Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"По-добре е танковете да дойдат"..То вече и танкове май няма.

Коментар

http://dnes.dir.bg/news/boyko-boriso...i-9523359?nt=4Отворете който и да е брой на в. Работническо дело, прочетете която и да било статия за Първия и се помъчете да откриете не 3, а една разлика.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

нека си говори, такъв му е характерано за свършената работа на бялото черно не може да се каже
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Е, не може да се каже - каквото е направено, е направено.... нищо, че е безсмислено

Коментар

и какво му е безмисленото?това че ти не живееш там ли?

Коментар

Какви танкове, какви 5 лева, вие май съвсем сте изперкали. Работете повече, помалко гледайте в чиниите на другите и ще се оправите по-бързо. За мен нещата вървят доста по-добре, отколкото при тройната коалиция или предшествениците й.
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

За едно време си говорим...Имаше нужда от малко танкове... ама не срещу народа, а срещу тогавашните политици...щеше да им държи влага чак до сега...И няколко десетки разстреляни партийци, от най-важните... Нямаше сега да управляват България от тъмното, използвайки бившите си телохранители за лице...

Коментар

Сев, не говоря за конкретния ремонтиран път, а по принцип!Иначе, да - безсмислено е да ремонтира пътя, защото на него му е удобно да ходи да играе футбол или да ходи на Боровец.... примерно Само последния коментар под статията ще копирам, тъй като съм напълно съгласен с него:"Това че има един готин път без тротоари в Железница трябва да подскаже каква е работата - пътя не е за вас хора от Симеоново, Бистрица или Железница - вие пак ще си ходите в калта. Пътя е за тези които отиват в Боровец. Строен е с Европейски пари, но ще го ползват мутри и олигарси. Ако се чудите какво да мислите по въпроса - Бойко ви изпревари - каза "Няма как да не им харесва на хората тая работа!" И на мен мноооо ми харесва."

Коментар

Kuku написа:
                    Сев, не говоря за конкретния ремонтиран път, а по принцип!Иначе, да - безсмислено е да ремонтира пътя, защото на него му е удобно да ходи да играе футбол или да ходи на Боровец.... примерно
                    странна логикамного страннав района живеят доста хора, които си плащат данъците и трябва да получат нещо слещу тяхи за мен е доста нормално да получат път, по който да се движат бързо и да не чупят колите си...или по-лошо...аме то по твоята логика там живеят само мафиоти, в незаконни къщи без разрешение за ползване и сега техния приятел ББ им направи пътмъка, мъками не знам, но е голям кеф да минеш по този път... след това надолу към Бизнес Парка...или към Климент Охридскида няма задръстванена кръговото да се включиш след 2-3 коли изчакванеа не както до сега да славомираш между дупките, после да се нахендриш на светофана на Бистришко и там да чакаш,чакаш...чакаш в калтаили пък да отидеш на разходка между Бистрица и Железница пак без да мислиш има ли път или в какво състояние точно беше

