Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не знам какво смятате, ама ДПС получи над 600000 гласа. От къде дойдоха? Защо в Турция имаше 120 избирателни секции (или повече бяха), в които на минута са гласували по няколко човека? Ако не беше рекордната избирателна активност сами преценете какъв процент щяха да имат. Immortal и всички други, които казвате кои са проблемите - ок, съгласен съм, но кажете кой трябва да ги реши? Знам, че ти харесваш Костов, но пък голяма част от българите както видяхме - не. KuKu - айде ние като не мислим с главите си, а ти мислиш, кажи кой трябваше да спечели изборите??? Защо всеки знае кой НЕ трябваше, а не казва кой трябваше??? Питам за 10-и път. Защото отговора е "НЕ ЗНАМ" може би? За съжаление гласувахме "Против", а не "За". Ако направя една тема "Кой нямаше да се провали?" щяхте ли да пишете там? Ако да - напишете го тук.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Абе май за съжаление на въпроса ’Кой?’ отговора е ’Няма значение’.

Коментар

Стайл, нещо напоследък ми се струва, че май ми куца комуникацията - аз ли не се изразявам правилно, вие ли не ме разбирате.... Това, което искам да кажа, в прав текст звучи така - НЕ ПРЕВЪЗНАСЯЙТЕ БОЙКО БОРИСОВ, ЗАЩОТО ТОЙ НЕ Е ТОВА, ЗА КОЕТО ГО МИСЛИТЕ!!!Не знам, как по друг начин да го обясня Глупости от сорта "той не се е изложил и за това е по-добър от другите" са крайно несериозни, защото той може да не се е изложил пред теб или пред Имортал, но се е изложил пред много други хора, ОБАЧЕ вие не знаете за това, разбираш ли ме сега?!Това, че не знаете нещо за един човек, не означава, че то не се е случвало

Коментар

Не бе Kuku, много добре те разбирам. Разбирам, че е напълно възможно и ГЕРБ да се провалят. Но ти искаш да кажеш с две думи, че Бойко не става, нали така? От където следва, че не е трябвало да избираме него и неговата партия. И питам аз, както питах и преди изборите - кой трябваше да изберем? Но отговор така и не получавам. Както и да е. Няма смисъл повече да се говори по темата. Каквото и да направи Бойко едни ще го подкрепят, други - не. Пример - Костов. Някой казват, че той ни е измъкнал от кризата, други го отричат съвсем.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

И да, и не Не съм казал, че Бойко не става (той, че не става е ясно, но поне си е наел добри специалисти), казвам само, че се подвеждате и едва ли не го превъзнасяте, а той реално с нищо не е по-добър от Костов, който пък всички оплюват Накратко - Борисов е същия като Костов, но само втория го плюят, защото за първия не знаят нищо Дез/Информацията с цел манипулация работи безупречно!

Коментар

"...Знам, че ти харесваш Костов, но пък голяма част от българите както видяхме - не..."Така е, те по-голямата част не харесват и италианските автомобили.Като гледам те и Ролс Ройс много-много не го карат. Значи не става.Общественото мнение не е критерий. Въпреки, че при демокрацията то е определящото. Общественото мнение подлежи на изключително лесна манипулация. Особено при днешните медии. И Стамболов приживе никой не го е обичал, и са го плюли, и са го убили... Но сега се счита за най-успешния български политик.

Коментар

Мойто мнение за Бойко го знаете. Ще се въздържа този път от коментари. :D

Коментар

Сравнението с Ролс-Ройс не е никак, ама никак уместно, знаеш това Всеки би карал, никой не може да си го позволи, докато всеки може да пусне гласа си, за който иска. Съгласен съм, че общественото мнение не е критерий. Но примерно - за теб Костов е добър политик, за мен не е(примерно, защото нямам крайно мнение за него). Защо мислиш, че твоята гледна точка е правилната? Имаш си своите мотиви да мислиш така, аз моите. Но ти поне изказваш позиция, приемам, че според теб сините е трябвало да спечелят. Другите нищо не казват.KuKu, казах много пъти - не превъзнасям Бойко. Но не виждах/м алтернатива.

Коментар

Абе подозирам, че някои (мъже) не харесват Бойко, заради харизмата и чара, който, да си признаем, впечатлява доста жените. А знаем, че завистта е голям двигател при българите. Не ме оборвайте сега, да не стане гузен негонен бяга :D

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      http://dnes.dir.bg/2009/07/22/news4804496.html
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Структура и състав на МСБойко Борисов - председател на МСЗаместник на МС и министър на вътрешните работи - Цветанов ЦветановЗаместник на МС и министър на финансите - Симеон ДянковМинистър на регионалното развитие и благоустройството - Росен ПлевнелиевМинистър на труда и социалната политика - Тотьо МладеновМинистър на отбраната - Николай МладеновМинистър на външните работи - Румяна ЖелеваМинистър на правосъдието - Маргарита ПоповаМинистър на образованието, младежта и науката - Йорданка ФандъковаМинистър на здравеопазването - Божидар НаневМинистър на културата - Вежди РашидовМинистър на околната среда и водите - Нона КараждоваМинистър на земеделието и храните - Мирослав НайденовМинистър на транспорта, информационните технологии и съобщенията - Александър ЦветковМинистър на икономиката, енергетиката и туризма - Трайчо ТрайковМинистър на физическото възпитание и спорта - Свилен НейковМинистър без портфейл - Божидар ДимитровКак си обяснявате фактът, че Атака чийто основен лозунг е "Вън турците от България" безрезервно подкрепя кабинет с министър на културата - турчин ? При това със съмнително минало.

Коментар

Вежди е космополит , после българин и накрая турчин
                          Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

simeon3000 написа:
                            Вежди е космополит , после българин и накрая турчин
                            ... и Мултак да се нарича - първа радост е за него.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Мда, и аз няма да забравя преди няколко години пийналия Вежди как се счепка с полицай.

Коментар

style34 написа:
                                Абе подозирам, че някои (мъже) не харесват Бойко, заради харизмата и чара, който, да си признаем, впечатлява доста жените. А знаем, че завистта е голям двигател при българите. Не ме оборвайте сега, да не стане гузен негонен бяга :D
                                Ама колега ти сериозно ли? Големи хора сме все пак "Харизмата" и "чара" му са вследствие на "една лъжа, повторена 1000 пъти става истина". Освен това те уверявам, че има доста жени, които НЕ го харесват - и като мъж и политик. Мойта например Всъщност аз нямам нищо против да го харесва- било то него или Костов или Станишев или друг. Аз харесвам политиците, без да се съобразявам с това дали жена ми ги харесва. Та понеже тука ББ има доста привърженици да питам аз как хем не харесва комунистите, които са убили дядо му (посвети публично победата си на изборите на дядо си), хем беше охрана на Тодор Живков Никаква логика няма тука, ама на българина не му и трябва- той обича да се заблуждава и да го лъжат и то за едно и също нещо по няколко пъти.

Коментар

Working...
                                X