Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дидо, бас няма, има само тъп пожарникар

Коментар

Kuku написа:
      Дидо, бас няма, има само тъпи пожарникари
      Колега... никога не съм бил пожарникар нито някой мой роднина, но ще те помоля да поправиш епитета си! Тези хора, както и полицаите (колкото и опорочена да е тази професия) се борят за нашето спокойствие и дори живот! Да не че по принцип подобна квалификация за, която и да е професия е обидна! Така, че мисли малко преди да изръсиш нещо!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        п.п. За пръв път от години насам когато пиша такива неща в нета имам някакво странно усещане, че го четат и едни други хора...
        Хич да не ти пука кой го чете.А ако го четът,още по добре,та да разберат че номерата им се разбират.Защото те са свикнали винаги да действат по комунистически-скрито/покрито.След две поколения комунизъм,то е трудно по друг начин да се деиства.......

Коментар

style34 написа:
          И дори да има добри намерения Бойко, мислите ли, че нещо осирано и съсипвано 20 години може да бъде поправено за 6 месеца???
          Прав си,че за 6 месеца не може да се оправи тази държава,и за 6 години не може.Поколения трябва да минат.Осирането и съсипването е станал не от 20 год,а от 65,като последните 20 са в резултат на първите 45.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            п.п. За пръв път от години насам когато пиша такива неща в нета имам някакво странно усещане, че го четат и едни други хора...Не знам защо... интуиция. Ще видим...
            Колега разгледай това и нямаш грижи :D

Коментар

Едно му признавам на Бойко:Вслушва се в съветниците си и има смелостта да даде назад, когато изръси някоя глупост.Досега не сме имали друг премиер, който да го прави.

Коментар

Immortal написа:
                Едно му признавам на Бойко:Вслушва се в съветниците си и има смелостта да даде назад, когато изръси някоя глупост.Досега не сме имали друг премиер, който да го прави.
                Това е така, но и май май за пръв път имаме премиер дето 2 от 3 изказвания се нуждаят от съвет и даване назад... Да не говорим пък за някои от министрите му...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  Това е така, но и май май за пръв път имаме премиер дето 2 от 3 изказвания се нуждаят от съвет и даване назад... Да не говорим пък за някои от министрите му...
                  Напълно съм съгласен.А за министрите му, да не би да говориш за Хер Флик?
                  Прикачени файлове
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
                    ...А за министрите му, да не би да говориш за Хер Флик?
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

gantcho написа:
                      kiro_of_the_day написа:
                      Напълно съм съгласен.А за министрите му, да не би да говориш за Хер Флик?
                      Мдаа... Сега се сещам за една поговорка ли е, кво е не знам... Но се връзва идеално с хората за които говорим. По-добре си замълчи с риск да те помислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш съмненията.
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Това ли имате предвид?Абе, имах малко време, ама да не се заиграя ей сега и с бат Бойко и Чък Норис[ов], че ще стъкмя набързо Бойко Норисов ...
                        Прикачени файлове
                        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                        www.cyxap.com

Коментар

Vladim написа:
                          Kuku написа:
                          Дидо, бас няма, има само тъпи пожарникари
                          Колега... никога не съм бил пожарникар нито някой мой роднина, но ще те помоля да поправиш епитета си! Тези хора, както и полицаите (колкото и опорочена да е тази професия) се борят за нашето спокойствие и дори живот! Да не че по принцип подобна квалификация за, която и да е професия е обидна! Така, че мисли малко преди да изръсиш нещо!
                          Само ти ли не разбра, че говоря за Бойко Борисов?!Да, до голяма степен повечето служители на МВР са тъпи простаци, а това, че се грижат за моето и твоето спокойствие е резултат от едни други случки, нямащи нищо общо с интелекта и възпитанието им, тъй че.... П.П.Редактирал съм си мнението и дано този път го разбереш правилно

Коментар

Malone написа:
                            Наистина е излишно. LAN е нужен. Не е кой знае колко голяма инвестиция, дори никаква за един развит доставчик.Трафика ще е вътрешен, от доставчика до местното РДВР.
                            Колега съмнява ме , че инвестицията е малка ... колко Storage ще е нужен за съхранението на такава информация - последното което разбрах е , че нашата държава е ЕДИНСТВЕНАТА в ЕС колято ще пази тази информация за 2 години назад ... в почти всички държави или се пази 6 месеца или законът е отхвърлен !Отделно на това тази информация се ползвала при "тежки" престъпления - говоря за другите държави , а до колкото разбирам при нас достъп ще има и то за какво ли не Също така отново се връщам на инвестицията ... не знам на какво ниво ще трябва да се съхранява информацията връзки , мета тагове ... незнам , но съм почти убеден , че или закона трябва да се промени като в нормалните държави или не трябва да се приема , последните думи на г-н Цветанов са , че може и да отстъпят Аз лично на протести ще ходя поради простата причина , че моментът за подобни неща не е сега ! Криза т.н те искаха референдуми да правят за по 20 милиона , техника ще купуват .... те си знаят де аз продължавам да вярвам в тях понеже то друг не остана , ако те се провалят малко ще се получи като с футболните отбори - ще връщат старите треньори ....П.П Извинявам се за правописната грешка

Коментар

Защо неможем да се оправим господа ? Имам предвид държавата и социалното и финансовото ни положение ! Толкова много правителства и кабинети се смениха а ние сме си все на същото ниво даже и по-зле? Къде се корени проблема ?Наистина немога да си обясня?Ако може някой по-компетентен да ми отговори! Започнах да се замислям дали проблема е в управляващите или в нас самите ?
                              LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

Коментар

maxuel82 написа:
                                Защо неможем да се оправим господа ? Имам предвид държавата и социалното и финансовото ни положение ! Толкова много правителства и кабинети се смениха а ние сме си все на същото ниво даже и по-зле? Къде се корени проблема ?Наистина немога да си обясня?Ако може някой по-компетентен да ми отговори! Започнах да се замислям дали проблема е в управляващите или в нас самите ?
                                Колега не съм много компетентен в тази област , но бих ти казал личното си мнение Проблемът според мен е комплексен тоест всеки има вина ! Кой повече кой по - малко ... Правителствата , които се сменяха и само ни разграбваха и нищо не вършеха или вършеха толкова малко , че то бледнееше пред кражбите и престъпленията.... Народът които си мълчи и стой , гледа и умува , но нищо не прави ... ( е имаше няколко протеста но те са нищо ) .... нека погледнем съседна Гърция и да видим как хората протестират...Отностно правителствата едва ли аз съм човекът ( почти на 19 ) който трябва да Ви обеснява каква е била държавата преди да започне "прехода" какво сме изнасяли , каква промишленост сме имали... Вие много добре знаете всичко това ! И вместо тези които бяха първи да хванат и да го доразвият те го сасипъха , ограбиха и препродадоха.... Продадохме си телекома , електроразпределението .... всичко .... как искаме държавата да е добре като тя на практика почти няма приходи ... тя е разпродадена Това е моето мнение макар и непълно , макар и само по разкази от родителите ми и по възрастни хора това съм си изградил като мнение За жалост процесът на разпад е трудно обратим И когато идва надеждата за финансиране то бива спряно , защото на българина му е трудно да похарчи парите по предназначение .... той трябва да си мушне и нещо в джоба - Както казва Бай Ганьо : "Трябва да има келепир"

Коментар

Working...
                                X