Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега Stefan Hadjov, останал съм с впечатление, че си интелигентен човек ! Предполагам не си и в първа младост. Всички от онова поколение, живяло при социализма, употребяваме Тато с подигравателен отенък, това е нарицателно точно за култа към личността. Просто не разбирам какво се разгневи от едно такова сравнение. Заглавието е голяма наколенка. Айде от мен да мине - сравнима с тези, които се правеха пред Т.Живков.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
      Колега Stefan Hadjov, останал съм с впечатление, че си интелигентен човек ! Предполагам не си и в първа младост. Всички от онова поколение, живяло при социализма, употребяваме Тато с подигравателен отенък, това е нарицателно точно за култа към личността. Просто не разбирам какво се разгневи от едно такова сравнение. Заглавието е голяма наколенка. Айде от мен да мине - сравнима с тези, които се правеха пред Т.Живков.
      Наколенка не, ами нагъзване ... Те дори са изместили новината. Все ми се струва че главното в тази статия би трябвало да е кой е станал Пожарникар № 1, а не колко пирона бил настъпил Б.Б.Ама аз не съм журналист, не съм професионалист в това отношение и сигурно не разбирам.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        snake написа:
        Наколенка не, ами нагъзване ... Те дори са изместили новината. Все ми се струва че главното в тази статия би трябвало да е кой е станал Пожарникар № 1, а не колко пирона бил настъпил Б.Б.Ама аз не съм журналист, не съм професионалист в това отношение и сигурно не разбирам.
        Саможертва бе,саможертва.Те на това наблягат.Ти понеже не си журналист за това не си усетил намека.Един въпрос:а сигурен ли си че Слави казва истината?.Аз не мога да разбера какво може да се случи на една медия ако излезе с критичен материял против ББ.А да видим сега какво може да се случи на Слави след снощното плюене по ББ.И не само на Слави,а и на БТВ че е допуснало това плюене.Интересно ми е.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
          Един въпрос:а сигурен ли си че Слави казва истината?.Аз не мога да разбера какво може да се случи на една медия ако излезе с критичен материял против ББ.А да видим сега какво може да се случи на Слави след снощното плюене по ББ.
          Не мога да бъда сигурен, но и не мисля, че ще тръгне да говори против Б.Б. в ефир, ако той не е сигурен в информацията.

Коментар

nai7 написа:
            Абе колега не вярвам да има някой дето за 6 месеца ще направи чудеса,например може да си го плюеш ББ след година или две.Ама сега е малко тъпо немислиш ли?И това че все някой му е виновен,не използвай фрази от Дългия,снощи го гледах и точно това каза навярно и ти си го гледал като час от БиТв.Не го защитавам ама е малко тъпо да си мислиш че за 6 месеца ББ ще ти направи живота чудесен.
            Не мисля! Когато има гаф и то международен, който опорочава името на България пред Европа мисля, че е редно да се каже "сбъркахме с тази кандидатура"! Относно "Дългия" не виждам нещо невярно в това, което което каза! И ако наистина се замислиш и си сложиш ръка на сърцето ще признаеш, че Бойко се приема за безгрешен, което мен лично, като човек живеещ в тази държава ме плаши. За шест месеца не могат да се свършат чудеса, но може да свърши работа! А отностно живота ми... отдавна сам се старая да си го правя чудесен! @style34 това си мнение го адресирам и към теб и обещавам да млъкна за известно време, защото не виждам смисъл да се спори казахме си всичко. В интерес на истината на изборите Бойко бе единственият нормален избор.@Stefan Hadjov навремето изгониха Иво Инджев от бТВ, защото съобщил невярна информация за Първанов. Мислиш ли, че Бойко ако реши няма да съсипе Слави?
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              Stefan Hadjov написа:
              Един въпрос:а сигурен ли си че Слави казва истината?.Аз не мога да разбера какво може да се случи на една медия ако излезе с критичен материял против ББ.А да видим сега какво може да се случи на Слави след снощното плюене по ББ.
              Не мога да бъда сигурен, но и не мисля, че ще тръгне да говори против Б.Б. в ефир, ако той не е сигурен в информацията.
              И аз не допускам че ББ ще говори в ефир пред Сашо Диков ако не е верно.Склонен съм да вярвам в случая на Бойко,отколкото на дългия,като знам каква продажна душица е.А случая снощи с Слави е доказателство че няма никаква цензура.Има само традициона българска сервилност към властимащите.Така беше и при други.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                kiro_of_the_day написа:
                Stefan Hadjov написа:
                И аз не допускам че ББ ще говори в ефир пред Сашо Диков ако не е верно.Склонен съм да вярвам в случая на Бойко,отколкото на дългия,като знам каква продажна душица е.А случая снощи с Слави е доказателство че няма никаква цензура.Има само традициона българска сервилност към властимащите.Така беше и при други.
                Дори да няма цензура, явно има автоцензура. А автоцензурата е симптом и проявление на други неща - също не дотам хубави.

