Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хм... след една днешна случка се убеждавам за пореден път, че хората/управниците са еднакви.Ще стисскам палци на ББ да се справи и почти съм сигурен, че каквото зависи от него - ще го направи за да изпълни това което е обещал.НО! Явно историята ще се повтори, потрети и неговите главиняци от партията му по места ще направят така, че народонаселението да подхване пак рефрена "Всички са маскари".След днес аз вече съм склонен да го подхвана...п.п. Между другото някой знае ли дали ББ има приемен ден и ако да - как може да се запише човек?
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      Хм... след една днешна случка се убеждавам за пореден път, че хората/управниците са еднакви.Ще стисскам палци на ББ да се справи и почти съм сигурен, че каквото зависи от него - ще го направи за да изпълни това което е обещал.НО! Явно историята ще се повтори, потрети и неговите главиняци от партията му по места ще направят така, че народонаселението да подхване пак рефрена "Всички са маскари".След днес аз вече съм склонен да го подхвана...п.п. Между другото някой знае ли дали ББ има приемен ден и ако да - как може да се запише човек?
      Хайде стига с този типичен български песимизъм.Оставете го човека поне една година да управлява и тогава говорете.Още нищо не може да се каже за него и екипа му,освен ако човек е предубеден и търси под вола теле.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
        Хайде стига с този типичен български песимизъм.Оставете го човека поне една година да управлява и тогава говорете.Още нищо не може да се каже за него и екипа му,освен ако човек е предубеден и търси под вола теле.
        Чакай сега, първо, кюстендилци по принцип сме хора, които притежаваме в огромни количества едно "качество", наречено "мнителност". В таз част и аз, разбира се. Второ, Киро оф Дъ дей е служител на областна администрация в същия град, която от 8 години се управляваше от областни управители от НДСВ плюс до един момент и самият кмет беше от НДСВ. Вторият областен, от 33-годишна възраст (всички помним кадровата "политика" на НДСВ), та до 39-годишен. Т.е. там работата му порасна покрай "жълтото" в устата. На областния. Сега, ако е опряло "яйцето на гъза", както се казва в една народна поговорка, заради новия областен управител от ГЕРБ, много ясно, че ще му бъде малко кофти. И аз да бях, и аз щях да плюя по който ми взима лебецо.

Коментар

Orcinus написа:
          Stefan Hadjov написа:
          Чакай сега, първо, кюстендилци по принцип сме хора, които притежаваме в огромни количества едно "качество", наречено "мнителност". В таз част и аз, разбира се. Второ, Киро оф Дъ дей е служител на областна администрация в същия град, която от 8 години се управляваше от областни управители от НДСВ плюс до един момент и самият кмет беше от НДСВ. Вторият областен, от 33-годишна възраст (всички помним кадровата "политика" на НДСВ), та до 39-годишен. Т.е. там работата му порасна покрай "жълтото" в устата. На областния. Сега, ако е опряло "яйцето на гъза", както се казва в една народна поговорка, заради новия областен управител от ГЕРБ, много ясно, че ще му бъде малко кофти. И аз да бях, и аз щях да плюя по който ми взима лебецо.
          Както винаги плещиш глупости в типичния си стил без да знаеш фактите. Да почна с това, че не съм кадър на НДСВ нито пък на великия Дермански. Отвратен съм защото новите убавци, се канят да харижат огромен недвижим имот на едно частно търговско дружество, нещо което не посмя да направи дори самозабравилия се Гагаузов. С него се преборих. Сега трябва да и с тези да се боря. Комичното е, че искат да прескочат сегашния министър на МРРБ, което по принцип няма как да стане, но те щели да измислят как да стане. Ще измислят друг път. Понякога правото е по-точна наука и от математиката. п.п. А сега търчи да ме топнеш на новото партийно и държавно ръководство, че ги маскаря по форумите.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Понякога правото е по-точна наука и от математиката.
            Ти чувал ли си приказката,че закона бил "врата у поле".За какво право ми говориш в БГ.

Коментар

От няколко дни, откак се споменава името на Фандъкова за кандидат за кмет на София, си задавам следния въпрос - когато разбра и избра да стане министър-председател, на Бойко не му ли беше ясно, че ще има предсрочни избори за София, та сложи тази госпожа за министър, а сега ще я праща да става кмет? И толкова пък безценна ли е госпожа Фандъкова, че за два месеца оправи министерството и сега ще се жертва за София, щото София, според Бойко, е по-важна от едно министерство. Доста нелогична ми се вижда тази маневра, ама може би защото съм предубеден и не съм му фен на бат’ ви Бойко и Гойко.
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                kiro_of_the_day написа:
                Понякога правото е по-точна наука и от математиката.
                Ти чувал ли си приказката,че закона бил "врата у поле".За какво право ми говориш в БГ.
                Хайде стига с този типичен български негативизъм.

Коментар

sugarboy написа:
                  От няколко дни, откак се споменава името на Фандъкова за кандидат за кмет на София, си задавам следния въпрос - когато разбра и избра да стане министър-председател, на Бойко не му ли беше ясно, че ще има предсрочни избори за София, та сложи тази госпожа за министър, а сега ще я праща да става кмет? И толкова пък безценна ли е госпожа Фандъкова, че за два месеца оправи министерството и сега ще се жертва за София, щото София, според Бойко, е по-важна от едно министерство. Доста нелогична ми се вижда тази маневра, ама може би защото съм предубеден и не съм му фен на бат’ ви Бойко и Гойко.
                  Ако номинират външния министър Румяна Желева за еврокомисар - ситуацията ще е същата.Е... да ама тя вече ще си има във визитката - Министър на външните работи.

Коментар

Vladim написа:
                    И все пак да не се отклоняваме от моята питанка... Нещо градивно да сте чули за магистралите напоследък? Освен, че ще се строят разбира се! :D Но уви... трябват пари и действия.
                    http://dnes.dir.bg/2009/09/17/news5087714.htmlЛично Борисов каза в сутрешния блок на БТВ, че лятото на 2012 Тракия ще е готова. По-градивно от това - здраве му кажи. Дано се случи. Че досега колко правителства не успяха, ако той успее може би ще му кажеш "Браво" тогава, или пък може да не харесаш как са нарисувани осевите линии?
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Уф, а кога ще направят северната магистрала? Варненският участък е златен за уролозите... Когати минавам от там си разбивам бъбреците и окачванто на колата...

Коментар

Интересно, какво ми пречи сега Меглена Кунева? Един от малкото кадърни политици, която е възприемана с висока оценка в Европарламента!
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ще се изложи не ами...(отговарям на въпроса от заглавието на темата). И кой дявол ме накара да пиша в тая тема,като политиката изобщо не ме интересува?
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Абе така както се вижда "бате" Бойко започва обещаващо,ама да видиме как ще ги продължи и завърши заплануваните промени.
                            Уважавам тези,които ме уважават!
                            Clube do Marea!

Коментар

Признавам, че не съм изчел темата, само последната страница. Направо на въпроса. Бойко е в ролята на юнака, който наби триглавата ламя (тройната коалиция) и в момента и размахва един голям медиен пръст. Взе златната ябълка (парите от еврофондовете), която ламята пазеше за себе си и ще видим дали ще я сподели с народа. Обаче, най-важното сега е, да отреже и трите глави на ламята с помощта на остър и безкомпромисен съдебен меч, преди да е станала от нокдауна. За съжаление тия работи стават само в приказките
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

V.Vencislavov написа:
                                ...обещаващо...
                                Верно, обещания бол.

Коментар

Working...
                                X