за Лечков съм съгласен3-4 пъти годишно минавам през Сливенцелият град е разкопан ... заради далавери им врътнаха кранчетодано се оправят нещата с новия кмет...макар че наистина от първото му изказване не ми вдъхва доверие
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Stefan Hadjov написа:kiro_of_the_day написа:Stefan Hadjov написа:Humppa написа:Другари, честит Ви НОВ комунизъм!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Ако управлението на тройната коалиция е било дори наполовина толкова катастрофално, колкото го описва Боко - то резултатите на БСП са впечатляващи....Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:kiro_of_the_day написа:Ако управлението на тройната коалиция е било дори наполовина толкова катастрофално, колкото го описва Боко - то резултатите на БСП са впечатляващи....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Ами честно казано само след 2 години управление ГЕРБ успяха да консолидират БСП до такава степен, че при местният вот нещата да са почти 50 на 50.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Кажи ми 1 непопулярна мярка взета от правителството на ГЕРБ, че нещо не се сещам.
Коментар
-
mnpenchev
Stefan Hadjov написа:kiro_of_the_day написа:Кажи ми 1 непопулярна мярка взета от правителството на ГЕРБ, че нещо не се сещам.
Коментар
-
BolgAryan написа:Sev написа:комунизъм :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
mnpenchev написа:Stefan Hadjov написа:kiro_of_the_day написа:Кажи ми 1 непопулярна мярка взета от правителството на ГЕРБ, че нещо не се сещам.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Orcinus
Stefan Hadjov написа:За Плевналиев не си прав.Прави ми, добро впечатление и не може да каже за сега нищо критично за него.Млад човек,самоиздигнал се,не е участвал в политическите далавери от последните 20 години,необременен от комунистически произход,прагматичен и човек с кауза и голяма амбиция да промени нещата давайки всико възможно от себе си.Не виждам нищо лошо в това.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар