Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Повдигам темата, защото ми се струва, че е по-добре само тук да пишем за непочистения сняг, убийствата и прочие прекрасни случки от ежедневието ни, по време на управлението на сегашното правителство.....Освен това, за пореден път ще кажа, че предчувствам осиранЬе

Коментар

Jivko Georgiev написа:
      Немога да не се намеся по темата за интернет сигурността.... хора вие мислите ли с главите си ? Знаете ли каква инфраструктурна промяна ще изисква това напълно излишни пари похарчени в условие на криза и то даже държавата няма да ги харчи , а ще принуди ISP-тата ( доставчиците ) да го направят от където ще ни ударят нас тоест те трябва да си избият парите някъкси ....
      Грешиш.НякЪкси, МВР иска само достъп, а те ще си набавят терминали, при тях, така че кинти няма да ти иска доставчика, успокой се.
      Jivko Georgiev написа:
      излишно е да коментирам от какво има нужда за да се извърши подобен тип записване на действията на потребителите , но това несъмнено ще доведе до влошаване на услугите както и до тяхното оскъпяване....
      Наистина е излишно. LAN е нужен. Не е кой знае колко голяма инвестиция, дори никаква за един развит доставчик.Трафика ще е вътрешен, от доставчика до местното РДВР.
      Jivko Georgiev написа:
      Нека погледнем и от другата страна какво става ако това се реализира.. Ами много просто преди няколко месеца ГДБОБ бяха унижени като хакнаха сайтът им .... като знам на какво ниво е сигурността в тази хаотично построена държава , някой недобросъвестен мой колега без абсолютно никакви затруднения ще се добере до цялата лична информация на масата потребители и тогава ще настане ХАУС ! Хората в тази държава не се научиха , че преди да правят нещо трябва да го обмислят...
      Погледни и от трета страна. ГДБОП нямат сайт, сайт има МВР и не е бил хакнат.Хакнат е един ученически сайт, който се кичи с табелата официален на ГДБОП.Не, не е на ГДБОП, а е инициатива с участието на ГДБОП [Стартира официален сайт за превенция и борба с интернет престъпността].Само прочети какви милиционерски лафове са написани в резюмето на пресцентъра за да прецениш сериозността на сайта [В нея има инкорпориран уеб онлайн комуникатор - ICQ, чрез който ще се подават сигнали и в реално време.].И ... моля ти се ... "[i:caf4932e3c]Административното обслужване на сайта е поверено на началника на сектор
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Някой нещо да каже за хаоса с винетките, дадени за "разпространение" на банката на жената на Бат ви Бойко?Някой да е успял да си купи от "разпространените" винетки?Sub Sole nihil nove est...За голямо мое съжаление, герберите не се оказаха подготвени за управление. И понеже в много ситуации не знаят какво да направят - правят същото като предишните.

Коментар

От 18 януари ще започне продажбата на винетни стикери в бензиностанциите по граничните пунктове и някои от търговските вериги.

Коментар

Immortal написа:
            Някой нещо да каже за хаоса с винетките, дадени за "разпространение" на банката на жената на Бат ви Бойко?Някой да е успял да си купи от "разпространените" винетки?Sub Sole nihil nove est...За голямо мое съжаление, герберите не се оказаха подготвени за управление. И понеже в много ситуации не знаят какво да направят - правят същото като предишните.
            Хаоса не е само при винетките,струва ми се ,че е повсеместен,някой се наака на вентилатора-това ни очаква.
            Marea HLX 147ps

Коментар

Тема за черногледството пак е активна Много ме кефят разсъжденията ви , с удоволствие ги чета :D Не надминати сте в трагетизиране на нещата и повсеместни заключения. Чудесни сте Да кажа и аз по темата: Не ги е срам днешните управляващи да започнат разпространение на Винетките чак на 18-ти. Аз имам годишна която по закон е валидна до 31 януари , но ми е кеф да хвърлям пари и да си купя годишна още сега. Това правителство ми нарушава правата като не мога да си купя още сега Винетка Малий тя каква стана Бате Бойко и гуша ще направи като жена му продава Винетки. Готина тема , само не знам като се оплаквате един на друг каква е целта. А .. забравих това ни е отличителна национална черта. :D
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Винетките трябваше да се продават от средата на декември, за да може всеки, който тази година не е имал годишна, да си купи спокойно и на 01.01.2010 да е изряден.А не да се казва, че полицаите няма да глобяват за шофиране без винетки до края на януари. Нагласиха си условията на търга така, че да спечели точно определен кандидат. И в крайна сметка, пак някой друг ще продава винетките, защото в повечето населени места няма СИ Банк. Ще се продават по бензиностанции... и каква ще е ролята на Си Банк в случая? Да прибере комисионната, а пак някой друг да свърши работата...В крайна сметка, бай Петко от Долно Нанагорнище трябва да си купи винетката от най-близкия град, щото в пощата няма вече винетки. За да отиде до най-близкия град обаче, ще трябва да мине БЕЗ винетка по пътя от Долно Нанагорнище до града, а там варди чичко полицай с голямата палка... "И кво прайм сега?".Гласувах за ГЕРБ (в мажоритарния вот), защото друг вариант нямаше. Сега се очертава, че съм гласувал за "по-малкото зло"... дано само да не греша, и да се окаже, че са били "по-голямото зло"...времето ще покаже.П.П. Наско, защо реши че се оплакваме? Аз не се оплаквам, просто констатирам факти. Далеч съм от мисълта, че ще дойде "месия" и ще ме оправи. За разлика от по-голямата част от българския народ, вярвам единствено на себе си. Когато успея, се кефя на себе си, когато не успея - пак само на себе си се ядосвам. Единственото, което ме интересува от управлението е, то да бъде такова, че да мога спокойно да си се кефя и да си се ядосвам.

