Повдигам темата, защото ми се струва, че е по-добре само тук да пишем за непочистения сняг, убийствата и прочие прекрасни случки от ежедневието ни, по време на управлението на сегашното правителство.....Освен това, за пореден път ще кажа, че предчувствам осиранЬе
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Jivko Georgiev написа:Немога да не се намеся по темата за интернет сигурността.... хора вие мислите ли с главите си ? Знаете ли каква инфраструктурна промяна ще изисква това напълно излишни пари похарчени в условие на криза и то даже държавата няма да ги харчи , а ще принуди ISP-тата ( доставчиците ) да го направят от където ще ни ударят нас тоест те трябва да си избият парите някъкси ....Jivko Georgiev написа:излишно е да коментирам от какво има нужда за да се извърши подобен тип записване на действията на потребителите , но това несъмнено ще доведе до влошаване на услугите както и до тяхното оскъпяване....Jivko Georgiev написа:Нека погледнем и от другата страна какво става ако това се реализира.. Ами много просто преди няколко месеца ГДБОБ бяха унижени като хакнаха сайтът им .... като знам на какво ниво е сигурността в тази хаотично построена държава , някой недобросъвестен мой колега без абсолютно никакви затруднения ще се добере до цялата лична информация на масата потребители и тогава ще настане ХАУС ! Хората в тази държава не се научиха , че преди да правят нещо трябва да го обмислят....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Някой нещо да каже за хаоса с винетките, дадени за "разпространение" на банката на жената на Бат ви Бойко?Някой да е успял да си купи от "разпространените" винетки?Sub Sole nihil nove est...За голямо мое съжаление, герберите не се оказаха подготвени за управление. И понеже в много ситуации не знаят какво да направят - правят същото като предишните.
Коментар
-
Immortal написа:Някой нещо да каже за хаоса с винетките, дадени за "разпространение" на банката на жената на Бат ви Бойко?Някой да е успял да си купи от "разпространените" винетки?Sub Sole nihil nove est...За голямо мое съжаление, герберите не се оказаха подготвени за управление. И понеже в много ситуации не знаят какво да направят - правят същото като предишните.Marea HLX 147ps
Коментар
-
Тема за черногледството пак е активна Много ме кефят разсъжденията ви , с удоволствие ги чета :D Не надминати сте в трагетизиране на нещата и повсеместни заключения. Чудесни сте Да кажа и аз по темата: Не ги е срам днешните управляващи да започнат разпространение на Винетките чак на 18-ти. Аз имам годишна която по закон е валидна до 31 януари , но ми е кеф да хвърлям пари и да си купя годишна още сега. Това правителство ми нарушава правата като не мога да си купя още сега Винетка Малий тя каква стана Бате Бойко и гуша ще направи като жена му продава Винетки. Готина тема , само не знам като се оплаквате един на друг каква е целта. А .. забравих това ни е отличителна национална черта. :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Винетките трябваше да се продават от средата на декември, за да може всеки, който тази година не е имал годишна, да си купи спокойно и на 01.01.2010 да е изряден.А не да се казва, че полицаите няма да глобяват за шофиране без винетки до края на януари. Нагласиха си условията на търга така, че да спечели точно определен кандидат. И в крайна сметка, пак някой друг ще продава винетките, защото в повечето населени места няма СИ Банк. Ще се продават по бензиностанции... и каква ще е ролята на Си Банк в случая? Да прибере комисионната, а пак някой друг да свърши работата...В крайна сметка, бай Петко от Долно Нанагорнище трябва да си купи винетката от най-близкия град, щото в пощата няма вече винетки. За да отиде до най-близкия град обаче, ще трябва да мине БЕЗ винетка по пътя от Долно Нанагорнище до града, а там варди чичко полицай с голямата палка... "И кво прайм сега?".Гласувах за ГЕРБ (в мажоритарния вот), защото друг вариант нямаше. Сега се очертава, че съм гласувал за "по-малкото зло"... дано само да не греша, и да се окаже, че са били "по-голямото зло"...времето ще покаже.П.П. Наско, защо реши че се оплакваме? Аз не се оплаквам, просто констатирам факти. Далеч съм от мисълта, че ще дойде "месия" и ще ме оправи. За разлика от по-голямата част от българския народ, вярвам единствено на себе си. Когато успея, се кефя на себе си, когато не успея - пак само на себе си се ядосвам. Единственото, което ме интересува от управлението е, то да бъде такова, че да мога спокойно да си се кефя и да си се ядосвам.
Коментар
-
Immortal написа:Гласувах за ГЕРБ (в мажоритарния вот), защото друг вариант нямаше. Сега се очертава, че съм гласувал за "по-малкото зло"... дано само да не греша, и да се окаже, че са били "по-голямото зло"...времето ще покаже.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Бе... писах го и на друго място...На 37 години съм. Първите почти 18 от тях управляващи бяха другарите - не прокопсахме. Докараха ни до катастрофа почти.Следващите около 18 от тях управляваха техните синчета и протежета - кой прокопса - те, кой не - всички останали... Сега се очертава поне 4 години да управляват бодигардовете на другарите... Какво ли ни чака!?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Kuku написа:Повдигам темата, защото ми се струва, че е по-добре само тук да пишем за непочистения сняг, убийствата и прочие прекрасни случки от ежедневието ни, по време на управлението на сегашното правителство.....Освен това, за пореден път ще кажа, че предчувствам осиранЬеThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:И дори да има добри намерения Бойко, мислите ли, че нещо осирано и съсипвано 20 години може да бъде поправено за 6 месеца???.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Да де, чувахме за показни убийства, точно по времето на Бойко Борисов в МВР Няма да е лошо да съзреш разликата между опитите за оправяне на нещо в държавата и пълната безпомощност, некомпетентност и плиткоумие, въплътени в една единствена личност, символ на надеждата за българския народ..... който не му отстъпва по нищо
Коментар
-
Kuku написа:Ред и закони ще има, много повече отколкото си мислим!ХА на бас, че първото (или второто) нещо, което ще направи Цветан Цветанов, ще е да вдигне заплатите на полицаите После, ще започне масово лансиране на органите в МВР и прочие, премахване на ДАНС (логично) и накрая най-полицейската България от десетилетия насам!Ако някой си е мислил, че до сега сме били полицейска държава....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар