Гърчоците са виновни ,заради стачката си!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Vladim написа:Защо гърците смотани не ходят да си затворят многобройните пристанища много ми е интересно!!??!
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Ами ти сам си задаваш въпроси и сам си отговаряш.Не се ли усещаш.Та на въпроса ти:защото са МНОГОБРОЙНИ и няма да им стигнат тракторите за тази работа.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Да ви кажа, ако махнем акцента от ББ ... пак сме на опашката.Един мой познат казва "На нас нито кратуните са ни кратуни, нито ченгетата ченгета, менте са, палячовци и имитатори от двете страни на барикадата"Че сега като гледам каква организация и какво показват гръцките фермери ... и нашите фермери толкова са фермери, един европейски скандал като хората не можаха да направят с протести..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
http://vbox7.com/play:f2ae2419Живо-здраво, искАли сте да ме видите Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Живо здрави и от мен... Е нЕма ли нЕкой най-накрая да култивира това същество и да го нАучи на елементарно възпитание и уважение. Не искам много.Официалния етикет и храненето с нож и вилица е ясно, че ще трябва да останат за другия мандат, ама нека почнем от нещо.
Коментар
-
BolgAryan написа:http://vbox7.com/play:f2ae2419Живо-здраво, искАли сте да ме видите Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Живо здрави и от мен... Е нЕма ли нЕкой най-накрая да култивира това същество и да го нАучи на елементарно възпитание и уважение. Не искам много.Официалния етикет и храненето с нож и вилица е ясно, че ще трябва да останат за другия мандат, ама нека почнем от нещо.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Няма начин.На тази възраст всичко се движи по твърда програма.Изпуснати са първите.....години.Но българския народ обича да си избира себеподобните.Някъде тези дни прочетрох че в понеделник ББ ще посети Германия и А.Меркел го е поканила на обяд да се видят.Представям си какъв цирк ще гледа.Живо-здраво искАла си да ме видиш.А за самия обяд може да си представяме..............Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Stefan Hadjov написа:Няма начин.На тази възраст всичко се движи по твърда програма.Изпуснати са първите.....години.Но българския народ обича да си избира себеподобните.Някъде тези дни прочетрох че в понеделник ББ ще посети Германия и А.Меркел го е поканила на обяд да се видят.Представям си какъв цирк ще гледа.Живо-здраво искАла си да ме видиш.А за самия обяд може да си представяме..............
Коментар
-
Предпочитам човекът да си върши работата, отколкото да ми сладкодумничи. Плюс това виждам добър ход от негова страна по този начин се поставя по-близък до хората, с които разговаря. Аз имам колега в унито, който говорим като каруцар, но това не го прави тъп и неспособен, даже ни е единствения отличник.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Предпочитам човекът да си върши работата, отколкото да ми сладкодумничи. Плюс това виждам добър ход от негова страна по този начин се поставя по-близък до хората, с които разговаря. ..She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар