Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    Усещате ли как темата премина в една друга тема от преди известно време? :D
    Беше ми достатъчно да прочета само последните няколко поста за да установя, колко спам са нафлякали няколко човека... @Kuku за спорът малко по-напред... грозно е да обиждаш на професия! Освен икономисти, лекари и адвокати в едно общество трябва да има и пожарникари, полицаи, строители, кенеф-чистачи и др! Така, че... малко уважение, моля! Иначе и по повод лекарите и адвокатите има, какво да се спомене...
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
      @Kuku за спорът малко по-напред... грозно е да обиждаш на професия! Освен икономисти, лекари и адвокати в едно общество трябва да има и пожарникари, полицаи, строители, кенеф-чистачи и др! Така, че... малко уважение, моля! Иначе и по повод лекарите и адвокатите има, какво да се спомене...
      Абсолютно! Няма срамна професия, напротив - пожарникар е достойна професия. А какво работиш в България изобщо не определя какъв капацитет си. Общувам с десетки, ако не и стотици колеги. Като банкови служители и хора с висше образование следва поне да могат да пишат що годе грамотно. Е някои не могат. Да не кажа повечето. Да не говорим за чужди езици, компютърна грамотност и т.н. Не казвам, че Бойко е велик ум, но в България много умни хора, с образование и интелект, работят какво и да е за мизерни пари, всички знаем защо. И аз се отклоних от темата...
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Умишлено редактирах поста, за да се разбира точно и ясно кого обиждам!И си спестете усилията - няма как да събудите съвестта ми по повод грозните обиди на грозните професии Някой ден, като си заслужат уважението, може и да започна да ги уважавам..... изключаю полицаите - тях никога

Коментар

Kuku написа:
          Умишлено редактирах поста, за да се разбира точно и ясно кого обиждам!И си спестете усилията - няма как да събудите съвестта ми по повод грозните обиди на грозните професии Някой ден, като си заслужат уважението, може и да започна да ги уважавам..... изключаю полицаите - тях никога
          В такъв случай те пожелавам никога да не ти се налага да ползваш услугите им! Защото в противен случай това би било вид лицемерие! А все пак да се върнем на темата, а? Става забавно около стоежа на автомагистрала Люлин. Вместо 1000 човека там се трудили 100! Вместо да се спазят сроковете за завършване, май ще връщаме пари...
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ха да ни е честито единодушно избраното ново партийно и държавно ръководство, начело с другаря опаа.... гусин Бойко Борисов.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Всичко което казвате е така! Аз мисля обаче че гадовете изкрадоха парите и затова в държавата няма пари !Оня там дебелия дето почна да прави приватизацията господин 10% как му беше името немога да зе сетя--та защо ти ... ще вземаш 10% тия заводи да не са на баща ти ??После Жан Виденов доограби останалото !Дойде царя- та да се вземе горите !!! За 800 дни той се оправи ! Това са само едни от многото далавери е държавата е тогава--- къде са парите ?????Ся да видим Бат Бойко какво ще си вземе !! :D
              LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

Коментар

maxuel82 написа:
                Ся да видим Бат Бойко какво ще си вземе !! :D
                Кат’ за начало - едни 50 милиона от комисионната на винетките...

Коментар

Имали какво да се краде вече от тая държава ?
                  Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                  И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                  .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                    Ухаааа... :D
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

cs_aleksandar написа:
                      Има имаааа докъде има политици все ще се намери какво да се краде!Че ако няма нищо за крадене и далавера тия дето ни управляват да не са луди да стоят така да се каже начело на държавата 50 000 000 от винетките :D Ей старшна мафия ей ! Няма оправия! Нищо неможе да се направи ! И още нещо да изкоментирам- българската коледа като идея е добре аз искам да се помогне на нуждаещите се деца но питам КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА ??? Или пак от изтормозения народ по 1 лв да искаме ! И хоп 1.500000 събрани ! Защо не вземат имуществото на някой дето е крал държавни пари--те си ги знаят! какво са за крадците 1.5 милиона -продават му имуществото и парите за българската коледа са осигутени за 10 години напред а за да няма претенций тоя дето си е присвоил държавни пари да се разстреля публично на паветата!Хем да не претендира хем и другите "айдуци" в държавата да се стреснат! След 20 тина разстрела кражбите рязко ще намалеят бъдете сигурни !!
                      LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

