Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С една дума както се казва , за криво колело ,прав път няма :D :D
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Да не би Лондон да е бил с тези размери преди 100 и повече години като са почнали да правят метро. В това време края на София е бил около паметника на Левски.Трябва да се мисли глобално и в бъдеще. И не може да имаме всичко и сега. Това правителство поне прави нещо.Предишните само правеха първи копки, но на колко от тия първи копки им прерязаха лентичките?
      Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
        Това правителство поне прави нещо.Предишните само правеха първи копки, но на колко от тия първи копки им прерязаха лентичките?
        само на Горна Арда колко първикопки се направиха
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Kuku написа:
          Да де - аз ще ходя от нас до метрото 5мин. и после още 10мин. от метрото до работата, т.е. 15мин. разходка, а пътувам още 15мин. с него - за 30мин. съм в работата или се прибирам удома.С градски транспорт това ми отнема не повече от 40мин., при положение, че е нередовен, бавен, мръсен, пълен и т.н. Миииии, ако градския е както трябва, значи и с него ще пристигам за 30-35мин.Е, какво печеля тогава от това метро? 5мин.? 10мин.???Не ме разбирайте погрешно, не казвам, че метрото е лошо нещо - опитвам се да обясня, че в конкретния формат на метро-мрежата и за мащабите на нашия град е мааааалко.... как да кажа.... прекалено! Сякаш е много важно да се похвалим с метро, нищо, че не ни върши работа - важно е да го има.... Така е и с много други НЕПРИОРИТЕТНИ цели - не ни помагат, не се нуждаем от тях, могат да почакат, НО се правят на всяка цена преди много други по-важни неща, само за да можем да се похвалим
          да де, то всеки иска спирката на метрото да му е срещу входа, а работата му срещу изхода... иначе няма смисъл от него....повървете малко бе хора... преди малко ХОДИХ ПЕШ да взема децата от детската градина и училище - много е приятно...
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Защо мислите, че аз не ходя пеша?! Винаги когато имам възможност го правя и точно заради това се нервирам толкова на градския транспорт, защото бих захвърлил колата пред блока, ако знам, че за придвижване (освен на двата си крака) мога да разчитам на автобус, трамвай или тролей.Да не мислите, че ми е хубаво да се нервирам киснейки в задръстване с колата, вместо да ходя пеша по тротоара или да си седя в автобуса?П.П.В прав текст - от метрото има смисъл при пътуване на дълго разстояние!Аз за себе си виждам смисъл от метро между Илиянци/Обеля/Люлин и Младост/Дружба/Летище София..... за 5-6км. път е излишно

Коментар

ПОнеже съм провинциално момче и на метро в БГ съм се качвал веднъж преди много години,та моля защитниците на метрото да споделят с колко линии е това метро? Има ли направена метро мрежа? Има ли направени паркинги,където да си паркирате колата,за да хванете метрото? Съобразени ли са метроспирките с автобусните линии,така че като слезнеш на някоя голяма спирка,да тръгват 10-тина автобуса из вътрешността на квартала? Огледайте транспортните мрежи на големите градове и тогава сръвнявайте. Освен това метрото с какви пари се изгржда? С пари на община София или с пари от ДБ? И защо все се въртим около метро и магистрали? Да ви кажа честно,ако тази картица за метрото я бяха използвали да изкопаят един тунел под Шипка, сигурен съм,че много повече хора щяха да бъдат доволни от свършеното,макар аз да минавам от там веднъж на 2 години. Просто приоритетите някак си се подреждат по това колко можем да откраднем,а не какво да направим за да подобрим живота на обикновенният гражданин.
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Абе угодия няма колега . Ако на нас пенсионерите ни вдигнат пенсиите на 1000 лв пак ще ревнем че са малко, ако бяха направили тунел под Шипка други сега щяха да реват че нямат метро . Въобще няма нещо което да се хареса на всички. За това управниците да си я карат както си знаят , ние също ще караме както ние си знаем или казано на прост език : кучетата си лаят ,кервана си върви. :D

Коментар

коцев написа:
                  Абе угодия няма колега . Ако на нас пенсионерите ни вдигнат пенсиите на 1000 лв пак ще ревнем че са малко, ако бяха направили тунел под Шипка други сега щяха да реват че нямат метро . Въобще няма нещо което да се хареса на всички. За това управниците да си я карат както си знаят , ние също ще караме както ние си знаем или казано на прост език : кучетата си лаят ,кервана си върви. :D
                  В момента има пенсионери, които са се пенсионирали преди ТРИЙСЕТ и ПОВЕЧЕ години и пенсията им е над 700 лв. Т.е. максималната - това е смешно. Ама е факт.

Коментар

Orcinus написа:
                    коцев написа:
                    В момента има пенсионери, които са се пенсионирали преди ТРИЙСЕТ и ПОВЕЧЕ години и пенсията им е над 700 лв. Т.е. максималната - това е смешно. Ама е факт.
                    Даже не е смешно,на жена ми леля и взема 780 лв пенсионерка е от Лукойл а мъжът и взема 400 нека да им е лошо на двамата.

Коментар

nai7 написа:
                      Orcinus написа:
                      коцев написа:
                      Даже не е смешно,на жена ми леля и взема 780 лв пенсионерка е от Лукойл а мъжът и взема 400 нека да им е лошо на двамата.
                      Сигурно и работят някъде, защото и аз познавам такива пенсионери, които си докарват чисто за месеца над 1000 лв. от пенсия и заплата и то без наемите от дадени под наем имоти.
                      Няма начин да няма начин!

Коментар

Ми то две трети от пенсионерите си докарваме от работа и пенсия 1000- 1500лв

Коментар

Я! Ново двайсе!http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...shengen/Мче нали уж само една стена имаше да се измазва? Тя да не е китайската стена?А то - скенерите още не били доставени и монтирани?Палки нямали, фенерчета нямали...Ха!П.П. Всичко по-горе ми е известно на мен лично отдавна, във връзка с това, че имам малък пръст в прословутите бази за хеликоптери на границите. За тях мога да кажа, че проектите още не са одобрени от компетентните органи (Пожарна, ДТН и др.). А кога ще ги строят - не е ясно.Знам и други неща относно строежа на тези бази, но ще си ги запазя за себе си, че в тая държава вече не се чувствам в безопасност относно свободата на словото. Да са ни живи и здрави управниците! Да свалят и последната кожа от гърбовете ни!

Коментар

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

,, закупуване на мобилна система за зареждане с гориво ’’....баси стилът на писане .
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Ама пък звучи некво безкрайно сложно и високотехнологично....

Коментар

Immortal написа:
                                Я! Ново двайсе!http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...shengen/Мче нали уж само една стена имаше да се измазва? Тя да не е китайската стена?А то - скенерите още не били доставени и монтирани?Палки нямали, фенерчета нямали...Ха!П.П. Всичко по-горе ми е известно на мен лично отдавна, във връзка с това, че имам малък пръст в прословутите бази за хеликоптери на границите. За тях мога да кажа, че проектите още не са одобрени от компетентните органи (Пожарна, ДТН и др.). А кога ще ги строят - не е ясно.Знам и други неща относно строежа на тези бази, но ще си ги запазя за себе си, че в тая държава вече не се чувствам в безопасност относно свободата на словото. Да са ни живи и здрави управниците! Да свалят и последната кожа от гърбовете ни!
                                Дидо ,не мога да кажа нищо повече.
                                Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Working...
                                X