Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gantcho написа:
    Бюджетът преследва други много по-важни макроиконимически цели. По този повод, скърпването на бюджета при условията на свити държавни разходи в криза има пагубно влияние върху развитието на икономиката в по-дългосрочен план. Един държавник, какъвто Хер Флик НЕ Е, би трябвало да го знае. Но не - явно не е така.
    Първо Хер Флик не се е доказал още като държавник,а е само финансист.При 500000000 милиона липси от миналата година не знам какъв бюджет може да се състави за настоящата с преследване на важни макроикономически цели,особено като се знае и настоящето положение на икономиката в какво състояние е.Разполагай с 300 лв семеен бюджет месечно па ще те питам какви макроикономически цели ще можеш да си поставиш и да изпълниш.Аз също имам връзки с икономисти,които твърдят че това е единствения възможен правилен бюджет който би могъл да се направи.Щом Станишевци плюят,значи всичко е ОК.Ако бюджета беше грешен,Станишев щеше да си тарае,за да настъпи провала на правителството колкото се може по бързо.А това ще е провал и за BG.В момента те само за това работят.Не им пригласяй!!

Коментар

На някои май им липсва Орешарски - "седенката". Водил ми е лекции човека, но само заради този гаф, отдавна не трябваше да чуваме името му.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Стефане, аз познавам и заварчици, ама това не ме прави заварчик.Хер Флик не се е доказал като практик. Да, съставил е индекс, влиза в най-цитираните икономисти, има готина визитка и... толкова. Не знам за смяна на правителства и новите да не плюят старите. Е, Бойко се оля в това отношение, ама нейсе. Предишните имат много грешки, но не може само да си измиваш ръцете с тях. Тез числа дето ги пишеш, можеш ли да ми обясниш какво значат? Липси? Според теб това е икиномически термин, така ли? Обясни ми, моля за тези "липси", аз съм прост човек, не го разбирам, ама ти, без съмнение, ще ме светнеш.А, моля те, кажи ми какви са макроикономическите цели на правителството?Желязното правило щом врагът те плюе, значи си много добър, е толкова тъпо, просто и малоумно, че няма накъде повече.П.С.Поради огромното си възмущение от поста то, забравих да питам в кой икономичекси учебник прочете, че семействата могат да си поставят макроикономически цели?
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Софийският апелативен съд пусна от ареста един от членовета на бандата за отвличания "Наглите" - Антон Петров-Хамстера, срещу парична гаранция от 20 000 лева. Това е първият от заловените похитители, който излиза на свобода. Адвокатът на Петров - Ваня Траянова, обясни пред журналисти, че в мотивите си да пусне обвинения от ареста съдът е записал, че обоснованото предположение, че Петров е извършил престъплението, в което е обвинен, вече е разколебано. За да бъде определена сумата от 20 000 лева като парична гаранция, магистратите взели предвид високите доходи, които Петров има, тъй като те са отбелязани в данъчната му декларация.Айде почна се... Пак ще има ние ги хващаме, те ги пускат.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Борисов не може да дава заповеди на съда. Ако почне да го прави - бил като Живков, ако не го прави - защо не го прави....
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
              Борисов не може да дава заповеди на съда. Ако почне да го прави - бил като Живков, ако не го прави - защо не го прави....
              Май не схвана идеята...

Коментар

Затова ... има едни филми, дето едни ченгета, след работа, съдят и изпълняват присъди без много формалности.
                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                www.cyxap.com

Коментар

добре! пак пълно с хейтъри - обичайна родна картинка....някой да предложи алтернатива!!! слушам ви!п.п. финансовия министър го харесвам, засега върши умни неща - въпреки, че не ми даде 13-а заплата. п.п.2 не съм гласувал за ГЕРБ - ако ви интересува... нито харесвам ББ...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

@Lane StaleyToва че познавам икономисти,никъде не съм казал че съм икономист.Тъй както ти се интерисуваш от двигатели и автомобили,така аз се интерисувам от икономика.Ти не можа да схванеш духа на моето изказване и се ловиш за думички разни,защото вероятно не пасват на твоята терминология.При така зададените ти въпроси,смятам че е излишно да ти отговарям.Разбирам те накъде са ти насочени интересите и кой ти пречи в момента.

