Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за Лечков съм съгласен3-4 пъти годишно минавам през Сливенцелият град е разкопан ... заради далавери им врътнаха кранчетодано се оправят нещата с новия кмет...макар че наистина от първото му изказване не ми вдъхва доверие
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Stefan Hadjov написа:
      kiro_of_the_day написа:
      Stefan Hadjov написа:
      Humppa написа:
      Другари, честит Ви НОВ комунизъм!!!
      Ти живял ли си по времето на комунизЪма.По голяма недомислица от това трудно може да се измисли.
      Епа он Боко и не може да го измисли - прави некви хаотични движения и това се получава...
      Ти беше от тези голями мрънкачи колеги във форума,който твърдеше че ГЕРБ ще претърпят голям шамар на изборите.?Няма ли да пуснеш някой коментар по въпроса.Според мене, редно е.
      Че съм мрънкач си е твое мнение...А за шамара... Ами честно казано само след 2 години управление ГЕРБ успяха да консолидират БСП до такава степен, че при местният вот нещата да са почти 50 на 50.Естествено знаете, че при местните избори всяка партия се обявява, че е спечелила - па макар и един селски кмет да има. Ако управлението на тройната коалиция е било дори наполовина толкова катастрофално, колкото го описва Боко - то резултатите на БСП са впечатляващи.Относно вота за президент - радвам се че Калфин не спечели, но не съм щастлив, че Плевнелиев спечели. През цялата кампания и по време на пресконференциите ми беше жал за него. Съжалявах го. Аз не искам такъв президент.Боко го правеше за две стотинки през цялото време. Човек с чест не би понесъл подобно отношение.А пък самият той си няма на идея какво е президентската институция и какво ще прави там. Поредното потвърждение, че в БГ всеки работи това, което не му е работа и не разбира от него.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Изчел съм по горните теми.Знам за какво става на въпрос, но явно вие не ме разбрахте.Ако съм засегнал някой му се извинявам и приключвам с мнения за тази псевдо партия ГЕРБ.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Ако управлението на тройната коалиция е било дори наполовина толкова катастрофално, колкото го описва Боко - то резултатите на БСП са впечатляващи....
          По-скоро са плачевни. Почти винаги управляващите в криза губят рейтин (губят и изборите), заради непопулярните мерки, които са длъжни да предприемат. Въпреки това БСП не успя да се възползва. Впечатляващо - да, но за ГЕРБ.
          Stop giving directions, just say "Follow me."
          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Най-после наглия ритнитопковец падна......а парвенюто,което стоеше зад гърба му,с това изтичане на мозъци.....може и да повтори....за съжаление
            MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
            ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.

Коментар

комунизъм :D
              Прикачени файлове
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sok1 написа:
                kiro_of_the_day написа:
                Ако управлението на тройната коалиция е било дори наполовина толкова катастрофално, колкото го описва Боко - то резултатите на БСП са впечатляващи....
                По-скоро са плачевни. Почти винаги управляващите в криза губят рейтин (губят и изборите), заради непопулярните мерки, които са длъжни да предприемат. Въпреки това БСП не успя да се възползва. Впечатляващо - да, но за ГЕРБ.
                Управляващите губят следващите избори - да , но по принцип следващите парламентарни такива. Кажи ми 1 непопулярна мярка взета от правителството на ГЕРБ, че нещо не се сещам.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  Ами честно казано само след 2 години управление ГЕРБ успяха да консолидират БСП до такава степен, че при местният вот нещата да са почти 50 на 50.
                  Но не може да отречеш че никоя партия от 22 години насам която е управлявала 2 години и повече,има такава подкрепа както ГЕРБ.Това все пак се дължи на нещо.Историята потвърждава че всяка партия която е загубила избори,след 2 години опозиция възтановява част от влиянието си.За Плевналиев не си прав.Прави ми, добро впечатление и не може да каже за сега нищо критично за него.Млад човек,самоиздигнал се,не е участвал в политическите далавери от последните 20 години,необременен от комунистически произход,прагматичен и човек с кауза и голяма амбиция да промени нещата давайки всико възможно от себе си.Не виждам нищо лошо в това,но знам че много,много ще му се пречи ,защото ще засегне много интереси на предишните управляващи.За управлението на Гоце за 10 години ми е останало като спомен ловните му постижения,любовните му аванюри в които беше непрекъснато забъркван и пълната му изолация от западните страни,които не желаеха да имат взимане даване с такава личност.Аа,сетих се оище и за непрекъснатите публични екзикуции на поредица негови съветници и някакъв си голям шлем.П.С.И най важното пропуснах за Гоце-сътрудник на политическата полиция на комунистическото гестапо-ДС.С досие от което му липсват 17 стрници,защо ли??И на всичкото това в първия момент когато излезе тази част от биографията му той излъга Българския народ ,че не било верно.Само за това трябваше още тогава да си отиде.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    Кажи ми 1 непопулярна мярка взета от правителството на ГЕРБ, че нещо не се сещам.
                    Първата ,която се сещам е че липсват всякакви индиксации на пенсии и заплати на държавни чиновници за последните 2,5 години.И представи си няма протести и народа гласува за ГЕРБ.Има и други,това е показателно.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                      kiro_of_the_day написа:
                      Кажи ми 1 непопулярна мярка взета от правителството на ГЕРБ, че нещо не се сещам.
                      Първата ,която се сещам е че липсват всякакви индиксации на пенсии и заплати на държавни чиновници за последните 2,5 години.И представи си няма протести и народа гласува за ГЕРБ.Има и други,това е показателно.
                      Ако не беше тая пуста криза и това 20 годишно опоскване на държавата, може би и пенсиите и заплатите щяха да се вдигнат осезателно.

Коментар

Sev написа:
                        От къде са тези снимки?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                          Sev написа:
                          От къде са тези снимки?
                          т.н. Магистрала "Люлин".

Коментар

mnpenchev написа:
                            Stefan Hadjov написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            Ако не беше тая пуста криза и това 20 годишно опоскване на държавата, може би и пенсиите и заплатите щяха да се вдигнат осезателно.
                            Не мисля. Опоскването на държавата започна през 80-те години и началото на 90-те.
                            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

@kiro_of_the_dayПожелавам за в бъдеще за местни избори все така да се представя БСП ,както ти казваш "50 на 50".И да "печели "избори така както го представя Станишев.Стискам му палци дано се задържи на този пост поне до следващите избори.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                                За Плевналиев не си прав.Прави ми, добро впечатление и не може да каже за сега нищо критично за него.Млад човек,самоиздигнал се,не е участвал в политическите далавери от последните 20 години,необременен от комунистически произход,прагматичен и човек с кауза и голяма амбиция да промени нещата давайки всико възможно от себе си.Не виждам нищо лошо в това.
                                Аз не мога да разбера, ама наистина не мога да разбера, как е възможно МАСОВО по форуми горещи поддръжници на новия президент, да не могат да му напишат името ПРАВИЛНО?>!?!?!?!?!?ПлевнЕлиев, колега, ПлевнЕлиев!!! Как може да не си знаеш името на президента? Ти за кого гласува? Името му е непопулярно като фамилия - ОК, ама чак пък ПлевнАлиев?Между ПлевнЕлиев и Калфин е малко сложно да се каже кой е по-добрият капацитет, кой ще е по-добрият президент. Както и кой ще(ше) да е по-независимият. Важното е, че България избра първият. Времето ще покаже дали сме сбъркали, лошото е, че в България хората не можем просто да проследим процеса ей така, отстрани, а ще носим последствията - хубави или лоши. Т.е. не може просто да се направиreload this level again и да се върнем назад, правейки нов избор един ден, който да обезмисли предходният все едно него не го е имало. Миналото няма как да го върнем.

Коментар

Working...
                                X