Коментар

Immortal написа:
                  Гласувах за ГЕРБ (в мажоритарния вот), защото друг вариант нямаше. Сега се очертава, че съм гласувал за "по-малкото зло"... дано само да не греша, и да се окаже, че са били "по-голямото зло"...времето ще покаже.
                  И аз гласувах мажоритарно за ГЕРБаджийския кандидат, не защото нямаше по-добра алтернатива, а за да не спечели Пламен Галев (и той на косъм не спечели). Още тогава имах подозрения какво ще се сучи и то се случи... Същият този синковец, за когото аз дадох гласа си точно 2 седмици след това дойде да ме натиска от позицията си на народен представител да изтегля една искова молба по едно дело.Делото е с предмет недвижим имот за милиони левове, а страните са държавата и сдружение, на което той беше председател преди да стане депутат. Само аз си знам какво съм преживял 1 седмица и докъде и до кого съм стигнал за да предотвратя това грубо вмешателство. За да може спора да се разреши в съда, а не извън него. Не че имам вяра в съда - отдавна съм изгубил илюзиите си... Но така е редно, така е законно. Нали дойдоха на власт с нагласата и гаранцията на лидерите си такива неща да не се случват повече!?Е да ама не.Общите ми наблюдения върху властта отвътре сочат, че не се е променило кой знае какво.Като виждам и какъв Биг Брадър ни организират и в частност и като цяло не ми нашепват добри очаквания... Искрено се надявам ББ да успее, но опита ми показва, че и той не е слънце да огрее навсякъде, ако приемем че е висшата и последната инстанция за каквато явно се има и за каквато го приемат хората...п.п. За пръв път от години насам когато пиша такива неща в нета имам някакво странно усещане, че го четат и едни други хора...Не знам защо... интуиция. Ще видим...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Бе... писах го и на друго място...На 37 години съм. Първите почти 18 от тях управляващи бяха другарите - не прокопсахме. Докараха ни до катастрофа почти.Следващите около 18 от тях управляваха техните синчета и протежета - кой прокопса - те, кой не - всички останали... Сега се очертава поне 4 години да управляват бодигардовете на другарите... Какво ли ни чака!?

Коментар

Дъното...

Коментар

Kuku написа:
                        Дъното...
                        Адаш, колко дъна има тая държава бе, мама му стара?

Коментар

Kuku написа:
                          Повдигам темата, защото ми се струва, че е по-добре само тук да пишем за непочистения сняг, убийствата и прочие прекрасни случки от ежедневието ни, по време на управлението на сегашното правителство.....Освен това, за пореден път ще кажа, че предчувствам осиранЬе
                          Мда, при предишните снега винаги се чистеше навреме, а за показни убийства никой не беше чувал...Не че съм фен на Бойко, но няма алтернатива, за съжаление. И дори да има добри намерения Бойко, мислите ли, че нещо осирано и съсипвано 20 години може да бъде поправено за 6 месеца???
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                            И дори да има добри намерения Бойко, мислите ли, че нещо осирано и съсипвано 20 години може да бъде поправено за 6 месеца???
                            Абе да ти кажа ... от 20 години все това слушам.Фразата е същата, менят се само годините. Както вече написах, на управляващите в определен момент все предните са осрали и съсипали и те сега имат страхотни идеи и морал, ама не могат да се справят, тежко бреме.Имам чувството, че след 4 години фразата ще е: "Мислите ли, че нещо осирано и съсипвано 24 години може да бъде поправено за 6 месеца???"След това 28 и ... така.
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Да де, чувахме за показни убийства, точно по времето на Бойко Борисов в МВР Няма да е лошо да съзреш разликата между опитите за оправяне на нещо в държавата и пълната безпомощност, некомпетентност и плиткоумие, въплътени в една единствена личност, символ на надеждата за българския народ..... който не му отстъпва по нищо

Коментар

Kuku написа:
                                Ред и закони ще има, много повече отколкото си мислим!ХА на бас, че първото (или второто) нещо, което ще направи Цветан Цветанов, ще е да вдигне заплатите на полицаите После, ще започне масово лансиране на органите в МВР и прочие, премахване на ДАНС (логично) и накрая най-полицейската България от десетилетия насам!Ако някой си е мислил, че до сега сме били полицейска държава....
                                Кики, що ми се струва, че ще вземеш да спечелиш баса...

Коментар

Working...
                                X