнични. Ами това е абсолютна гавра. Значи ако се разболея от грип или настинка ще ме глобяват с половината ми доход За мен това е абсолютно неморално! Това е все едно да си плащам застраховка за нещо, да съм сключил полица при едни условия, а впоследствие застрахователят едностранно да измени условията на договора, но аз да съм въпреки това задължен да плащам премии! Щото Хер Флик му било трудно да пълни НЗОК и НОИ! И по този повод ако се разболея да си плащам сам въпреки, че съм застрахован. Добре де, когато абдикират и от покриването на болнични, какви всъщност са им задълженията. Да ми осигурят един преглед, но дори за него плащам 2.40, т.е. не е безплатен. Какво друго? Лекарствата си ги плащам като поп. Сега ще си плащам наполовина и заради това, че боледувам!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Не е само 2.40, Ганчо.Съвсем сериозно се заговори за въвеждане на доплащане в болниците по всички клинични пътеки.Лечението ти струва реално в момента 500 лв. Здравната каса плаща.Като въведат доплащането, познай дали същото лечение няма да стане 1000 лв - 500 лв дава касата, и ти си "доплащаш" другите 500.Мамка му и държава - поне в Унгария да се бях родил бе... Тоз моя крив късмет!!!
Коментар
-
Immortal написа:Не е само 2.40, Ганчо.Съвсем сериозно се заговори за въвеждане на доплащане в болниците по всички клинични пътеки.Лечението ти струва реално в момента 500 лв. Здравната каса плаща.Като въведат доплащането, познай дали същото лечение няма да стане 1000 лв - 500 лв дава касата, и ти си "доплащаш" другите 500.Мамка му и държава - поне в Унгария да се бях родил бе... Тоз моя крив късмет!!!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Отпуските, поради една или друга причина, не са ми такъв проблем на мен лично.
Коментар
-
Humppa
До сега се гавреха с нас, вече почват и да ни се подиграват...През следващите няколко години към Варна вече ще водят две магистрали.Това съобщи днес в крайморския град министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев, цитиран от БТА. По думите му автомагистрала "Черно море" вече е ЛОТ 6 от магистрала "Тракия" - участък Бургас-Варна.Според министъра средства за изграждането на другата автомагистрала - "Хемус", могат да бъдат осигурени през следващия програмен период за европейските фондове след 2014 година, а самият път може да бъде готов през 2017 г.Плевнелиев посочи, че за оправянето на дупките по магистрала "Хемус" са необходими около 7 милиона лева. Осигурените средства са близо 4,5 милиона.По програма "Транзитни пътища 5" ще бъде ремонтиран пътят Силистра-Шумен-Карнобат. Дължината на отсечката е 190 километра, а средствата - 45 милиона евро. С помощта на Световната банка ще бъдат направени ремонти в участъка Варна - Добрич, както и на пътя Шумен - Велики Преслав - Върбица. Общата стойност на инвестициите е 20 милиона евро. По оперативна програма "Регионално развитие" ще бъдат оправени отсечките Добрич - Генерал Тошево и Шумен - Векилски.Плевнелиев коментира още, че през тази година министерството няма да може да задели пари за оправяне на свлачищата около Варна. По думите му за свлачищата са нужни съвместни усилия между министерството и общината.Министър Плевнелиев посети Варна, за да направи първа копка на нов завод за строителни смеси.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар