Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

АКО "Царо" това, АКО онова, нека говорим с факти към настоящия момент. То ако бяхме били Италия ’94 можеше и световен шампион да станем... С радио не ми се спори. Кажи правителство на кой е приемлива алтернатива, аргументирай се и да говорим. Тия БКП-та, пожарникари, тъпотии се сещаш, че са повече от смешни. И друго се чудя - добре бе, като сгафи правителството - ок, следиш по цял ден инфо сайтовете и с трепет очакваш нещо лошо, за да го постнеш тук, ама като направят нещо очевидно добро - еми не си криви душата де, кажи едно "Браво". Не е трудно, опитай и виж, че да признаеш успехите на другите не е нещо страшно. Опитай да превъзмогнеш тази чисто българска черта.
    Allergic To The Counterfeit

Коментар

Арестите не са факти! Опазил ни Господ от момента в който ареста ще е факт!

Коментар

До тук не сме видяли нищо друго, освен разчистване на сметки

Коментар

Kuku написа:
          До тук не сме видяли нищо друго, освен разчистване на сметки
          ама поголовно разчистване !
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Новината днес е,че се отказваме от Еврозоната :D Това за мен е ясен сигнал,че в близко бъдеще не ни очаква нищо добро и си мисля,че скоро може да пипнат курса евро-лев. Дано не се окажа прав...
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

"Борда ще падне скоро". Това ми каза финансов анализатор (непопулярен медийно) на който много вярвам, защото от 12-13г. каквото ми е казал е станало.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

И добре ще стане.Която страна се вързала с еврото, не е цъфнала и завързала, дори напротив.Страните, които спазват монетарната си независимост, като че ли не ги засегна кризата.Сигурно има защо.
                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                www.cyxap.com

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  "Борда ще падне скоро". Това ми каза финансов анализатор (непопулярен медийно) на който много вярвам, защото от 12-13г. каквото ми е казал е станало.
                  ееее,не дърпай дявола за опашката......аз съм обернал някой лев в евро ,ама.......по добре да не става.
                  типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
                  хюндай акцент 1.5 CNG
                  киа каренс +метан

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    Това меко казано ме притеснява и като гледам стъпките на Бойко ,предпоставките за падане на борда започват да стават все по-големи.
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Затова ли го изпратиха обратно оня от ХонгКонг ли беше с обещание след няколко месеца да го викнат?Според мен борда да падне е малко вероятно. Виж, да се смени курса към еврото - по-възможно ми се струва. Примерно държавата дължи 2 милиарда лева (1млрд евро) по разни договори. Прави се курс 1евро=4лв и хоп, държавата пак дължи 2млрд лева, но те вече са 500млн евро. Спестихме 500млн евро.

Коментар

Банката с незаменими кадри: http://www.segabg.com/online/new/art...=13&id=0002403
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Е, и ???? Все от някъде трябва да се започне в тая прогнила във всички области страна . И лодката ще се клати , ще се пълни с вода , ще я изгребваме докато стигнем отсрещния бряг. :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Аз се чудя що като ида на доктор все в монитора на компютъра се дзвери, па той гледал в Гугъл как да ме лекува!

Коментар

То не е само при доктор ,ами почти във всяка област всеки монитора на компа гледа .Такива са времената колега . И в това че гледа няма нищо лошо ,стига да знае къде и какво да гледа . :D
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

ls1 написа:
                                Затова ли го изпратиха обратно оня от ХонгКонг ли беше с обещание след няколко месеца да го викнат?Според мен борда да падне е малко вероятно. Виж, да се смени курса към еврото - по-възможно ми се струва. Примерно държавата дължи 2 милиарда лева (1млрд евро) по разни договори. Прави се курс 1евро=4лв и хоп, държавата пак дължи 2млрд лева, но те вече са 500млн евро. Спестихме 500млн евро.
                                Ако ставаше така.....

Коментар

Working...
                                X