Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Понеже все за СиБанк става дума,какво ще кажете за другата фирма в КАТ-БМВ,през която минава обработката на всички документи и е от поне 10 год.там.Понеже не е на Цветелина или на Бойко за нея не се коментира.Не че нещо,ама това е БГ.
    PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
    Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

kostov написа:
      Понеже все за СиБанк става дума,какво ще кажете за другата фирма в КАТ-БМВ,през която минава обработката на всички документи и е от поне 10 год.там.Понеже не е на Цветелина или на Бойко за нея не се коментира.Не че нещо,ама това е БГ.
      Въпросната е държавна фирма
      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

И тази фирма с изключително странното име "Безконтактни Мултиплексорни Вериги" сме я коментирали. Даже още преди да дойде Бат’Бойко на власт.Ама кучетата си лаят - керванът си върви...Ето тук: http://mobile.fiat-bg.org/thread.php?topic_id=40677(странно що търсачката ми връща линкове към мобилната версия?!? )

Коментар

Именно, коментирали сме я.А защо още осъществява дейността си - как мислите?
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Няма бе, то в България отдавна НЯМА монопол...Ни държавен, ни частен...Можеш да си избираш кой да ти сложи номерата, можеш да си избираш коя компания да ти достави тока, газта или водата.... изобщо, ний сме една НЕмонополна държава В Англия табелите на колите се правят в рекламни агенции. Стандартизиран е шрифта и формАта, дават ти номера (т.е. какво трябва да пише), а ти си го поръчваш да ти го правят където искаш.В Румъния цялата процедура за номерата струва около 40 лв, като ти сам си избираш какво да пише на номера и ти го правят веднага пред теб (Разбира се, че номерата са по стандарт, но буквите и цифрите си избираш ти, с изключение на града).Замяната на по-старите номера с румънското знаме с абсолютно същия номер, само че с европейското знаме струва 20 лв български. Не сменяш ни талон, ни нищо. Просто ти дават нови табели със същия номер.При нас таксите за тези неща са едни от най-скъпите в ЕС. Ама това е само защото ние сме с най-високите доходи в ЕС...

Коментар

Не я знам дали е държавна,но от човек,работещ в тая фирма в КАТ В.Търново съм чувал,че била на един бивш вътрешен министър и той с инициали Б.Б.
              PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
              Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Почвам да се замислям колко е "интелигентен" народа ни след като продължава да слуша глупавите и детински оправдания на ББ - голям заговор било, голям грабеж, саботирали го за цялото му управление напред едва ли не. Измамили го дори с бюджета и дефицита.И ходи разпитва дребни чиновници из министерствата - типично за дребната му пожарникаро-полицайска душица Абе, напоследък къде се изгуби Хер Флик? Или аз съм спрял и телевизия да гледам
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Колеги, аз мисля, че някой от вас трябва да го направим премиер. След като един тъп пожарникар е успял, какво остава за такива свръх интелигентни и прозорливи хора като вас? Време е някой да покаже как трябва да се управлява.
                  Allergic To The Counterfeit

Коментар

fiat_fan написа:
                    Колеги, аз мисля, че някой от вас трябва да го направим премиер. След като един тъп пожарникар е успял, какво остава за такива свръх интелигентни и прозорливи хора като вас? Време е някой да покаже как трябва да се управлява.
                    С нетърпение очаквахме безценните ти идеи. Някак си не съм учуден, че точно ти си му страстен почитател. Нито пък съм стъписан от факта, че при липса на някакъв позитивен или негативен коментар прибягваш към лични нападки към изразилите мнението си (без да упоменаваш кои точно) - типично аграрен стил на полемика Очевидно, също така, се гордееш с хапливия си интелигентен стил и си доволен от изяществото на изказа си. От мен - браво и евала!

Коментар

Не знам за Бойко, но гръцкия премиер изглежда е по-наясно със ситуацията у нас http://www.standartnews.com/news/det...B7%D1%8A%D0%BC
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Криво ми е, болно ми е, яд ме е и въпреки това, че е византиец не мога да си искривя душата...верно си е... Прав си е човека за всичко.
                        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

dikanio написа:
                          Не знам за Бойко, но гръцкия премиер изглежда е по-наясно със ситуацията у нас http://www.standartnews.com/news/det...B7%D1%8A%D0%BC
                          Тези изказвания са опровергани от официална Атина. Не ги бил казвал тези неща...
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

И да не ги е казал, аз съм съгласен по всички точки :D
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                              http://www.darikfinance.bg/view_article.php?article_id=28393Каквото повикало - такова се обадило. Не може нашият смешник, неясно от позицията на какъв финансов корифей постигнал какво, да намесва Гърция, а Гърция да си мълчи :D Не знам и дали са опровергани тези изказвания на официална Атина, но в тях наистина има много истина. От друга страна, това е един нагъл тон на представител на държава, която винаги се е гощавала щедро на хранилката на ЕС, самозабравила се в манията си за величие и претенциите си за люлка на световната цивилизация.Абе, тъжна балканска картинка! И ние и те.

Коментар

...

А бе вие не разбрахте ли, че това изказване на гръцкия премиер е партенка, художествена измислица от сайта http://neverojatno.wordpress.com/ !? Има и други интересни неща там Ама и нашите "журналисти" се връзват на всичко, щото нивото на интелигентност и грамотност вече достига недостижими висоти...
                                Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                                Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Working...
                                X