Коментар

Vladim написа:
                  @Stefan Hadjov навремето изгониха Иво Инджев от бТВ, защото съобщил невярна информация за Първанов. Мислиш ли, че Бойко ако реши няма да съсипе Слави?
                  Има огромна разлика между този случай и сега.Когато се изнася информация от такъв характер,трябва да може да се защити с факти.В случая Иво Инджев не можа и допусна грешка,че се е доверил на казани/речени.Чакам реакции от всички страни по случая ББ-Дългия.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    Stefan Hadjov написа:
                    kiro_of_the_day написа:
                    Stefan Hadjov написа:
                    Дори да няма цензура, явно има автоцензура. А автоцензурата е симптом и проявление на други неща - също не дотам хубави.
                    Бих приел това твое твърдение за автоцензурата ако ми докажеш че снощи Дългия си е наложил автоцензура с това жлъчно плюене по ББ.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                      Бих приел това твое твърдение за автоцензурата ако предположиш че снощи Дългия си е наложил автоцензура с това жлъчно плюене по ББ.
                      Не извъртай нещата. Говоря за автоцензура в медиите, а не в шоуто на оня. За Б.Б. се пишат само хубавите неща и се превъзнася, на моменти си е откровенно лизане на дир...к дори.За грешките и гафовете му, неговите и на хората му, се пише рядко, а когато някой се престраши да пише и говори е някакси мимоходом, между другото, в някакъв телеграфен стил в края на колонката или на емисията. И как иначе!? Та нали Той е прав дори когато греши...

Коментар

Vladim написа:
                        nai7 написа:
                        Абе колега не вярвам да има някой дето за 6 месеца ще направи чудеса,например може да си го плюеш ББ след година или две.Ама сега е малко тъпо немислиш ли?И това че все някой му е виновен,не използвай фрази от Дългия,снощи го гледах и точно това каза навярно и ти си го гледал като час от БиТв.Не го защитавам ама е малко тъпо да си мислиш че за 6 месеца ББ ще ти направи живота чудесен.
                        Не мисля! Когато има гаф и то международен, който опорочава името на България пред Европа мисля, че е редно да се каже "сбъркахме с тази кандидатура"! Относно "Дългия" не виждам нещо невярно в това, което което каза! И ако наистина се замислиш и си сложиш ръка на сърцето ще признаеш, че Бойко се приема за безгрешен, което мен лично, като човек живеещ в тази държава ме плаши. За шест месеца не могат да се свършат чудеса, но може да свърши работа! А отностно живота ми... отдавна сам се старая да си го правя чудесен! @style34 това си мнение го адресирам и към теб и обещавам да млъкна за известно време, защото не виждам смисъл да се спори казахме си всичко. В интерес на истината на изборите Бойко бе единственият нормален избор.@Stefan Hadjov навремето изгониха Иво Инджев от бТВ, защото съобщил невярна информация за Първанов. Мислиш ли, че Бойко ако реши няма да съсипе Слави?
                        Съгласен съм с теб,но има време да го плюем и псуваме.За 6 месеца все още,мисля че е рано да си правим заключения.Аз не виждам кой може да ни промени живота,според вас коя е тази личност?видяхме доста досега и нито един не ставаше.Изгубени ли сме вече?ако е така по добре да затриваме държавата,човек се надява докато е жив.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          Stefan Hadjov написа:
                          Бих приел това твое твърдение за автоцензурата ако предположиш че снощи Дългия си е наложил автоцензура с това жлъчно плюене по ББ.
                          Не извъртай нещата. Говоря за автоцензура в медиите, а не в шоуто на оня. За Б.Б. се пишат само хубавите неща и се превъзнася, на моменти си е откровенно лизане на дир...к дори.За грешките и гафовете му, неговите и на хората му, се пише рядко, а когато някой се престраши да пише и говори е някакси мимоходом, между другото, в някакъв телеграфен стил в края на колонката или на емисията. И как иначе!? Та нали Той е прав дори когато греши...
                          Съветвам те да гледаш по широко нещата.Ти си го набелязал ББ за плюене и това си е.Има/нема защо-плюене.Да не си човек на Станишев,той така прави.Не ти ли направи впечатление че почти всички медии му казаха че е збъркал с Желева и имаше критика по този въпрос.Човека прие критиката и се коригира.А сега намерете кусури и на новата доминирана кандидатка.Нали пак Бойко я издигна.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            Stefan Hadjov написа:
                            Съветвам те да гледаш по широко нещата.Ти си го набелязал ББ за плюене и това си е.Има/нема защо-плюене.Да не си човек на Станишев,той така прави.Не ти ли направи впечатление че почти всички медии му казаха че е збъркал с Желева и имаше критика по този въпрос.Човека прие критиката и се коригира.А сега намерете кусури и на новата доминирана кандидатка.Нали пак Бойко я издигна.
                            Доста розови очила трябва да е наденал човек, за да си мисли че заради българските медии ББ е сменил Желева. От както е спечелил изборите Б.Б. управлява на принципа "пип-жиш". Със Желева обаче се опари жестоко и все си мисля, че по-голямата част от огъня, макар и навярно запален от българи, не беше български...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              Stefan Hadjov написа:
                              kiro_of_the_day написа:
                              Stefan Hadjov написа:
                              Доста розови очила трябва да е наденал човек, за да си мисли че заради българските медии ББ е сменил Желева. От както е спечелил изборите Б.Б. управлява на принципа "пип-жиш". Със Желева обаче се опари жестоко и все си мисля, че по-голямата част от огъня не беше български...
                              Кибрита беше български и това е по важното.Имаше и други по неподготвени,но за тях се отмина.Нямаше добър кибрит за огъня.Еврокомисара е политическо лице и не е експерт.Експертите са под него.Но на тази тема може да се правят спекулации с различна интерпретация.Всичко дойде от огъня.

Коментар

Колеги, вие ли не искате да разберете или аз съм разбрал грешно, НО тук не става дума за оправяне на нещо в срок, а за още по-голямо затъване Аз разбирам, че за 6 месеца не може да се оправят 20 годишни бакии, но защо по дяволите ние затъваме още повече?!

Коментар

Working...
                                X