Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гърчоците са виновни ,заради стачката си!

Коментар

Vladim написа:
      ... Защо гърците смотани не ходят да си затворят многобройните пристанища много ми е интересно!!??!
      Ами ти сам си задаваш въпроси и сам си отговаряш.Не се ли усещаш.Та на въпроса ти:защото са МНОГОБРОЙНИ и няма да им стигнат тракторите за тази работа.

Коментар

Vladim написа:
        Защо гърците смотани не ходят да си затворят многобройните пристанища много ми е интересно!!??!
        В Гърция са изградени много блокади от трактори на различни места по пътищата нв страната, включително и пристанища. Само 3 от блокадите са по ГР/БГ граница. Така че истината, която ни показват по телевизора, не е цялата истина, Влади. Ти поне би трябвало да го знаеш."Beginning last Tuesday, several thousand farmers blocked important traffic junctions across the country and at border crossings. On Friday traffic was brought to standstill at 20 important junctions on the Greek mainland and on the island of Crete. The most important north-south transport route between Athens and the port of Thessaloniki was closed in several places with drivers forced to make time-consuming detours over mountain roads. Farmers also temporarily occupied the main airport on Crete outside its capital city Heraklion, resulting in a total of 17 flights being cancelled.Farmers used their tractors to block the border crossings to Macedonia at Evzonoi-Bogorodica, one of the most frequented north-south road links in the Balkan region. Kilometer-long traffic jams developed, with similar jams on the border to Bulgaria at Exohi-Kulata. At the latter border, farmers intent on crossing over into Bulgaria to protest clashed with police who tried to stop them crossing to the Bulgarian side. The Greek border with Turkey at Kipoi-Ipsala was also blocked for a time." ( http://www.wsws.org/articles/2009/ja...gree-j27.shtml )Свободен превод:"От миналия вторник, няколко хиляди фермери блокираха важни транспортни възли в цялата страна и по границите. В петък трафикът бе замразен в 20 важни възела в континенталната част и на остров Крит. Най-важните пътища север-юг между Атина и пристанището на Солун са затворени на няколко места, където шофьорите са принудени да правят време-отнемащи обходи през планински пътища. Фермерите също така временно са затворили главното летище на Крит, извън главния град Ираклион, което доведе до отменянето на 17 полета.Фермерите използват тракторите си за да блокират границата с Македония на Евзони-Богородица, един от най-използвания пункт между севера и юга на Балканите. Създадени са километрични задръствания, подобни са създадени и по границата с България на Екзохи-Кулата. На последния пункт, фермерите имаха намерение да преминат в България за да протестират и се спречкаха с полицията, която се опита да ги спре да не преминат от Българска страна. Гръцката граница с Турция при Кипи-Ипсала също така бе блокирана за изветно време."

Коментар

Stefan Hadjov написа:
          Ами ти сам си задаваш въпроси и сам си отговаряш.Не се ли усещаш.Та на въпроса ти:защото са МНОГОБРОЙНИ и няма да им стигнат тракторите за тази работа.
          Разшири малко мирогледа си, колега! @Immortal това не ми бе известно, благодаря за информацията!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Да ви кажа, ако махнем акцента от ББ ... пак сме на опашката.Един мой познат казва "На нас нито кратуните са ни кратуни, нито ченгетата ченгета, менте са, палячовци и имитатори от двете страни на барикадата"Че сега като гледам каква организация и какво показват гръцките фермери ... и нашите фермери толкова са фермери, един европейски скандал като хората не можаха да направят с протести.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

http://vbox7.com/play:f2ae2419Живо-здраво, искАли сте да ме видите Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Живо здрави и от мен... Е нЕма ли нЕкой най-накрая да култивира това същество и да го нАучи на елементарно възпитание и уважение. Не искам много.Официалния етикет и храненето с нож и вилица е ясно, че ще трябва да останат за другия мандат, ама нека почнем от нещо.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                http://vbox7.com/play:f2ae2419Живо-здраво, искАли сте да ме видите Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Живо здрави и от мен... Е нЕма ли нЕкой най-накрая да култивира това същество и да го нАучи на елементарно възпитание и уважение. Не искам много.Официалния етикет и храненето с нож и вилица е ясно, че ще трябва да останат за другия мандат, ама нека почнем от нещо.
                Няма начин.На тази възраст всичко се движи по твърда програма.Изпуснати са първите.....години.Но българския народ обича да си избира себеподобните.Някъде тези дни прочетрох че в понеделник ББ ще посети Германия и А.Меркел го е поканила на обяд да се видят.Представям си какъв цирк ще гледа.Живо-здраво искАла си да ме видиш.А за самия обяд може да си представяме..............

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                  Няма начин.На тази възраст всичко се движи по твърда програма.Изпуснати са първите.....години.Но българския народ обича да си избира себеподобните.Някъде тези дни прочетрох че в понеделник ББ ще посети Германия и А.Меркел го е поканила на обяд да се видят.Представям си какъв цирк ще гледа.Живо-здраво искАла си да ме видиш.А за самия обяд може да си представяме..............
                  Тук съм съгласен! Пак се сещам за Бай Тошо!

Коментар

Vladim написа:
                    Stefan Hadjov написа:
                    Тук съм съгласен! Пак се сещам за Бай Тошо!
                    E па те двамата бяха приятели по едно време.

Коментар

То пък царя ,Станишев, Първаната като ядат с вилица и нож все тая. :D
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                        То пък царя ,Станишев, Първаната като ядат с вилица и нож все тая. :D
                        Да... ама видяхме, че в Европа двойкарите лъсват! :D

Коментар

Аз пък чувам некви работи за границата....

Коментар

Предпочитам човекът да си върши работата, отколкото да ми сладкодумничи. Плюс това виждам добър ход от негова страна по този начин се поставя по-близък до хората, с които разговаря. Аз имам колега в унито, който говорим като каруцар, но това не го прави тъп и неспособен, даже ни е единствения отличник.
                            www.CarProfi-BG.com
                            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                            Най-атрактивните цени в София!

Коментар

crush написа:
                              Предпочитам човекът да си върши работата, отколкото да ми сладкодумничи. Плюс това виждам добър ход от негова страна по този начин се поставя по-близък до хората, с които разговаря. ..
                              Ами той точно това прави - приказва онова, което средностатистическият българин желае да чуе. И го приказва по начин достъпен за средностатистическия българин - някак си "мъжкарската" и "пичовската". Само че, прав си - не е кой знае колко сладкодумен
                              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Това ходене до границата е само зада вдигне малко рейтинга,които напоследък взе да пада.И наистина не можеш да си примиер на България и да нямаш грам култура,защото той така ще се излага и навънка.
                                ex. punto elx 1.2i
                                Lancia Libra 1.6

Коментар

Working...
                                X