Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Колеги, вие ли не искате да разберете или аз съм разбрал грешно, НО тук не става дума за оправяне на нещо в срок, а за още по-голямо затъване Аз разбирам, че за 6 месеца не може да се оправят 20 годишни бакии, но защо по дяволите ние затъваме още повече?!
    И аз това се питам,ама не виждам кой може да започне поне малко да ни изкарва към повърхноста.Те затова и хората избраха ББ надяват се.Навремето и Царя така избраха,има ли някой който може поне малко въздух да ни даде?

Коментар

@kiro_of_the_day, Ако ти вярваш на Слави... Между другото снощи т.нар. редколегия пита ли Слави за градинката му до Кемпински? @VladimБойко със силата на властта може да съсипе Слави. Да видим дали ще го направи. Макар че, Слави отдавна трябваше да се махне от екран.@KukuПо какво съдиш, че затъването е още по-голямо?
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Основно по действителността около мен и най-вече по малоумното управление на правителството!Според теб, какво повече е нужно, за да се разбере, че някой е некадърен?

Коментар

Kuku написа:
          Колеги, вие ли не искате да разберете или аз съм разбрал грешно, НО тук не става дума за оправяне на нещо в срок, а за още по-голямо затъване Аз разбирам, че за 6 месеца не може да се оправят 20 годишни бакии, но защо по дяволите ние затъваме още повече?!
          Защото затъването е с инертно поведение и не може да се спре като кола със серво на спирачките.Икономиката е много инертна и обикновено винаги едно правитество ползва поведението и резултатите на предишното в областа на икономиката.Добро или лошо.В случая се вижда какво е било и то особено в случая и в коктейл със свтовна иконом.криза.

Коментар

Еми аз невиждам управлението да е некадърно, или поне по-некадърно от предишното, което умело управляваше, но собствените си финанси. Иначе ако всеки ще гледа от негова си гледна точка, то тогава за мен е добро управлението, защото сега ми е по-добре от преди. И все пак как разбра за 6 месеца, че е некадърно управлението не разбрах. Определението "малоумно управление", не подкрепено с примери ми се струва доста така хвърлено във въздуха. И все пак има световна финансова криза.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Грешка - световна икономическа криза.

Коментар

Kuku написа:
                Основно по действителността около мен и най-вече по малоумното управление на правителството!Според теб, какво повече е нужно, за да се разбере, че някой е некадърен?
                Аз още не мога да се изкажа уверено кой е кадърен и кой не в сегашното правителство.Чакат се резултати.

Коментар

Аз мога да се изкажа уверено само за един министър - Дянков. На повечето от другите даже не им знам и имената и не мога да ги коментирам.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ооооо, да, ясно е, че оправдания има много Точно за това говоря....

Коментар

Kuku написа:
                      Ооооо, да, ясно е, че оправдания има много Точно за това говоря....
                      Е, ние нямаме полза и цел да оправдаваме който и да било. Просто така стоят нещата.

Коментар

Аз не говоря за вас, а за правителството. То не бяха виновни старите управници, то не беше виновно времето, то не беше виновна кризата, то не беше виновен целия свят Разбери, че не ми се изброяват грешките на безгрешните!!!

Коментар

В квартала,където живея има доста хора от така наречената ,,държавна,,администрация-полиция,съдебна охрана,разни служби в земеделието и тн.Самия факт,че вече ходят навреме на работа,не си идват по пет пъти през деня за щяло и не щяло-баба ми би казала ръг-базък-и накрая се прибират нормално след работа със своите,а не служебни коли показва,че нещо се е случило и там.А се знае,колко трудно може да се накара чиновника да се държи като простосмъртен.Ей този дребен факт не го бях наблюдавал поне 15 години.
                          Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

кроко61 написа:
                            В квартала,където живея има доста хора от така наречената ,,държавна,,администрация-полиция,съдебна охрана,разни служби в земеделието и тн.Самия факт,че вече ходят навреме на работа,не си идват по пет пъти през деня за щяло и не щяло-баба ми би казала ръг-базък-и накрая се прибират нормално след работа със своите,а не служебни коли показва,че нещо се е случило и там.А се знае,колко трудно може да се накара чиновника да се държи като простосмъртен.Ей този дребен факт не го бях наблюдавал поне 15 години.
                            Kuku сега ще ти каже че не си прав."Некадърни"са и за това седът дълго време на работното място за да се учат на работа.Абе,затъваме,какво да ти обяснявам...

Коментар

Kuku написа:
                              Аз не говоря за вас, а за правителството. То не бяха виновни старите управници, то не беше виновно времето, то не беше виновна кризата, то не беше виновен целия свят Разбери, че не ми се изброяват грешките на безгрешните!!!
                              А кой да е виновен,естествено че предното правителство.Като ти оставят празен бустан,какво да парви сегашното да вземе да го дообере,да ама той вече е празен даже и семките за посяване на друг ги няма.Нека да видим какво ще се получи и тогава да викаме да го е.... и некадърника нищо не направи.Поне според мен още е рано за заключения.

Коментар

nai7 написа:
                                А кой да е виновен,естествено че предното правителство.Като ти оставят празен бустан,какво да парви сегашното да вземе да го дообере
                                Ами те го дообраха доколкото могат,ама пицата се указа малка и постна.Няма за повече.Даже договорите които са сключили пртдишните не са ги изплатили,а са ги оставили за следващите.Грабене до дупка.

Коментар

Working...
                                X