Коментар

ele написа:
                      Работете повече, помалко гледайте в чиниите на другите и ще се оправите по-бързо. За мен нещата вървят доста по-добре, отколкото при тройната коалиция или предшествениците й.
                      Вервай ми, че и за мен също нещата вървят много, много по-добре при това управление.Но когато за мен е добре - за повечето от народонаселението е от зле - по зле... Работя в сферата на частното съдебно изпълнение ... Аз имам изгода това управление да продължи докато съм жив и работя. Но не съм егоист.Апа на Дянков краката требе да му целуват всички ЧСИ-та в целата "република".Като не плати на бизнеса есента и зимата на 2010г. - и доминото/лавината от фирмени и лични фалити тръгна неудържимо - всеки ден се срещам с потърпевшите и ефекта още продължава.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        ele написа:
                        Работете повече, помалко гледайте в чиниите на другите и ще се оправите по-бързо. За мен нещата вървят доста по-добре, отколкото при тройната коалиция или предшествениците й.
                        Вервай ми, че и за мен също нещата вървят много, много по-добре при това управление.Но когато за мен е добре - за повечето от народонаселението е от зле - по зле... Работя в сферата на частното съдебно изпълнение ... Аз имам изгода това управление да продължи докато съм жив и работя. Но не съм егоист.Апа на Дянков краката требе да му целуват всички ЧСИ-та в целата "република".Като не плати на бизнеса есента и зимата на 2010г. - и доминото/лавината от фирмени и лични фалити тръгна неудържимо - всеки ден се срещам с потърпевшите и ефекта още продължава.
                        Фалити има не само в България, не само тук хора губят имущество или жилище. Не само тук хората са без работа и не само тук хората гладуват. Сори, ако очаквате, че държавата има задължението не само да бърше задните части на хора, които са надценили възможностите си, но и да ги дърпа нагоре. Разбира се, много е тъжно, че има такива хора, и ако толкова ви е грижа за тях, защо вместо да пишеш как хората гладували и да се възмущавате от това, не се включите или сами да се организирате като доброволци и да помогнете на тези хора - така правят хората в другите държави. Не се заблуждавайте, че там няма гладуващи или бездомни или че те са само цигани от нашия регион.

Коментар

ele написа:
                          kiro_of_the_day написа:
                          ele написа:
                          Фалити има не само в България, не само тук хора губят имущество или жилище. Не само тук хората са без работа и не само тук хората гладуват. Сори, ако очаквате, че държавата има задължението не само да бърше задните части на хора, които са надценили възможностите си, но и да ги дърпа нагоре. Разбира се, много е тъжно, че има такива хора, и ако толкова ви е грижа за тях, защо вместо да пишеш как хората гладували и да се възмущавате от това, не се включите или сами да се организирате като доброволци и да помогнете на тези хора - така правят хората в другите държави. Не се заблуждавайте, че там няма гладуващи или бездомни или че те са само цигани от нашия регион.
                          Фалити има не само в България, но май, май само в България те бяха предизвикани от Правителството.Дали от некадърност или умишено - тук се колебая. Скоро Боко каза, че Дянков вече се бил понаучил, та май е първото.Грижите за хората ще оставя за църквата и благотворителните организации. Аз предпочитам да счупя главата на тъпото копеле.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            Фалити има не само в България, но май, май само в България те бяха предизвикани от Правителството.
                            Ако бяха предизвикани от правителството,трябваше всички да фалират.Факта че някои фалираха,а други не, доказва обратното.Фалитите имат и положителна страна,остават най добрите,неспособните и слабите си заминават.Обществото от това в крайна сметка печели.Много строителни фирми си отидоха,но други усилено работят.Това са нормални действия в едно пазарно стопанство.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                              kiro_of_the_day написа:
                              Фалити има не само в България, но май, май само в България те бяха предизвикани от Правителството.
                              Ако бяха предизвикани от правителството,трябваше всички да фалират.Факта че някои фалираха,а други не, доказва обратното.Фалитите имат и положителна страна,остават най добрите,неспособните и слабите си заминават.Обществото от това в крайна сметка печели.Много строителни фирми си отидоха,но други усилено работят.Това са нормални действия в едно пазарно стопанство.
                              Не Хаджов, фалираха тези на които не платиха за свършена вече работа. фалираха, контрагентите на тези фирми, фалираха и работниците в тях. Най ми е жал за хората, на които им закъсаха ипотеките, банките ги яхнаха, енергото, ВиК-то и прочее. До тогава Бюджета се смяташе за най-сигурния платец. Въобще това е една дълга тема, а не да ми говориш като по учебник тука...По принцип си написал правилно нещата, но не и в тази ситуация.

Коментар

kiro_of_the_day: Не мога да разбера кефи ли те да се изказваш като прост овчар (без да се обиждаш) или действително виждаш нещата през крив макарон и не по-далеч от носа си? Пък правиш впечатление на интелигентен човек, но като почнеш да пишеш... всяка надежда се изпарява. Ся ако кажеш и че Алма тур и те фалирали заради правителството...

Коментар

Working...
                                X