Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой от вас за знае случайно, че преди Девин е бил на друго място и че в 18 часа е имал среща в София? Е с какво да се придвижи тогава? Правите сметка на горивото, О. К. А някой знае ли какво точно се случва на Цанков камък? Ако и за миг си го помислите и го обърнете пак в това същото гориво, ще има докато свят светува за този хеликоптер.

Коментар

naskobg написа:
      Някой от вас за знае случайно, че преди Девин е бил на друго място и че в 18 часа е имал среща в София? Е с какво да се придвижи тогава? Правите сметка на горивото, О. К. А някой знае ли какво точно се случва на Цанков камък? Ако и за миг си го помислите и го обърнете пак в това същото гориво, ще има докато свят светува за този хеликоптер.
      Абе колега, не разбра ли, че далаварите за милиарди не са толкова важни, колкото дали Бойко се движи с бърз влак или с експрес?
      Allergic To The Counterfeit

Коментар

Какви милиарди, какъв Цанков камък??? Не разбирате ли, че ви се хвърля прах в очите за да не видите, че нищо не се върши и се харчат безразборно резерви за да се закрепи положението? Не знаех, че разликата между автомобил и хеликоптер е, като между бърз влак и експрес
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          Какви милиарди, какъв Цанков камък??? Не разбирате ли, че ви се хвърля прах в очите за да не видите, че нищо не се върши и се харчат безразборно резерви за да се закрепи положението? Не знаех, че разликата между автомобил и хеликоптер е, като между бърз влак и експрес
          Аз съм отблизо наясно с Цанков камък колега, а ти? За какъв прах говориш?

Коментар

Vladim написа:
            Не знаех, че не знаеш какво означава метaфора

Коментар

Vladim написа:
              Сега изнесоха информация,че Доган е взел милион и половина като консултант на тоя Цанков камък. И не е блъф а за това нещо си има документи. Нещо господата мразещи Борисов да кажат по тоя грабеж??? Затова Борисов ще е ненавиждан ,но нека продължи така .Както се казва : кучетата си лаят а кервана си върви. :D
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Всеки може да се появи по телевизора и да сочи с пръст едни документи. Така прави и Яне Янев, но какво - буди насмешка само. Понеже мрънкалото бат’ Бойко е супергероят на България, на него му имаме безрезервна вяра обаче. Нали и оставката му беше в джоба, ама не я показа. Досега няма нещо, с което да се е захванал ББ и да го е довел до успешен край, така че ще е по-скоро изненада, ако впоследствие се довърши нещо, а не правило, защото тенденцията е твърде негативна.
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

коцев написа:
                  Сега изнесоха информация,че Доган е взел милион и половина като консултант на тоя Цанков камък. И не е блъф а за това нещо си има документи. Нещо господата мразещи Борисов да кажат по тоя грабеж??? Затова Борисов ще е ненавиждан ,но нека продължи така .Както се казва : кучетата си лаят а кервана си върви. :D
                  Кой я изнесе? Къде я изнесе? Ти лично видя ли я? Не, че отричам подобни престъпления, но хора... спрете да вярвате на всяка една дума изречена от определени политици! Когато големите риби влезнат в затвора тогава ще има смисъл от подобни приказки! А иначе за обещания и неизпълнени такива - много ги бива! http://shabla.be/2009/08/boiko_boris...0002&n=8018&g=

Коментар

Vladim написа:
                    Когато големите риби влезнат в затвора тогава ще има смисъл от подобни приказки! А иначе за обещания и неизпълнени такива - много ги бива!
                    Не знам дали разбра ама съдебната власт е независима и затова Цветанов непрекъснато напада корумпираните съдии, нещо, което досега не се е случвало си мисля.

Коментар

fiat_fan написа:
                      Не знам дали разбра ама съдебната власт е независима и затова Цветанов непрекъснато напада корумпираните съдии, нещо, което досега не се е случвало си мисля.
                      Да бе да... лафът "ние ги хващаме - те ги пускат" се изтърка много преди "Станишев е виновен". Четейки и слушайки икономически експерти хич не ни чака добро бъдеще, но дано не са прави...

