Какви танкове, какви 5 лева, вие май съвсем сте изперкали. Работете повече, помалко гледайте в чиниите на другите и ще се оправите по-бързо. За мен нещата вървят доста по-добре, отколкото при тройната коалиция или предшествениците й.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
За едно време си говорим...Имаше нужда от малко танкове... ама не срещу народа, а срещу тогавашните политици...щеше да им държи влага чак до сега...И няколко десетки разстреляни партийци, от най-важните... Нямаше сега да управляват България от тъмното, използвайки бившите си телохранители за лице...
Сев, не говоря за конкретния ремонтиран път, а по принцип!Иначе, да - безсмислено е да ремонтира пътя, защото на него му е удобно да ходи да играе футбол или да ходи на Боровец.... примерно Само последния коментар под статията ще копирам, тъй като съм напълно съгласен с него:"Това че има един готин път без тротоари в Железница трябва да подскаже каква е работата - пътя не е за вас хора от Симеоново, Бистрица или Железница - вие пак ще си ходите в калта. Пътя е за тези които отиват в Боровец. Строен е с Европейски пари, но ще го ползват мутри и олигарси. Ако се чудите какво да мислите по въпроса - Бойко ви изпревари - каза "Няма как да не им харесва на хората тая работа!" И на мен мноооо ми харесва."
Сев, не говоря за конкретния ремонтиран път, а по принцип!Иначе, да - безсмислено е да ремонтира пътя, защото на него му е удобно да ходи да играе футбол или да ходи на Боровец.... примерно
странна логикамного страннав района живеят доста хора, които си плащат данъците и трябва да получат нещо слещу тяхи за мен е доста нормално да получат път, по който да се движат бързо и да не чупят колите си...или по-лошо...аме то по твоята логика там живеят само мафиоти, в незаконни къщи без разрешение за ползване и сега техния приятел ББ им направи пътмъка, мъками не знам, но е голям кеф да минеш по този път... след това надолу към Бизнес Парка...или към Климент Охридскида няма задръстванена кръговото да се включиш след 2-3 коли изчакванеа не както до сега да славомираш между дупките, после да се нахендриш на светофана на Бистришко и там да чакаш,чакаш...чакаш в калтаили пък да отидеш на разходка между Бистрица и Железница пак без да мислиш има ли път или в какво състояние точно беше
Работете повече, помалко гледайте в чиниите на другите и ще се оправите по-бързо. За мен нещата вървят доста по-добре, отколкото при тройната коалиция или предшествениците й.
Вервай ми, че и за мен също нещата вървят много, много по-добре при това управление.Но когато за мен е добре - за повечето от народонаселението е от зле - по зле... Работя в сферата на частното съдебно изпълнение ... Аз имам изгода това управление да продължи докато съм жив и работя. Но не съм егоист.Апа на Дянков краката требе да му целуват всички ЧСИ-та в целата "република".Като не плати на бизнеса есента и зимата на 2010г. - и доминото/лавината от фирмени и лични фалити тръгна неудържимо - всеки ден се срещам с потърпевшите и ефекта още продължава.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Работете повече, помалко гледайте в чиниите на другите и ще се оправите по-бързо. За мен нещата вървят доста по-добре, отколкото при тройната коалиция или предшествениците й.
Вервай ми, че и за мен също нещата вървят много, много по-добре при това управление.Но когато за мен е добре - за повечето от народонаселението е от зле - по зле... Работя в сферата на частното съдебно изпълнение ... Аз имам изгода това управление да продължи докато съм жив и работя. Но не съм егоист.Апа на Дянков краката требе да му целуват всички ЧСИ-та в целата "република".Като не плати на бизнеса есента и зимата на 2010г. - и доминото/лавината от фирмени и лични фалити тръгна неудържимо - всеки ден се срещам с потърпевшите и ефекта още продължава.
Фалити има не само в България, не само тук хора губят имущество или жилище. Не само тук хората са без работа и не само тук хората гладуват. Сори, ако очаквате, че държавата има задължението не само да бърше задните части на хора, които са надценили възможностите си, но и да ги дърпа нагоре. Разбира се, много е тъжно, че има такива хора, и ако толкова ви е грижа за тях, защо вместо да пишеш как хората гладували и да се възмущавате от това, не се включите или сами да се организирате като доброволци и да помогнете на тези хора - така правят хората в другите държави. Не се заблуждавайте, че там няма гладуващи или бездомни или че те са само цигани от нашия регион.
Фалити има не само в България, не само тук хора губят имущество или жилище. Не само тук хората са без работа и не само тук хората гладуват. Сори, ако очаквате, че държавата има задължението не само да бърше задните части на хора, които са надценили възможностите си, но и да ги дърпа нагоре. Разбира се, много е тъжно, че има такива хора, и ако толкова ви е грижа за тях, защо вместо да пишеш как хората гладували и да се възмущавате от това, не се включите или сами да се организирате като доброволци и да помогнете на тези хора - така правят хората в другите държави. Не се заблуждавайте, че там няма гладуващи или бездомни или че те са само цигани от нашия регион.
Фалити има не само в България, но май, май само в България те бяха предизвикани от Правителството.Дали от некадърност или умишено - тук се колебая. Скоро Боко каза, че Дянков вече се бил понаучил, та май е първото.Грижите за хората ще оставя за църквата и благотворителните организации. Аз предпочитам да счупя главата на тъпото копеле.
Фалити има не само в България, но май, май само в България те бяха предизвикани от Правителството.
Ако бяха предизвикани от правителството,трябваше всички да фалират.Факта че някои фалираха,а други не, доказва обратното.Фалитите имат и положителна страна,остават най добрите,неспособните и слабите си заминават.Обществото от това в крайна сметка печели.Много строителни фирми си отидоха,но други усилено работят.Това са нормални действия в едно пазарно стопанство.
Фалити има не само в България, но май, май само в България те бяха предизвикани от Правителството.
Ако бяха предизвикани от правителството,трябваше всички да фалират.Факта че някои фалираха,а други не, доказва обратното.Фалитите имат и положителна страна,остават най добрите,неспособните и слабите си заминават.Обществото от това в крайна сметка печели.Много строителни фирми си отидоха,но други усилено работят.Това са нормални действия в едно пазарно стопанство.
Не Хаджов, фалираха тези на които не платиха за свършена вече работа. фалираха, контрагентите на тези фирми, фалираха и работниците в тях. Най ми е жал за хората, на които им закъсаха ипотеките, банките ги яхнаха, енергото, ВиК-то и прочее. До тогава Бюджета се смяташе за най-сигурния платец. Въобще това е една дълга тема, а не да ми говориш като по учебник тука...По принцип си написал правилно нещата, но не и в тази ситуация.
kiro_of_the_day: Не мога да разбера кефи ли те да се изказваш като прост овчар (без да се обиждаш) или действително виждаш нещата през крив макарон и не по-далеч от носа си? Пък правиш впечатление на интелигентен човек, но като почнеш да пишеш... всяка надежда се изпарява. Ся ако кажеш и че Алма тур и те фалирали заради правителството...
Коментар