АКО "Царо" това, АКО онова, нека говорим с факти към настоящия момент. То ако бяхме били Италия ’94 можеше и световен шампион да станем... С радио не ми се спори. Кажи правителство на кой е приемлива алтернатива, аргументирай се и да говорим. Тия БКП-та, пожарникари, тъпотии се сещаш, че са повече от смешни. И друго се чудя - добре бе, като сгафи правителството - ок, следиш по цял ден инфо сайтовете и с трепет очакваш нещо лошо, за да го постнеш тук, ама като направят нещо очевидно добро - еми не си криви душата де, кажи едно "Браво". Не е трудно, опитай и виж, че да признаеш успехите на другите не е нещо страшно. Опитай да превъзмогнеш тази чисто българска черта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Kuku написа:До тук не сме видяли нищо друго, освен разчистване на сметкиAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
"Борда ще падне скоро". Това ми каза финансов анализатор (непопулярен медийно) на който много вярвам, защото от 12-13г. каквото ми е казал е станало.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
И добре ще стане.Която страна се вързала с еврото, не е цъфнала и завързала, дори напротив.Страните, които спазват монетарната си независимост, като че ли не ги засегна кризата.Сигурно има защо..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:"Борда ще падне скоро". Това ми каза финансов анализатор (непопулярен медийно) на който много вярвам, защото от 12-13г. каквото ми е казал е станало.типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:"Борда ще падне скоро". Това ми каза финансов анализатор (непопулярен медийно) на който много вярвам, защото от 12-13г. каквото ми е казал е станало.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Затова ли го изпратиха обратно оня от ХонгКонг ли беше с обещание след няколко месеца да го викнат?Според мен борда да падне е малко вероятно. Виж, да се смени курса към еврото - по-възможно ми се струва. Примерно държавата дължи 2 милиарда лева (1млрд евро) по разни договори. Прави се курс 1евро=4лв и хоп, държавата пак дължи 2млрд лева, но те вече са 500млн евро. Спестихме 500млн евро.
Коментар
-
Банката с незаменими кадри: http://www.segabg.com/online/new/art...=13&id=0002403VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ls1 написа:Затова ли го изпратиха обратно оня от ХонгКонг ли беше с обещание след няколко месеца да го викнат?Според мен борда да падне е малко вероятно. Виж, да се смени курса към еврото - по-възможно ми се струва. Примерно държавата дължи 2 милиарда лева (1млрд евро) по разни договори. Прави се курс 1евро=4лв и хоп, държавата пак дължи 2млрд лева, но те вече са 500млн евро. Спестихме 500млн евро.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар