"По-добре е танковете да дойдат"..То вече и танкове май няма.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
http://dnes.dir.bg/news/boyko-boriso...i-9523359?nt=4Отворете който и да е брой на в. Работническо дело, прочетете която и да било статия за Първия и се помъчете да откриете не 3, а една разлика.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Какви танкове, какви 5 лева, вие май съвсем сте изперкали. Работете повече, помалко гледайте в чиниите на другите и ще се оправите по-бързо. За мен нещата вървят доста по-добре, отколкото при тройната коалиция или предшествениците й.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
За едно време си говорим...Имаше нужда от малко танкове... ама не срещу народа, а срещу тогавашните политици...щеше да им държи влага чак до сега...И няколко десетки разстреляни партийци, от най-важните... Нямаше сега да управляват България от тъмното, използвайки бившите си телохранители за лице...
Коментар
-
Сев, не говоря за конкретния ремонтиран път, а по принцип!Иначе, да - безсмислено е да ремонтира пътя, защото на него му е удобно да ходи да играе футбол или да ходи на Боровец.... примерно Само последния коментар под статията ще копирам, тъй като съм напълно съгласен с него:"Това че има един готин път без тротоари в Железница трябва да подскаже каква е работата - пътя не е за вас хора от Симеоново, Бистрица или Железница - вие пак ще си ходите в калта. Пътя е за тези които отиват в Боровец. Строен е с Европейски пари, но ще го ползват мутри и олигарси. Ако се чудите какво да мислите по въпроса - Бойко ви изпревари - каза "Няма как да не им харесва на хората тая работа!" И на мен мноооо ми харесва."
Коментар
-
Kuku написа:Сев, не говоря за конкретния ремонтиран път, а по принцип!Иначе, да - безсмислено е да ремонтира пътя, защото на него му е удобно да ходи да играе футбол или да ходи на Боровец.... примерно
Коментар
-
ele написа:Работете повече, помалко гледайте в чиниите на другите и ще се оправите по-бързо. За мен нещата вървят доста по-добре, отколкото при тройната коалиция или предшествениците й.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:ele написа:Работете повече, помалко гледайте в чиниите на другите и ще се оправите по-бързо. За мен нещата вървят доста по-добре, отколкото при тройната коалиция или предшествениците й.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:kiro_of_the_day написа:ele написа:Работете повече, помалко гледайте в чиниите на другите и ще се оправите по-бързо. За мен нещата вървят доста по-добре, отколкото при тройната коалиция или предшествениците й.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Фалити има не само в България, но май, май само в България те бяха предизвикани от Правителството.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:kiro_of_the_day написа:Фалити има не само в България, но май, май само в България те бяха предизвикани от Правителството.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day: Не мога да разбера кефи ли те да се изказваш като прост овчар (без да се обиждаш) или действително виждаш нещата през крив макарон и не по-далеч от носа си? Пък правиш впечатление на интелигентен човек, но като почнеш да пишеш... всяка надежда се изпарява. Ся ако кажеш и че Алма тур и те фалирали заради правителството...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар