Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
@kiro_of_the_day, Ако ти вярваш на Слави... Между другото снощи т.нар. редколегия пита ли Слави за градинката му до Кемпински? @VladimБойко със силата на властта може да съсипе Слави. Да видим дали ще го направи. Макар че, Слави отдавна трябваше да се махне от екран.@KukuПо какво съдиш, че затъването е още по-голямо?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Kuku написа:Колеги, вие ли не искате да разберете или аз съм разбрал грешно, НО тук не става дума за оправяне на нещо в срок, а за още по-голямо затъване Аз разбирам, че за 6 месеца не може да се оправят 20 годишни бакии, но защо по дяволите ние затъваме още повече?!
Коментар
-
Еми аз невиждам управлението да е некадърно, или поне по-некадърно от предишното, което умело управляваше, но собствените си финанси. Иначе ако всеки ще гледа от негова си гледна точка, то тогава за мен е добро управлението, защото сега ми е по-добре от преди. И все пак как разбра за 6 месеца, че е некадърно управлението не разбрах. Определението "малоумно управление", не подкрепено с примери ми се струва доста така хвърлено във въздуха. И все пак има световна финансова криза.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
В квартала,където живея има доста хора от така наречената ,,държавна,,администрация-полиция,съдебна охрана,разни служби в земеделието и тн.Самия факт,че вече ходят навреме на работа,не си идват по пет пъти през деня за щяло и не щяло-баба ми би казала ръг-базък-и накрая се прибират нормално след работа със своите,а не служебни коли показва,че нещо се е случило и там.А се знае,колко трудно може да се накара чиновника да се държи като простосмъртен.Ей този дребен факт не го бях наблюдавал поне 15 години.Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
кроко61 написа:В квартала,където живея има доста хора от така наречената ,,държавна,,администрация-полиция,съдебна охрана,разни служби в земеделието и тн.Самия факт,че вече ходят навреме на работа,не си идват по пет пъти през деня за щяло и не щяло-баба ми би казала ръг-базък-и накрая се прибират нормално след работа със своите,а не служебни коли показва,че нещо се е случило и там.А се знае,колко трудно може да се накара чиновника да се държи като простосмъртен.Ей този дребен факт не го бях наблюдавал поне 15 години.
Коментар
-
Kuku написа:Аз не говоря за вас, а за правителството. То не бяха виновни старите управници, то не беше виновно времето, то не беше виновна кризата, то не беше виновен целия свят Разбери, че не ми се изброяват грешките на безгрешните!!!
Коментар
-
nai7 написа:А кой да е виновен,естествено че предното правителство.Като ти оставят празен бустан,какво да парви сегашното да вземе да го дообере
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар