kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ще се опитам да се вмъкна между постовете на 3-4 колеги, които редовно си пишат тука и плюят Бойко и ГЕРБ. Станал гаф. Брех. Ми сега? Е, да, само вие никога не грешите, как е възможно други хора да си го позволяват??? Да, вярно, че при тройната коалиция нямаше гафове, които да ни злепоставят в Европа. Не, не, нямаше такова нещо. Те и несправедливо ни спряха парите тогава. После пък при ГЕРБ взеха да ги пускат. Много са заблудени тези хора. А и "Наглите", за малко щяха да ги хванат предното правителство ама на, точно тогава им свърши мандата. И магистралата щяха да направят. Сега поне се предприемат някакви действия. Аз все още не виждам алтернатива на ГЕРБ. И ако сега имаше избори, пак за тях щях да гласувам, защото няма за кой друг. И защото който и да е друг, е почти сигурно, че Доган пак щеше да е на власт. Сега, ясно, че е национална черта да критикуваме и да даваме акъли, да си мислим, че сме най и другите са много тъпи около нас, ама като се говори за магистралата, че ще се прави - мълчите, като разбиват престъпни банди - мълчите, като отпускат пари от еврофондовете - мълчите, и когато се допусне грешка - то радост, радост..... баси нацията сме.... ужас.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Твърде много ми стават вече приликите между ГЕРБ и БКП и между Б.Б. и Тато...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Plastex написа:kiro_of_the_day написа:Твърде много ми стават вече приликите между ГЕРБ и БКП и между Б.Б. и Тато...
Коментар
-
@style34 неколкократно съм казвал, че с радост ще споделям и положителни неща свършени от това правителство, и го правя! Ако става въпрос за мрънкане виж темата за снега и София. А що се отнася до Наглите... за заведено дело срещу някой да си чул? Така, че по тази тема работата е свършена наполовина и не вижда смисъл да я коментираме. Е... вярно е, че е единственото свястно нещо свършено от това правителство, но виж... може да добавим и гласуването с отпечатъци в Парламента! :D Пари от еврофондове ли? Я питай земеделците дали има такива пари! А за магистрали се "говори" добре си го написал, но за съжаление само с говорене не се получава.А за Румяна Зелева не му бяха виновни БСП (не че Първанова се държа адекватно) нито индивиди от Европарламента! Факт е, че изпратиха неподготвена кандидатура. Бойко се пъчи, като голям мъж а едновременно с това все някой друг му е виновен, той е безгрешен!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
snake написа:Подобни наколенки не се правеха дори и пред Тато...
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:snake написа:Подобни наколенки не се правеха дори и пред Тато...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Vladim написа:Бойко се пъчи, като голям мъж а едновременно с това все някой друг му е виновен, той е безгрешен!
Коментар
-
@VladimТова казвам - Румяна Желева беше неподготвена, беше грешка изпращането й. Но от грешки никой не е застрахован. Колкото до "Наглите" - има време за повдигане на обвинения, но нали Станишев дори коментира, че правителството, премиера, не бива по никакъв начин да се меси в работата на прокуратурата. Дори техния бюджет е отделен, както се разбра. Все пак, не всичко зависи от Бойко. За магистралата - от тук се почва. След година-две ще видим само приказки ли са били. Но при предишните изобщо имаше ли планове за завършването й? Сега поне казват срок. Дори и да не го спазят с няколко месеца, мисля, че няма да е проблем, стига да се направи.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
snake написа:Stefan Hadjov написа:snake написа:Подобни наколенки не се правеха дори и пред Тато...
Коментар
-
Vladim написа:@style34 неколкократно съм казвал, че с радост ще споделям и положителни неща свършени от това правителство, и го правя! Ако става въпрос за мрънкане виж темата за снега и София. А що се отнася до Наглите... за заведено дело срещу някой да си чул? Така, че по тази тема работата е свършена наполовина и не вижда смисъл да я коментираме. Е... вярно е, че е единственото свястно нещо свършено от това правителство, но виж... може да добавим и гласуването с отпечатъци в Парламента! :D Пари от еврофондове ли? Я питай земеделците дали има такива пари! А за магистрали се "говори" добре си го написал, но за съжаление само с говорене не се получава.А за Румяна Зелева не му бяха виновни БСП (не че Първанова се държа адекватно) нито индивиди от Европарламента! Факт е, че изпратиха неподготвена кандидатура. Бойко се пъчи, като голям мъж а едновременно с това все някой друг му е виновен, той е безгрешен!
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:snake написа:Stefan Hadjov написа:snake написа:Подобни наколенки не се правеха дори и пред Тато...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Като споменахте Слави... Аз не съм го гледал снощи, но чета това: http://dnes.dir.bg/2010/01/20/news5726479.html и по-специално следния цитат: "Той заяви, че премиерът тероризирал медиите. "Защо медиите се срамуват да си кажат, че той се обажда и пише SMS-и на всеки един почти, във всеки един вестник и ги тероризира ежедневно. Аз го знам със сигурност това нещо. И това го знаят всички, на които им пише есемеси. Защо се страхуват да го кажат? Да не говорим пък какви есемеси пише на главни редактори и на всякакви други. Защо са се навели всички и са притихнали? Защо се срамуват или се страхуват да го кажат? Той ги тероризира. Докога ще ги тероризира и ще управлява в медиите като им пише есемеси и като им се обажда?", попита Слави Трифонов".Хора! Тръпки ме побиват! Ако е вярно това е цензура! ЦЕНЗУРА! И то налагана от първия държавен и партиен ръководител!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Plastex написа:kiro_of_the_day написа:Твърде много ми стават вече приликите между ГЕРБ и БКП и между Б.Б. и Тато...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар