Orcinus написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Stefan Hadjov написа:Не е най важното да е с голям капацитет,много по важно е в какво направление ще ползва капацитета си.Ако направлението е погрешно и е голям капацитет,комбинацията е много неприятна.
Коментар
-
Тази сутрин докато изкарвах колата от гаража слушах по радио "Хоризонт" коментар на журналист, който коментираше, че никой до сега не е бил толкова много БСП на избори - "Дори и Костов не ги е бил толкова". От 12 големи общини в България преди, сега са спечелили в 7. Като при това нещата са били "кон за кокошка", защото са изгубили в богати общини, а са спечелили в бедни като Видин, Враца, Ловеч, Перник, Търговище, Разград, и Сливен.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Immortal написа:Stefan Hadjov написа:Не е най важното да е с голям капацитет,много по важно е в какво направление ще ползва капацитета си.Ако направлението е погрешно и е голям капацитет,комбинацията е много неприятна.
Коментар
-
Orcinus написа:Stefan Hadjov написа:За Плевналиев не си прав.Прави ми, добро впечатление и не може да каже за сега нищо критично за него.Млад човек,самоиздигнал се,не е участвал в политическите далавери от последните 20 години,необременен от комунистически произход,прагматичен и човек с кауза и голяма амбиция да промени нещата давайки всико възможно от себе си.Не виждам нищо лошо в това.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Orcinus
Коментар
-
Президентът е читав и нормаленПроф. Иван Т. Тодоров10:35, 01 ноември 2011 Меглена Кунева е един от големите победителиПРЕЗИДЕНТЪТ. Отдавна не е имало толкова свестни кандидати за президент. Отдавна не сме имали президент, който не само сам да си е изкарвал хляба, но и да е постигнал сериозен успех и то с честен и съзидателен труд. Плевнелиев е започнал от нищото, блъскал се е, имал е волята и е преодолявал немалко препятствия, учил е в движение немски, постигал е успехи. Отначало със съдружника са мислили да изнасят певци и артисти за Германия. След това правилно са видели много по-големи възможности в строителството.След съживяването на пазара в България е осъществил успешна дейност и тук. Линднер е една от големите и авторитетни немски фирми и тя неслучайно се спира на възможността да купи фирмата на Плевнелиев и да го привлече като ключов мениджър. Не може да се отрече, че Плевнелиев успя да реализира блестящо проекта за бизнес парка.Всеки, който се е занимавал с бизнес знае, че няма как да не се допускат текущи нарушения. Едва ли някой в България може да спазва всички правила за честен бизнес. Едва ли и Плевнелиев прави изключение. Но дълбоко се съмнявам, че има някой, който се е занимавал с бизнес и не е правил така. След като си осъществявал успешен бизнес, няма как да не се справиш успешно и в държавното управление, свързано с бизнеса ти. Естествено, че могат да се намерят и грешки в дейността на Плевнелиев като министър. Но безгрешни хора няма. Факт е, че той беше един от добре справящите се министри. С няколко изключения само достатъчно богат човек в България би могъл да си позволи да не взема подкупи. Освен това поради опита си ми се струва, че Плевнелиев, за разлика от Първанов, няма да се възгордее и да се мисли за по-висш от останалите. В този смисъл Плевнелиев е олицетворение на оптимистичното в развитието на българската политика. Дано в политиката да влизат повече хора като него.Бойко Борисов и ГЕРБ. Без Бойко Борисов не бих залагал на ГЕРБ. Борисов има невероятния талант да излага разбираеми за българина аргументи. Има изключително добре развита комбинативна способност. Да, от образованието му би могло още да се желае. Миналото му е противоречиво. Но обикновеният човек вижда себе си в него. Чувства, че сякаш той е казал неговите думи. Ако той се държеше по същия начин в западна държава, естествено не би бил успешен политик. Там ще си паднат от смях, ако говори по този начин. Ами само колко пъти си смени твърдението ще бъде ли или няма да бъде президент. Нищо не пречи пак да го смени. Но да не забравяме, че ако той би бил в западна държава, просто щеше да се държи по друг начин. И щеше да бъде друг човек. Въобще да развиваме теории на принципа ,,ако баба ми...
Коментар
-
Стефане, много по удобно е когато цитираш и то с такъв дълъг цитат да публикуваш линк към оригинала вместо да ни го копираш тук.Повярвай - 3 екрана с бъртвежи на еди кой си, едва ли някой ще даде труд да ги чете.Освен това не виждам какво доказваш с този дълъг текст. След 2 минутно търсене с Гугъл аз мога да ти намеря поне 20 статии в защита и още толкова против твоето мнение. Написани пак от някой си. Тъй че ако няма какво да напишеш ние с Гугъл можем да работим
Коментар
-
ilkor написа:Стефане, много по удобно е когато цитираш и то с такъв дълъг цитат да публикуваш линк към оригинала вместо да ни го копираш тук.Повярвай - 3 екрана с бъртвежи на еди кой си, едва ли някой ще даде труд да ги чете.Освен това не виждам какво доказваш с този дълъг текст. След 2 минутно търсене с Гугъл аз мога да ти намеря поне 20 статии в защита и още толкова против твоето мнение. Написани пак от някой си. Тъй че ако няма какво да напишеш ние с Гугъл можем да работим
Коментар
-
Хубаво де аз едно не мога да разбера,защо като беше толкова добре при шведската тройка не ги избрахте пак ами спечели ББ?Когато те бяха на власт държавата си вървеше на самотек,още не беше дошла кризата и всичко си беше просто перфектно,ама на видиш ли пак не ги избраха.Аз например никога няма да гласувам да ме управляват,руснак,турчин и испанец.Гледам аз една бабка стиска зеления паспорт и отива да гласува,питам аз за кой и тя за БСПто.И кво става той некролога полвината се подава от джоба и тя да решава кой да е,ами те са много като нея,те ще си отидат след месец,година и аз да им сърбам попарата.Никога пак БСП,трябва да я закрият тази партия ма........ им мръсна.Той турчина щял да решава кой,той бил инструмента на власта,и сЕрГЕЯ пак се целува с него.Той му изяде главата и ония пак протяга ръка към него,ами само погледнете за какви хора става дума,не само да ревете като новородено за на майка си цицката.
Коментар
-
nai7 написа:Аз например никога няма да гласувам да ме управляват,руснак,турчин и испанец.:
Коментар
-
тъй тъй селски...Никога за Серьожата дето няма един ден трудов стаж и като беше министър-председател идваше в 10 и си тръгваше в 14 ч. от работа....А пак той - защо използва израза български турци??? това кво е??? те турци ли са, българи ли...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Orcinus
snake написа:Щом питаш, ще ти отговоря: в този форум ти обикновено не пишеш по темите, а поучаваш и се заяждаш с хората.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар