Току що по Дарик завърши един много хубав обзор на Дойчевеле за управлението на ГЕРБ и на последните им действия.Много истини се казаха.Ето текста на предаването: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5467434,00.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Следния коментар на Карбовски не е точно по темата, но тя според мен е нещо като обща политическа такава и може да го "поеме" (леле как се изразявам само, да се таковам в журналиста ) Това събитие само показва, че всичко си е по старому. Не от времето преди Бойко, а от времето преди 1989. То пък и тогава какво ли е станало толкова, че го броим за някаква голяма промяна, ама да не се отклоняваме прекалено. http://www.standartnews.com/comments...82%D0%B5%D0%B6 По темата - зависи какво очаквате от Бойко. Ако сте от оптимистите, значи във вашите очи би трябвало да се е изложил вече. В моите, е поредния от същите.
Коментар
-
dikanio написа:Следния коментар на Карбовски не е точно по темата...
Коментар
-
Някак между другото мина разпространението на винетките... тук ги споменахме, но бързо-бързо забравихме как банката на жената на ББ прибра десетки милиони.Мислите, че са се наяли?!?... Наивници!Ето какви са комисионните (таксите за превод) на СИ Банк, при плащане на таксите за издаване на новите документи: - 5 лв. комисионна за издаването на паспорт. -4.50 лв. комисонна за издаването на шофьорска книжка. -0.50 лв комисионна за издаване на контролен талон. -3.50 лв за издаване на лична карта. (Източник http://www.afera.bg/index.php?option...10597&Itemid=1 )Не знам дали е вярно - който си е вадил от новите документи, може да каже дали е така.Но ако е вярно - възникват въпроси - кому е нужно да се плащат парите през банка, а не се разкрият директно каси на Полицията?!?Имало ли е търг за избор на обслужваща банка? Кои са били другите кандидати? Какви са били критериите за избор?Как се получи, че една почти неизвестна банка преди да дойде ГЕРБ на власт, сега е навряна във всяка едно по-голямо ЛАПАНЕ на пари?!?Ах, Бойко, Ах, Борисов....и ти си същия долнопробен крадец, като тройната ламя... Гади ми се от такива... ПФУ!
Коментар
-
Ти в КАТ не си ли ходил? СИБанк отдавна обслужва държавните/общинските работи и таксите са огромни.Не знам как са избирани, но не са само те. А тя Цветелина я продаде банката А за винетките имаше конкурсedit: Била продала част, има си миноритарен дял и е в надзорния съвет.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Humppa
Immortal написа:Бе не ги виня. И аз да съм там, и аз ще лапам! Ама да не го правят толкова явно, бе джанъм...
Коментар
-
Humppa написа:Immortal написа:Бе не ги виня. И аз да съм там, и аз ще лапам! Ама да не го правят толкова явно, бе джанъм...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Humppa написа:Immortal написа:Бе не ги виня. И аз да съм там, и аз ще лапам! Ама да не го правят толкова явно, бе джанъм...
Коментар
-
Immortal написа:Продала... на офшорна фирма с неизвестен собственик... познай как я е продала...Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар