Дидо, бас няма, има само тъп пожарникар
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Kuku написа:Дидо, бас няма, има само тъпи пожарникариFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:п.п. За пръв път от години насам когато пиша такива неща в нета имам някакво странно усещане, че го четат и едни други хора...
Коментар
-
style34 написа:И дори да има добри намерения Бойко, мислите ли, че нещо осирано и съсипвано 20 години може да бъде поправено за 6 месеца???
Коментар
-
Immortal написа:Едно му признавам на Бойко:Вслушва се в съветниците си и има смелостта да даде назад, когато изръси някоя глупост.Досега не сме имали друг премиер, който да го прави.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
gantcho написа:kiro_of_the_day написа:Това е така, но и май май за пръв път имаме премиер дето 2 от 3 изказвания се нуждаят от съвет и даване назад... Да не говорим пък за някои от министрите му...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
-
Vladim написа:Kuku написа:Дидо, бас няма, има само тъпи пожарникари
Коментар
-
Malone написа:Наистина е излишно. LAN е нужен. Не е кой знае колко голяма инвестиция, дори никаква за един развит доставчик.Трафика ще е вътрешен, от доставчика до местното РДВР.
Коментар
-
Защо неможем да се оправим господа ? Имам предвид държавата и социалното и финансовото ни положение ! Толкова много правителства и кабинети се смениха а ние сме си все на същото ниво даже и по-зле? Къде се корени проблема ?Наистина немога да си обясня?Ако може някой по-компетентен да ми отговори! Започнах да се замислям дали проблема е в управляващите или в нас самите ?LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
maxuel82 написа:Защо неможем да се оправим господа ? Имам предвид държавата и социалното и финансовото ни положение ! Толкова много правителства и кабинети се смениха а ние сме си все на същото ниво даже и по-зле? Къде се корени проблема ?Наистина немога да си обясня?Ако може някой по-компетентен да ми отговори! Започнах да се замислям дали проблема е в управляващите или в нас самите ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар