Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

EasternAlien написа:
    fiat_fan написа:
    EasternAlien написа:
    Само не знам как ще се оправят нещата като обложиш с данък пенсията на пенсионерите или дадеш разрешение за увеличение на всичко от ток, парно и т.н Как се оправят нещата като с тези увеличения на кажи-речи всичко, намелееш покупвателната способност на Българина и всичко това в условията на криза?Може би само Бойко и сие ги знае тези неща, щом ги позволява!....аааа да, ма къв съм тъп, то Станишев беше виновен....
    Това за пенсионерите не разбра ли, че няма да стане? За тока и парното са някакви странни интерпретации, не знам къде си го чул, а "покупВателна способност" не знам какво е.
    Интерпретации или не, закономерност всяка година.А да, чух го от марсианците, които дали са марсианци?За покупвателната способност, следвам си някаква проста логика, като обикновен човечец.Вдигат ми парното с 10%, тока с 9%, слагат ми и такса електромер, Лукоил вдигат бензина, може и да не съм разбрал правилно от новините, но май разбрах, че заради метрото хората все повече си оставят колите и бензиностанциите имат по-нисък оборот....може и аз да не съм разбрал....направо съм си просто момче, но по свои сметки разходите ми се увеличават с 20-30лв месечно, от което трябва да спестя от бирата примерно или новта дрешка, този месец няма да си купя и нова книжка(за четене).И като сметнеш всеки 5-и да спести 5 бири месечно, колко ли ще е загубата на завода?А пък заплатата ми има шанс да я намалят заради кризата, вместо да я увеличат.Ама какво ли разбирам, нали съм си просто момче...Всяко едно увеличение по време на криза, излиза енда малка секирка......ако не държавата да позволява това, тогава кой?Арменския поп?
    Започват да се пишат много врели некипели! Лукойл е частна компания и държавата не определя цените на бензина!Пък като тя ти е проблема за 5-те бири и парцалчето,защо не се опиташ да изкараш някой лев допълнително с извънреден труд?А това ,че Станишев е виновен е факт,но не е само той, а всички,които го подкрепяха и най-вече бившата ДС.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Днес Б.Б. си призна, че са опаткали вече и 2 милиарда от резерва...Е... Той каза, че го били дали на хората и си бил тук. Лошо ни се пище. Много лошо. Вече съм убеден, че трябва да се позапася с продукти от първа необходимост.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Започват да се пишат много врели некипели! Лукойл е частна компания и държавата не определя цените на бензина!Пък като тя ти е проблема за 5-те бири и парцалчето,защо не се опиташ да изкараш някой лев допълнително с извънреден труд?А това ,че Станишев е виновен е факт,но не е само той, а всички,които го подкрепяха и най-вече бившата ДС.
        Явно не можеш да четеш м/у редовете.Всичко го дадох като пример и основната ми мисъл беше, че държавата не ползва правото си на запор по време на криза.Ако не го знаеш, информирай се!FU
        Ползвайте мигачи!
        Sometimes I feel like screaming

Коментар

Вчера "Лапачите", днес "Пиячите"... Хубаво - нека ги ловят, така трябва.Но защо ми се струва, че освен с политиката си "Пиле у калчища" се бъзикат с нас и с кодовите "имена" на МеВеРе операциите!?

Коментар

Те в "Лапачите" изловиха най-малките рибки. Източили някакви си 10 милиона. Къде са тези, дето точат стотиците милиони?И, ъъъъ, Ахмед Доган дали си е платил данъците за 1,5 млн. левовата комисионна?

Коментар

Почвам да се притеснявам, ако тръгнат да ловят сутеньори какво ще е кодовото име на операцията...

Коментар

и какво сега 22% ДДС???Тази мярка ме притеснява.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  Борисов: Много е лесно да си премиер. Имаш телефон с копчета, всеки министър ти казва каквото искаш да знаеш, никой не ти пречи.Цялото "изказване" тук: http://dnes.dir.bg/2009/08/28/news49...html#sepulturaПич отвсякъде... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                  Много ми се иска да знам дали и към днешна дата би казал същото...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    kiro_of_the_day написа:
                    Борисов: Много е лесно да си премиер. Имаш телефон с копчета, всеки министър ти казва каквото искаш да знаеш, никой не ти пречи.Цялото "изказване" тук: http://dnes.dir.bg/2009/08/28/news49...html#sepulturaПич отвсякъде... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                    Много ми се иска да знам дали и към днешна дата би казал същото...
                    Колега, ама ти май с Бойко лягаш, с Бойко ставаш, а? :D Няма лошо де, щом те влече. Какво стана, купи ли брашно и захар?
                    Allergic To The Counterfeit

Коментар

Бойко погна и ЕРП-та. ЧЕЗ, ЕВН и ЕОН са гадни далавераджий и Бойко ще ги изпъди от България! Ха дано!

Коментар

И хубаво прави, ако го довърши.В друга тема бях писал, със 100%-ва сигурност твърдя, че EVN ощетяват държавата, неплащайки нужното към нея.Техен служител, мой добър познат, получава над 700 лева, а EVN го осигурява на малко над 200 лева.Това са пари на моите и вашите родители. За техните пенсии и здраве.
                        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                        www.cyxap.com

Коментар

Ще сложи ред в държавата както я е подкарал и на много хора ще им се окаже тясна страната.То бива крадене и лакомия ама пък такава 20 години беше върхът . Сега като почне да се разплита кълбото спиране няма . :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                            Ще сложи ред в държавата както я е подкарал и на много хора ще им се окаже тясна страната.То бива крадене и лакомия ама пък такава 20 години беше върхът . Сега като почне да се разплита кълбото спиране няма . :D
                            Колега, Коцев, вярваш ли в написаното от теб? Бойко разчиства терена за неговите фирми и хвърля прах в очите на обикновенните граждани.Нищо няма да се промени,защото и той е един от онези,който управляват страната ни от 60 години насам...
                            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Колега, Коцев, вярваш ли в написаното от теб?
                              Напълно съм убеден. И вярата на 80% от българите ни е в него . Ако и той не се справи слагаме кепенците на държавата . Не ме интересува какъв е бил преди години. Важното сега какъв е и какво прави . :D
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                                Не ме интересува какъв е бил преди години. Важното сега какъв е и какво прави . :D
                                Именно колега, именно...

Коментар

Working...
                                X