Коментар

Immortal написа:
                        maxuel82 написа:
                        Дидко , а мъничко намали милионите, че бая множко ми се виждат Доколкото четох някъде до 2012г е договора и е срещу има няма 1.5 милиона лева ,което е 50 пъти по малка цифра от твоята . :D
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                          Immortal написа:
                          maxuel82 написа:
                          Дидко , а мъничко намали милионите, че бая множко ми се виждат Доколкото четох някъде до 2012г е договора и е срещу има няма 1.5 милиона лева ,което е 50 пъти по малка цифра от твоята . :D
                          Тук пише 37 мил., което е доста по-близко до 50, отколкото до 1.5... (аз цитирах цифрата по памет, ама съм бил сравнително близо)...http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=311041Всъщност, прочитайки статията, става ясно, че винетките пак ще се разпространяват по бензиностанции, пощи, и т.н...Та тогава, ако може някой да ме светне - за какво точно ще се дадат тези милиони наши пари? За да вземат винетките от печатницата и да се закарат до обектите, в които ще се продават ли?!?Че то така и ние от форума можехме да ги разпространяваме...

Коментар

Пак не мога да спя, цяла нощ - телевизия.Очакват се проливни дъждове във Киргизия.Във Щатите криза, а Исландия фалира,а защо така се случва май никой не разбира.Гледам стари филми, слушам стари парчета,не е ли вече време за промяна на сюжета?По-добре да си лягам, че стана време за ставане -такива са рисковете на живото предаване.Не се ебавайте с нас, щото който ни закачапосле не успява да се върне във мача.Скапана държава, некадърни политици,На сериозно са се взели и не понасят бъзици.Отпуснали са задници в тежки кресла,въобще не подозират, че ги чака тесла.Кой каква кола си купил, кой коя решил да чука...Време е някой да изхвърли боклука!Един се забавлява,а друг се отегчаваот тоя тъп карнавал.А времето минава,животът продължава...Защото всеки ден е бал.Навсякъде е пълно с хора жадни за слава,готови са на всичко, а дали си заслужава.Измислени хора се представят за елит,всички те са преживели мозъчен фалит.Говорят надуто и се правят на тежки.Тъпанари, облечени в маркови дрешки.Живеят без грижи и без притеснения,правят нещата с леки движения.Общество от парцали и безкрайни скандали,в които са намесени все същите педали.Няма край тоя шибан светски живот,във който звезда става всеки идиот.И няма да престанат да се правят на важни,и няма да престанат да играят на влажни.Но на никой не му дреме, и на никой не му пука...Време е някой да изхвърли боклука!Един се забавлява,а друг се отегчаваот тоя тъп карнавал.А времето минава,животът продължава...Защото всеки ден е бал.Когато падне нощта, излизат кухите лейки,в лицата приличат на скръбни жалейки.Гърдите - силиконови, краката им - шпиц,живеят във някакъв много тъп виц.Преспали са вече със всички модни пичове,от толкова секс са развили яки бричове.И са много нещастни, и умират от скука...Време е някой да изхвърли боклука!Време е някой да изхвърли боклука!Един се забавлява,а друг се отегчаваот тоя тъп карнавал.А времето минава,животът продължава...Защото всеки ден е бал.Защото всеки ден е бал... съм му майката... Бългериан шоу...оп опДа видим дали Бойко ще съумее да изхвърли боклука... или...и той...

Коментар

Това май беше на Слави Трифонов.По темата, не знам какво да кажа. Не виждам надежда!Лошо!
                              Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

maxuel82 написа:
                                Всичко което казвате е така! Аз мисля обаче че гадовете изкрадоха парите и затова в държавата няма пари !Оня там дебелия дето почна да прави приватизацията господин 10% как му беше името немога да зе сетя--та защо ти ... ще вземаш 10% тия заводи да не са на баща ти ??После Жан Виденов доограби останалото !Дойде царя- та да се вземе горите !!! За 800 дни той се оправи ! Това са само едни от многото далавери е държавата е тогава--- къде са парите ?????Ся да видим Бат Бойко какво ще си вземе !! :D
                                За Александър Божков ли става дума в червения текст?
                                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Working...
                                X