Колега Stefan Hadjov, останал съм с впечатление, че си интелигентен човек ! Предполагам не си и в първа младост. Всички от онова поколение, живяло при социализма, употребяваме Тато с подигравателен отенък, това е нарицателно точно за култа към личността. Просто не разбирам какво се разгневи от едно такова сравнение. Заглавието е голяма наколенка. Айде от мен да мине - сравнима с тези, които се правеха пред Т.Живков.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
snake написа:Колега Stefan Hadjov, останал съм с впечатление, че си интелигентен човек ! Предполагам не си и в първа младост. Всички от онова поколение, живяло при социализма, употребяваме Тато с подигравателен отенък, това е нарицателно точно за култа към личността. Просто не разбирам какво се разгневи от едно такова сравнение. Заглавието е голяма наколенка. Айде от мен да мине - сравнима с тези, които се правеха пред Т.Живков.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:snake написа:Колега Stefan Hadjov, останал съм с впечатление, че си интелигентен човек ! Предполагам не си и в първа младост. Всички от онова поколение, живяло при социализма, употребяваме Тато с подигравателен отенък, това е нарицателно точно за култа към личността. Просто не разбирам какво се разгневи от едно такова сравнение. Заглавието е голяма наколенка. Айде от мен да мине - сравнима с тези, които се правеха пред Т.Живков.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Един въпрос:а сигурен ли си че Слави казва истината?.Аз не мога да разбера какво може да се случи на една медия ако излезе с критичен материял против ББ.А да видим сега какво може да се случи на Слави след снощното плюене по ББ.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
nai7 написа:Абе колега не вярвам да има някой дето за 6 месеца ще направи чудеса,например може да си го плюеш ББ след година или две.Ама сега е малко тъпо немислиш ли?И това че все някой му е виновен,не използвай фрази от Дългия,снощи го гледах и точно това каза навярно и ти си го гледал като час от БиТв.Не го защитавам ама е малко тъпо да си мислиш че за 6 месеца ББ ще ти направи живота чудесен.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Stefan Hadjov написа:Един въпрос:а сигурен ли си че Слави казва истината?.Аз не мога да разбера какво може да се случи на една медия ако излезе с критичен материял против ББ.А да видим сега какво може да се случи на Слави след снощното плюене по ББ.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:kiro_of_the_day написа:Stefan Hadjov написа:Един въпрос:а сигурен ли си че Слави казва истината?.Аз не мога да разбера какво може да се случи на една медия ако излезе с критичен материял против ББ.А да видим сега какво може да се случи на Слави след снощното плюене по ББ.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Vladim написа:@Stefan Hadjov навремето изгониха Иво Инджев от бТВ, защото съобщил невярна информация за Първанов. Мислиш ли, че Бойко ако реши няма да съсипе Слави?
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Stefan Hadjov написа:kiro_of_the_day написа:Stefan Hadjov написа:Един въпрос:а сигурен ли си че Слави казва истината?.Аз не мога да разбера какво може да се случи на една медия ако излезе с критичен материял против ББ.А да видим сега какво може да се случи на Слави след снощното плюене по ББ.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Бих приел това твое твърдение за автоцензурата ако предположиш че снощи Дългия си е наложил автоцензура с това жлъчно плюене по ББ.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Vladim написа:nai7 написа:Абе колега не вярвам да има някой дето за 6 месеца ще направи чудеса,например може да си го плюеш ББ след година или две.Ама сега е малко тъпо немислиш ли?И това че все някой му е виновен,не използвай фрази от Дългия,снощи го гледах и точно това каза навярно и ти си го гледал като час от БиТв.Не го защитавам ама е малко тъпо да си мислиш че за 6 месеца ББ ще ти направи живота чудесен.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Stefan Hadjov написа:Бих приел това твое твърдение за автоцензурата ако предположиш че снощи Дългия си е наложил автоцензура с това жлъчно плюене по ББ.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:kiro_of_the_day написа:Stefan Hadjov написа:Бих приел това твое твърдение за автоцензурата ако предположиш че снощи Дългия си е наложил автоцензура с това жлъчно плюене по ББ.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Stefan Hadjov написа:kiro_of_the_day написа:Stefan Hadjov написа:Бих приел това твое твърдение за автоцензурата ако предположиш че снощи Дългия си е наложил автоцензура с това жлъчно плюене по ББ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар