Абе и на мен Желева не ми харесва. Ама как я нападаше Първанова.... Жалка картинка - две българки да се карат в Европарламента.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
style34 написа:Абе и на мен Желева не ми харесва. Ама как я нападаше Първанова.... Жалка картинка - две българки да се карат в Европарламента.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Познавам Желева лично. С Краси Желев ( съпругът ) сме приятели, съученици и съседи от деца. Още навремето знаехме, че възможностите и предоставените шансове в живота ни ще бъдат различни. Румито му стана приятелка още от първата година в Немската езикова гимназия...Бяхме още деца, а амбициите на Румяна бяха много, много големи. Умно момиче е. Работеше и почти живееше в Германия и Австрия, а Краси си беше в Бургас - той стана един от най-младите управители на банка Биохим ( 28 годишен) в Бургас, после в ЦКБ и го омаскариха за връзки с ТИМ. В момента той е в Борда на Директорите на ВиК Бургас и това е. Никога не са демонстрирали благоприличие. За мен бяха едно младо семейство реализирало високите си амбиции ( поне Румяна ). Иначе си признавам, че повече я приемах, като онова весело момиче, което рядко излизаше по купони за да учи поредното абстрактно за нас и съпругът и нещо. Вчера я гледах в Европарламента и все едно никога не съм я познавал. Дано амбициите не са надхвърлили възможностите и.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
style34 написа:Абе и на мен Желева не ми харесва. Ама как я нападаше Първанова.... Жалка картинка - две българки да се карат в Европарламента.A17DTС/S
Коментар
-
Е вижте и автобиографията. Обикновена и посредствена бургазлийка, успяла да стигне до работа "преподавател" в СУ.Обикновено им викахме асистенти, ’щото нито има някакво име, нито някаква академична титла. Но когато станеш депутат от асистент се превръщаш в преподавател.Всичко това не е лошо, но ... не си за европарламента Руми. Редно е вече да стане ясно, че с прочетено в Google не можеш да впечатлиш. Само с ядене не става, трябва и акъл.Майната му на миналото, за момент да го забравим, лошото е, че на всички им се е сторила посредствена и неподготвена по елементарни въпроси от ресора, за който кандидатства да работи.ntodorov написа:после в ЦКБ и го омаскариха за връзки с ТИМ..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
ntodorov написа:Никога не са демонстрирали благоприличие.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:ntodorov написа:Никога не са демонстрирали благоприличие.A17DTС/S
Коментар
-
Колеги, не се заблуждавайте, никой няма връзка с ТИМ, дори и Бойко...Нищо нагласено няма - тя е там, защото е много способна, много амбициозна и НАЙ-вече много кадърна - точно от това имаме нужда - аз лично, винаги съм мечтал точно такъв ценен кадър да ме представлява пред европа и света Даже ако може още една като нея да изпратят, цена няма да имат
Коментар
-
Malone, Руми Желева е от Нова Загора. Не съм неин застъпник. Не съм и човек, който да каже става или не за Европарламента, но не е толкова посредствена колкото мислиш. Аз лично си я харесвах повече, като земна приятелка, докато ангажиментите не я отдалечиха от нас . Що се касае за Желев, ЦКБ и ТИМ - не съм му светил и не знам, какви интереси е обслужвал, но аз ползвам услугите на тази банка ( и не само аз )и съм сигурен, че не съм мутра, пък и хич не ме е интересувало чии пари използвам - на ТИМ, МИМ или каквото да е там. Изпълнявам си ангажиментите към нея ( банката ) и тя към мен вече 4 години и смея да твърдя, че в други банки има не по-малко "мутренски" полъх, защото съм ползвал и техни услуги.Malone, на една възраст сме. Мислиш ли, че ти и аз в тази замотана държавичка (с малко д) никога не сме се омотавали в интересите на някой мутраген. Та аз не съм сигурен в произхода на парите, които получавам, като възнаграждение за иначе честния ми труд, не съм сигурен, че ще си оставя обаче и препитанието, защото "мафиота " Красимир Желев е в Борда на Директорите на ВиК Бургас ЕАД. Аз за моите скромни 40 години се научих, че истината винаги има две лица и никога не мога да бъда сигурен в неща, които ми се снасят... по ТВ да речем, камо ли с лека ръка да дамгосам някой.A17DTС/S
Коментар
-
Наистина грозна и отблъскваща картина от Европарламента.Битка мвжду две българки.Не знаех че Антония Първанова може да извърши такава постъпка.Изглеждаше ми друг човек.Може и да не е достатъчно компетентна Желева и съм съгурен че е така,но обструкциите да дойдат извън BG го смятам за нормално,но да дойдат от нейна колежка-българка е трагично.Не знам дали е имало друг подобен прецедент в европарламента.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Наистина грозна и отблъскваща картина от Европарламента.Битка мвжду две българки.Не знаех че Антония Първанова може да извърши такава постъпка.Изглеждаше ми друг човек.Може и да не е достатъчно компетентна Желева и съм съгурен че е така,но обструкциите да дойдат извън BG го смятам за нормално,но да дойдат от нейна колежка-българка е трагично.Не знам дали е имало друг подобен прецедент в европарламента.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар