Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    коцев написа:
    Immortal написа:
    maxuel82 написа:
    Ся да видим Бат Бойко какво ще си вземе !! :D
    Кат’ за начало - едни 50 милиона от комисионната на винетките...
    Дидко , а мъничко намали милионите, че бая множко ми се виждат Доколкото четох някъде до 2012г е договора и е срещу има няма 1.5 милиона лева ,което е 50 пъти по малка цифра от твоята . :D
    Тук пише 37 мил., което е доста по-близко до 50, отколкото до 1.5... (аз цитирах цифрата по памет, ама съм бил сравнително близо)...http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=311041Всъщност, прочитайки статията, става ясно, че винетките пак ще се разпространяват по бензиностанции, пощи, и т.н...Та тогава, ако може някой да ме светне - за какво точно ще се дадат тези милиони наши пари? За да вземат винетките от печатницата и да се закарат до обектите, в които ще се продават ли?!?Че то така и ние от форума можехме да ги разпространяваме...
    Колега,ти си сериозен човек и имам впечатление че трудно може да бъдеш манипулиран.Как може да вярваш на вестник Труд и Тошо Тошев-ченгето мошеник.И въобще да вярваш на вестници.Не знаеш ли че те служат за манипулация на общественото мнение.

Коментар

maxuel82 написа:
      Всичко което казвате е така! Аз мисля обаче че гадовете изкрадоха парите и затова в държавата няма пари !Оня там дебелия дето почна да прави приватизацията господин 10% как му беше името немога да зе сетя--та защо ти ... ще вземаш 10% тия заводи да не са на баща ти ??После Жан Виденов доограби останалото !Дойде царя- та да се вземе горите !!! За 800 дни той се оправи ! Това са само едни от многото далавери е държавата е тогава--- къде са парите ?????Ся да видим Бат Бойко какво ще си вземе !! :D
      Човека се казваше Александър Божков-бог да го прости.Не е взимал никакви 10%-гарантирам.Този прякор му лепна БСП-учениците на Гьобелс.А когато една лъжа се повтори 1000 пъти става истина.У нас все още така се обработва общественото мнение.

Коментар

Хаджов, прав си, не вярвам на вестници.Сумата не е толкова важна.Пак остава да виси въпроса, какво аджеба ще да свършат банката на Буля Бойковица и охранителната фирма, които спечелиха търга за съответните пари ?!?Щото винетки пак се продават в Пътното, ще се продават и по бензиностанциите и други търговски обекти.Не ми е ясна много ролята на един такъв "разпространител"... Ама да не влизаме в подробности, че това е леко встрани от топика на темата.

Коментар

maxuel82 написа:
          ...Оня там дебелия дето почна да прави приватизацията господин 10% как му беше името немога да зе сетя--та защо ти ... ще вземаш 10% тия заводи да не са на баща ти ??...
          И аз подобно на Хаджов се разтревожих да не би да става дума за Божков, мир на праха му. Това с 10-те процента му го лепнаха лица с доказана политическа нечистоплътност като Румен Овчаров и Драгомир Драганов. Човекът беше веселяк, радиоводещ и DJ. Освен това на няколко пъти съм го засичал с Фиат Мултипла из София. Как ви се вижда тази марка като за човек "разграбил България". Напомням, че тук не става въпрос за хора като Георги Димитров, чието национално предателство го пише дори в учебниците по история, макар дори и за него цитираните епитети да биха били ... Явно, обаче, за нечии мозъчета няма нищо свято и те не се трогват дори пред смъртта и недоказаните обвинения, толкова присъщи за родната политическа помия.
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

И все пак има някаква полза от това че сега друг ще ги разпространява винетките а не Васил Божков и сие. Комисионнота пада от 10.6 процента на 4.75 процента . Това защо не се казва ? . Не че тия пари са малко но къде са 10 процента къде са 4.7 процента . [b:ac1631165a]Победителят СИБанк-
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Коцев,точно това исках да цитирам,но ти ме изпревари.Ако е проведен честен и прозрачен търг не е важно кой го е спечелил,а още по добре говори за победитела,защото е предложил най изгодните за дъреж.хазна условия.Но ние сме такива че все търсим под вола теле и гледаме да омаскарим някой.Важното е във всеки момент да се плюе по повод и без повод.Ако го няма го измисляме.Грешка нямаме-българи юнаци..

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                Човека се казваше Александър Божков-бог да го прости.Не е взимал никакви 10%-гарантирам.Този прякор му лепна БСП-учениците на Гьобелс.А когато една лъжа се повтори 1000 пъти става истина.У нас все още така се обработва общественото мнение.
                Е, както ти гарантираш, че не е вземал, така аз пък гарантирам, че е вземал - този прякор му стана известен не само между привържениците на БСП, а го знаеше цяла България, даже сините, едва ли не доволно, потриваха ръце, че имат такъв мастит министър. Така че това, кой на кого промивал мозъци, си е въпрос на гледна точка и аз, въпреки че също нямам вяра на вестници, твърдо знам, а не само твърдя, че си ги е гушвал тези 10%. А че карал Мултипла нищо не доказва, защото аз познавам двама местни милионери, които допреди няколко години никой не можеше да изкара от жигулките, въпреки че всички ги знаеха, че са милионери, но се правеха на бедняци, да не би някой да им поиска пари назаем. Единият даже ми е съученик, така че го казвам съвсем от първа ръка това. Но, мир на праха му на Божков - Бог си знае работата...
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                  ... Е, както ти гарантираш, че не е вземал, така аз пък гарантирам, че е вземал - този прякор му стана известен не само между привържениците на БСП, а го знаеше цяла България, даже сините, едва ли не доволно, потриваха ръце, че имат такъв мастит министър. ...
                  Цяла България подхвана този прякор защото лицето (за да не хвърля някоя обидна дума към него) Слави Трифонов започна да го раздухва. А спомняме си по онова време кой беше главен спонсор на глупавото му чалгаджийско шоу (Овергаз) и срещу коя партия се бореше същият този спонсор понеже искаше да ги махне от газовата посредническа хранилка (с все Р. Овч.)За мен е достатъчно такова нещо да твърди Румен Овчаров, за да съм сигурен, че човекът е по-чист от него.
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                    Ако е проведен честен и прозрачен търг не е важно кой го е спечелил,а още по добре говори за победитела,защото е предложил най изгодните за дъреж.хазна условия.
                    Ъъъъъъъъъ........ ти сериозно ли???

Коментар

gantcho написа:
                      ...За мен е достатъчно такова нещо да твърди Румен Овчаров, за да съм сигурен, че човекът е по-чист от него.
                      Въпрос на убеждения - аз много повече бих вярвал на двамата Руменовци, колкото и противни да са като хора и излъчване, отколкото на този другия, да не му споменаваме излишно името, че е покойник, все пак...
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                        gantcho написа:
                        ...За мен е достатъчно такова нещо да твърди Румен Овчаров, за да съм сигурен, че човекът е по-чист от него.
                        Въпрос на убеждения - аз много повече бих вярвал на двамата Руменовци, колкото и противни да са като хора и излъчване, отколкото на този другия, да не му споменаваме излишно името, че е покойник, все пак...
                        Ей,"захарно момче",голям наивник си.Прав е бил Гьобелс..............Той е бил най умния и образован от бандата на нацистите.Абе Доктор,какво искаш.

Коментар

Mерките срещу мафията подобряват бюджета на България12.01.2010 15:51Почти 100 конфискувани "мафиотски коли" се използват сега от министри и служители на други държавни органи * СТАТИЯ При мащабна операция "Наглите" в средата на декември 2009 г, бяха арестувани знакови фигури от престъпния контингент В последното денонощие европейското издание на "Уолстрийт джърнъл" пъбликува две статии за БългарияОперациите на българските власти срещу организираната престъпност подобряват състоянието на държавната хазна и помагат за превръщането на най-бедния член на ЕС в малко вероятен фискален модел за съюза, пише в. "Уолстрийт джърнъл".Почти 100 "мафиотски коли", конфискувани от десноцентристкото правителство на Бойко Борисов, откакто то убедително спечели изборите през юли, се използват сега от министри и служители на други държавни органи.Целта е пестене на пари и подобряване състоянието на бюджета, сочат данни на финансовото министерство.Финансовият министър Симеон Дянков се придвижва из София в Ауди куатро, което е било задържано с 10 кг хероин на път от Турция за Западна Европа.Ванове "Мерцедес" и джипове "Гранд Чероки", които преди са принадлежали на мафиоти, сега се ползват от министри, училища и дори православни свещеници.Други се продават на търг за набиране на приходи за хазната, пише вестникът.Дянков, който си спечели похвали от икономисти и политици за бързите му мерки за намаляване на бюджетния дефицит на България до 0,8% през 2009 г., най-ниския в ЕС, казва, че правителството иска да изпрати сигнал на българите, че не пилее ресурси в момент, когато намалява държавните разходи и съкращава длъжности в администрацията."Това изпраща и сигнал на престъпниците, че сме по петите им", цитира вестникът думи на Дянков.Правителството възнамерява да изземе и да осребри и друго имущество на мафията и неговите изобретателни стъпки за увеличаване на приходите изглежда променят представите (за България) в Брюксел, пише "Уолстрийт джърнъл".

Коментар

Ауууу сега поне 10 човека ще кажат как не трябва да вярваме на вестниците, нищо, че щом е за плюене веднга цитират същите.
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                              Ауууу сега поне 10 човека ще кажат как не трябва да вярваме на вестниците, нищо, че щом е за плюене веднга цитират същите.
                              Никой не те кара да вярваш.Може да го смяташ и за лъжа.Ноцитирания вестник не е на Тошо Тошев.Нали.........

Коментар

ЗаклЕам се, понякога се чудя на кой свят се намирате Евала, че спестили на държавата 10 милиона, а голяма работа, че откраднали 100 милиона То бива, бива да сте заслепени, ама вие направо ме изумявате!Операциите срещу организираната престъпност подобрявали нам-си-кво.... къде го това подобряване, че нещо ми убягва от 20 години насам?!Те били по петите на престъпниците - шЕ падна Естествено, че са по петите им, нали работят заедно с "изобретателното правителството"

Коментар

Working...
                                X