Коментар

И какво точно умно свърши финансовия министър? Данъци повече ли събра или какво? Днес пак се разиграва сценка от типа "тука има тука нема" с неговото дейно и яко "идейно" участие.Финансовото министерство пуснало за съгласуване с другите ведомства проект за намаляване на данъка върху хазарта.Проект за изменение на закон се изпраща за съгласуване по други ведомства с подпис на Министъра или упълномощено от него лице. Днеска тоя се цепи - "Тая нема да стане!". Абе аланкоолу - има ли пилот в самолета?п.п. Не че нещо против - всеки бърка, ама нещо много станаха грешките бе мама му стара... А и тоя данък па точно ...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        И какво точно умно свърши финансовия министър? Данъци повече ли събра или какво? Днес пак се разиграва сценка от типа "тука има тука нема" с неговото дейно и яко "идейно" участие.Финансовото министерство пуснало за съгласуване с другите ведомства проект за намаляване на данъка върху хазарта.Днеска тоя се цепи - "Тая нема да стане!". Абе аланкоолу - има ли пилот в самолета?
                        Кире, много добре знаеш, че надолу експертната администрация е от държавни служители, дето не можеш да ги пипнеш... и повечето са назначавани от тройната коалиция и юпитата на царьот... п.п. със стари курви нов бардак не става...

Коментар

donnna написа:
                          kiro_of_the_day написа:
                          И какво точно умно свърши финансовия министър? Данъци повече ли събра или какво? Днес пак се разиграва сценка от типа "тука има тука нема" с неговото дейно и яко "идейно" участие.Финансовото министерство пуснало за съгласуване с другите ведомства проект за намаляване на данъка върху хазарта.Днеска тоя се цепи - "Тая нема да стане!". Абе аланкоолу - има ли пилот в самолета?
                          Кире, много добре знаеш, че надолу експертната администрация е от държавни служители, дето не можеш да ги пипнеш... и повечето са назначавани от тройната коалиция и юпитата на царьот... п.п. със стари курви нов бардак не става...
                          "дето не можеш да ги пипнеш" - е тука много бъркаш... ама много. А това от кого си назначен има значение но при определени обстоятелства. В масовия случай важното е дали ставаш или не ставаш.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                            @Lane StaleyToва че познавам икономисти,никъде не съм казал че съм икономист.Тъй както ти се интерисуваш от двигатели и автомобили,така аз се интерисувам от икономика.Ти не можа да схванеш духа на моето изказване и се ловиш за думички разни,защото вероятно не пасват на твоята терминология.При така зададените ти въпроси,смятам че е излишно да ти отговарям.Разбирам те накъде са ти насочени интересите и кой ти пречи в момента.
                            Излишно е защото говориш глупости.Трудно е да разбереш интересите ми.Да кажеш, че семейство може да има "макроикономически интереси" и да твърдиш, че се интересуваш от икономика, е все едно аз да обяснявам колко се интересувам от електричество и да въркам волт и ват.Кефи му се на Хер Флик, но като пишеш нещо се опитвай да се аргументираш.Не можеш да съдиш за финансов министър без той да е направил и изпълнил поне един бюджет. Аз изобщо не съм "хейтър", дори ме кефи как каза на онези в БАН, че са феодални старци. Допадна ми начина по който отряза Първанов, но да го величая... Нека свърши нещо, пък тогава. Засега само мрънка, подхвърля наедро някакви фрази и подлята пици, но аз не съм срещнал, не съм прочел, едно смислено предложение как ще сложи салам в пицата. Заедно с онзи ( автоцензура ) министърът на икономиката, рабира се. Екипът за момента е ужасно слаб - прилича на хирург, който само реже. Е, аз искам да ме лекуват така, че след болестта да остане нещо от мен.
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

алтернативата, алтернативата!?!?!?!чекам и слушам

Коментар

donnna написа:
                                алтернативата, алтернативата!?!?!?!чекам и слушам
                                Костов!Но заради комунягите и заради малоумниците които се поддават на пропагандата им - нема да го бъде.

Коментар

Working...
                                X