Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А дано, ама надали

Коментар

Kuku стига с тоя песимизъм, айде най-накрая нещо хубаво да се случи и политик да се спомене с добро !
      Impossible is nothing !

Коментар

Нищо против нямам, ама де го тоз политик Пак песимизъм....Не знам защо хората не искат да прогледнат, че реално затворения кръг все още си е затворен!Оптимистично би било нещо, някакво действие, което да не сме виждали, да не сме чували и да не сме преживявали до сега.... ама няма.Ето, например, СиБанк ще разпространява винетките от догодина - банката на премиершата -Какво съвпадение!Още не е завалял хубав сняг, ама хА на бас, че и тази година ще ни изненада - както и всяка друга!Мога много да изброявам, но мисля, че разбра идеята ми.....

Коментар

E сигурно си прав, ама кръга рано или късно ще се разкъса и тогава ще са интересни Новините
          Impossible is nothing !

Коментар

Естествено....Сега ми изникна следната (овча) мисъл в съзнанието - какво според вас, колеги, трябва да се случи, за да потръгне държавата към по-добро развитие?

Коментар

Лично за мен трябва малко да се повдигне стандарта на средностатистическия гражданин, за да може той да вдигне глава и да не си гледа само в краката и да почне да му пука за другите около него. Така да се създаде едно крехко, но все пак ОБЩЕСТВО, което да отстоява принципите си и да не допуска да бъде разпокъсвано и манипулирано по най-евтиния и плосък начин.
              Impossible is nothing !

Коментар

Да, добре би било да има истинска средна класа с истинско гражданско самосъзнание!

Коментар

Да си променим начина на мислене!Самосъзнание е необходимо.Ако всеки започне да мисли,така ,както е правилно да бъде,нещата ще потръгнат.Трябва да има самоконтрол и жестоки глоби за нарушителите!
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Подкрепям undermind, кратко и ясно го е написал.И е нужна да ни е такава държавата, че да не е нужно министъра, да излиза и половин час да се обяснява защо били застреляли няколко "крокодила".На никой не би трябвало да му прави впечатление, че има убити, когато е стреляно по полицаи, това би трябвало да не е новина.
                    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                    www.cyxap.com

Коментар

Kuku написа:
                      Да, добре би било да има истинска средна класа с истинско гражданско самосъзнание!
                      Крайно време е освен да разчитаме на някой друг да ни оправи да се вземем в ръце и да си помагаме сами за много дребни неща! Като започнете от това да не си хвърляте фасовете по улиците и стигнем до това да сигнализираме полицията при всяко покушение над автомобила например.
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Колегите от София, как пътуваха до работното си място днес?

Коментар

И аз да попитам дали някой от нас стана по рано и излезе да почисти тротоара от снега пред блока ??? Ако има такъв да си вдигне ръката . :D :D :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Аз не съм, признавам си. Но даже и колата още не съм изчистил да не говорим за снега пред блока. А аз лично не смятам че е много нормално Бойко Борисов да води Шоуто на Слави. Има далеч по-големи проблеми за решаване от това да го дават всеки ден по телевизията.
                            Виж бейби не сме глупаци,
                            ние сме отбор от здравеняци.
                            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

за днес няма какво друго да се очакваизлезли са 2 пъти повече коли от нормалнотонякои не могат да карат, други нямат гумине разбирам какво е това черногледствоако не бяха ги заловили - мърморене, като ги хванаха - пак мърморенеслушам ги тука на работа старите комунисти какъв довод изкараха - "взех да им пада рейтинга и ги хванаха"...
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                                за днес няма какво друго да се очакваизлезли са 2 пъти повече коли от нормалнотонякои не могат да карат, други нямат гумине разбирам какво е това черногледствоако не бяха ги заловили - мърморене, като ги хванаха - пак мърморенеслушам ги тука на работа старите комунисти какъв довод изкараха - "взех да им пада рейтинга и ги хванаха"...
                                За първото съм абсолютно съгласен с теб! А за второто... при положение, че Винету е единствената книга прочетена от сегашният ни премиер, как няма да се съмняваме? :D А пък в парламента се наричат гейове, а им отговарят, че са безплодни... това, ако не е гавра-здраве му кажи! А за спецакцията-евала! Още по-евала ще е, когато въпросните типове получат адекватни присъди! Ще видим дали ще има по-евала! :D
                                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                                X