Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim написа:
    Колеги... я леко да ви хвърля в други размисли по повод факт, който ми прави впечатление. Чудя се, защо Б.Б. пътува непрекъснато с хиликоптер из България? Защото има много дупки по пътищата, или защото е по-евтино? :D
    Мисля че и двете.

Коментар

nai7 написа:
      Vladim написа:
      Колеги... я леко да ви хвърля в други размисли по повод факт, който ми прави впечатление. Чудя се, защо Б.Б. пътува непрекъснато с хиликоптер из България? Защото има много дупки по пътищата, или защото е по-евтино? :D
      Мисля че и двете.
      Аз пък мисля, че е 3-то... Земя-въздух се намира по-трудно от снайпер.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Vladim написа:
        Нито първото,нито второто.Защото е по безопасно и по бързо.

Коментар

ББ не лети на хеликоптера. Хеликоптера лети на ББ .

Коментар

Stefan Hadjov написа:
            И защото сме надиплили едни петролни кладенци у нас ли... ? Че и в условия на криза и уж икономии??
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
              Stefan Hadjov написа:
              И защото сме надиплили едни петролни кладенци у нас ли... ? Че и в условия на криза и уж икономии??
              Колега да ти кажа не мисля че е чак толкова скъпо,шефа ми има 4 местна "Чесна"и със нея му излиза малко по скъпо да отиде до София,от колкото със колата си.А предния му самолет беше по малък и гореше колкото БМВто му.За хеликоптер незнам ама едва ли е толкова скъпо.

Коментар

Vladim написа:
                Stefan Hadjov написа:
                Типично по български. Забравихме 20 годишното източване на милиарди и започнахме да броим жълтите стотинки.
                Allergic To The Counterfeit

Коментар

fiat_fan написа:
                  Типично по български. Забравихме 20 годишното източване на милиарди и започнахме да броим жълтите стотинки.
                  Да бе... Станишев продължава да се спряга като главен виновник, а сега и Цанков камък споменават във всяко изречение... А иначе разбира, че ще му броя хилядите левове за горивото на хеликоптера при положение, че се тупа в гърдите, как прави всичко възможно за доброто Народа, а финансовия му министър говори за икономии и рязане на средства.А иначе хеликоптерът е съветски, а руснаците имат петролни кладенци!

Коментар

Vladim написа:
                    fiat_fan написа:
                    Да бе... Станишев продължава да се спряга като главен виновник, а сега и Цанков камък споменават във всяко изречение... А иначе разбира, че ще му броя хилядите левове за горивото на хеликоптера при положение, че се тупа в гърдите, как прави всичко възможно за доброто Народа, а финансовия му министър говори за икономии и рязане на средства.А иначе хеликоптерът е съветски, а руснаците имат петролни кладенци!
                    Е добре де, ако Станишев и Ко са окрали стотици милиони, че и милиарди, това няма как да бъде пренебрегнато. Не сме толкова богата страна, че няколко ограбени милиарда да не ни се отразяват дълго след това. Казвам "ако", но някак си вярвам, че са. Ако Борисов ходи с кола и губи много часове за пътуване и каже "Ето, движа се с кола, а не с хеликоптер", ще кажете, че е популист, а сега - харчи като невидял :D

Коментар

И той, понеже е Батман, не може да губи много часове с кола, а трябва да прелита с хеликоптера. Откъде-накъде? Нека и правителствената кола да види що е то дупка, аз не ща да плащам гориво за хеликоптера му.
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                        И той, понеже е Батман, не може да губи много часове с кола, а трябва да прелита с хеликоптера. Откъде-накъде? Нека и правителствената кола да види що е то дупка, аз не ща да плащам гориво за хеликоптера му.
                        Е да де,но ти не си човека,който решава министър-председателя на БГ с какво да се придвижва в рамките на страната.Защо въобще го коментирате това.

Коментар

С хеликоптера се пести време, мисля че е близко до ума. Ако трябва да иде до Белене с кола - това си е еднодневно пътешествие. В този ден се казва на всичко друго ’стоп’. С хеликоптера фрък-натам, фрък-обратно, остава време да се свърши още много. Освен това един министър председател си има кортеж (поне охрана), тъй че не е гориво за една кола срещу гориво за един хеликоптер, а гориво за десетина коли срещу гориво за един хеликоптер. Още малко с велосипед ще го накарате да обикаля страната.

Коментар

Абе и аз не исках да плащам на Масларова бензина да се вози в Бентли или пък да боядисват БМВ-та на Министерството на отбраната в розово, ама никой не ме пита.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                              sugarboy написа:
                              Е да де,но ти не си човека,който решава министър-председателя на БГ с какво да се придвижва в рамките на страната.Защо въобще го коментирате това.
                              Е, да, но ме дразни и го коментирам, а и имам право на това, след като му плащам горивото.
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                                Понеже Станишев се привижваше с коли, дай Бойко да е по-велик и да лети с хеликоптер! А иначе, че се пести време с хеликоптера - така е. Въпросът е дали е нужно да ходи навсякъде и да бъде на всяка манджа меродия. Или просто иска хората да го видят и да си кажа "Бойко е тук, проблемите ще се отстранят". А иначе до Девин и обратно не се пътува цял ден особено с правителствен кортеж!

Коментар

Working...
                                X