Коментар

Vladim написа:
                        fiat_fan написа:
                        Да бе да... лафът "ние ги хващаме - те ги пускат" се изтърка много преди "Станишев е виновен". Четейки и слушайки икономически експерти хич не ни чака добро бъдеще, но дано не са прави...
                        Не е виновен Станишев,Костов и Бойко са виновни за всички зулуми на предишното правителство.И за това че не ни чака добро бъдеще,пак те са виновни.Станишев няма вина за ниииииииииииииииищо.Нали??

Коментар

Vladim написа:
                          fiat_fan написа:
                          И виновен за това е кой? Убеден съм, че ако след изборите Борисов не беше споменавал изобщо золумите на тройната коалиция, всички сега щяхте да пишете обратното - защо мълчи. Ей такова племе сме - няма угодия. И не виждам защо да е изтъркан цитирания лаф? Напротив, по-актуален е отвсякога. Или съдиите не са корумпирани според теб? Как мислиш всичко, което се пише за Алексей Петров дали е вярно? А за братя Дамбовци? А защо до сега тези неща бяха премълчавани? Има хора, които не разбират, че всички тези "герои" крадат от всички нас. Парите, които са откраднали не са дошли от въздуха. Не знам дали това правителство ще се справи, но никой не може да оправи 20 години бърканата каша за половин или една година и то в условия на световна криза.

Коментар

Само не знам как ще се оправят нещата като обложиш с данък пенсията на пенсионерите или дадеш разрешение за увеличение на всичко от ток, парно и т.н Как се оправят нещата като с тези увеличения на кажи-речи всичко, намелееш покупвателната способност на Българина и всичко това в условията на криза?Може би само Бойко и сие ги знае тези неща, щом ги позволява!....аааа да, ма къв съм тъп, то Станишев беше виновен....
                            Ползвайте мигачи!
                            Sometimes I feel like screaming

Коментар

EasternAlien написа:
                              Само не знам как ще се оправят нещата като обложиш с данък пенсията на пенсионерите или дадеш разрешение за увеличение на всичко от ток, парно и т.н Как се оправят нещата като с тези увеличения на кажи-речи всичко, намелееш покупвателната способност на Българина и всичко това в условията на криза?Може би само Бойко и сие ги знае тези неща, щом ги позволява!....аааа да, ма къв съм тъп, то Станишев беше виновен....
                              Това за пенсионерите не разбра ли, че няма да стане? За тока и парното са някакви странни интерпретации, не знам къде си го чул, а "покупВателна способност" не знам какво е.

Коментар

fiat_fan написа:
                                EasternAlien написа:
                                Това за пенсионерите не разбра ли, че няма да стане? За тока и парното са някакви странни интерпретации, не знам къде си го чул, а "покупВателна способност" не знам какво е.
                                Интерпретации или не, закономерност всяка година.А да, чух го от марсианците, които дали са марсианци?За покупвателната способност, следвам си някаква проста логика, като обикновен човечец.Вдигат ми парното с 10%, тока с 9%, слагат ми и такса електромер, Лукоил вдигат бензина, може и да не съм разбрал правилно от новините, но май разбрах, че заради метрото хората все повече си оставят колите и бензиностанциите имат по-нисък оборот....може и аз да не съм разбрал....направо съм си просто момче, но по свои сметки разходите ми се увеличават с 20-30лв месечно, от което трябва да спестя от бирата примерно или новта дрешка, този месец няма да си купя и нова книжка(за четене).И като сметнеш всеки 5-и да спести 5 бири месечно, колко ли ще е загубата на завода?А пък заплатата ми има шанс да я намалят заради кризата, вместо да я увеличат.Ама какво ли разбирам, нали съм си просто момче...Всяко едно увеличение по време на криза, излиза енда малка секирка......ако не държавата да позволява това, тогава кой?Арменския поп?
                                Ползвайте мигачи!
                                Sometimes I feel like screaming

Коментар

Working...
                                X