Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

" Борисов не извади късмет с тази икономическа криза и стагнация,и то точно в момент когато дойде на власт". При тройката кризата ни "заобикаляше"но Той успя да е задълбочи.Според мен ще стигнем дъното след изборите защото,всички резерви /фискален,здравна каса и НОИ/са вече изхарчени а пустата Европа не дава пари за магистралите,и за летището на Гергов,и за кмета на Шумен та даже и за Берое - Ст.Загора.Дано да бъркам.[/quote]
    Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      Да пикам на държава, в която почнат да цитират изказвания на Стоичков като пример...
      Перфектно казано,но в момента мат’ряла ръкопляска.

Коментар

nnikin_n написа:
        На времето същия този Доган,на едно събиране на съвета на коалицията каза нещо от рода на:"Този Бойко много се натиска да се качи на лодката,да го пуснем",след това последва записа със "скрита"камера от с.Кочан в който разпределяше порциите и ББ спечели изборите.
        Ти си бил невероятен привърженик на" световната конспирация".Последното нещо което може да ми мине през ума е да повярвам че номера в с.Кочан е изигран умишлено от Доган за да дойде Бойко на власт,а той да отиде за 4 години в забвение.Ако това е верно,то излиза че Доган е абсолютен глупак.Понеже не вярвам че Доган е глупак по скоро вярвам че наистина номера в с.Кочан със скритата камера е изигран умишлено като е смятал че в навечерието на изборите за пореден път ще отврати бълг.народ от политиката/както го отврати при предишните избори с обръчите от фирми/ като си каже народа"ето всичко е ясно,знае се кой разпределя порциите и няма смисъл да гласуваме".Да ама сметката излезе без кръчмаря,всичко се литна да гласува и това не влизаше в сметките му.Това е моя версия по този въпрос и е само предположение.П.С.Ти явно страдаш по тройната коалиция.

Коментар

От една седмица насам офиса на НАП е впрегнат със справка за ГЕРБ, изрично ни беше заявено, че до 20 септември няма как да ни свършат работа защото вършели "гербаджийски" неща". Цялата държавна машина е впрегната за спечелването на изборите така, както никога преди!Аз знам и какво точно справка правят, но не бих споделил публично, защото не мога да го докажа евентуално, освен ако служителите не си застанат зад думите.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Lane Staley написа:
            PREDATORst написа:
            Шшшш даскала,земи се ориентирай в обстановката
            Има развитие. Ако напишеш следващото изречение без грешка, бихме могли да отчетем напредък на ГЕРБ в областта на образованието.
            Къв е тоа зор да ми се качиш на ч....а незнам
            Bravo 1.2 16v
            Lancia Dedra 1.8 16v
            Suzuki GSXR250R

Коментар

Зор нямам за нишо с теб, само се чудя какво се правиш на модератор, а две изречения не можеш да напишеш правилно.
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                Зор нямам за нишо с теб, само се чудя какво се правиш на модератор, а две изречения не можеш да напишеш правилно.
                Къде на какъв съм се направил,смехурко?И не си ти нещастника дето ше ми кажеш къде и как да пиша.Панимаеш?
                Bravo 1.2 16v
                Lancia Dedra 1.8 16v
                Suzuki GSXR250R

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                  Ето и пълният текст на изявлението на Христо Стоичков пред actualno.com (без редакторска намеса):.......................................... .................................................. .................................................. ................
                  http://dnes.dir.bg/news/pismo-hristo...v-9505921?nt=4
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Хм...гледам тема и мяркам абвиатурата "ГЕРБ".../повдига ми се вече от тия/,а то било интересно!....Относно темата-мисля,че България в момента прилича на оная,която имаше в конституцията си един Член 1!.....К`ви "избори",к`ви 5 лева.........
                    MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
                    ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.

Коментар

plamenHART написа:
                      Относно темата-мисля,че България в момента прилича на оная,която имаше в конституцията си един Член 1!.....К`ви "избори",к`ви 5 лева.........
                      Същата си е, обстановката изглежда малко по различна.......но и тогава и сега си е все едно кой ще е облечен с власт.......и изборите са по начестичко......
                      Alfa 156 2.0 TS
                      Alfa 156 20VTurbo
                      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                        nnikin_n написа:
                        На времето същия този Доган,на едно събиране на съвета на коалицията каза нещо от рода на:"Този Бойко много се натиска да се качи на лодката,да го пуснем",след това последва записа със "скрита"камера от с.Кочан в който разпределяше порциите и ББ спечели изборите.
                        Ти си бил невероятен привърженик на" световната конспирация".Последното нещо което може да ми мине през ума е да повярвам че номера в с.Кочан е изигран умишлено от Доган за да дойде Бойко на власт,а той да отиде за 4 години в забвение.Ако това е верно,то излиза че Доган е абсолютен глупак.Понеже не вярвам че Доган е глупак по скоро вярвам че наистина номера в с.Кочан със скритата камера е изигран умишлено като е смятал че в навечерието на изборите за пореден път ще отврати бълг.народ от политиката/както го отврати при предишните избори с обръчите от фирми/ като си каже народа"ето всичко е ясно,знае се кой разпределя порциите и няма смисъл да гласуваме".Да ама сметката излезе без кръчмаря,всичко се литна да гласува и това не влизаше в сметките му.Това е моя версия по този въпрос и е само предположение.П.С.Ти явно страдаш по тройната коалиция.
                        Момче,младо отвори си очите,Доган към онзи момент беше преял с власт.А след това дойде бабуина.

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                          plamenHART написа:
                          Относно темата-мисля,че България в момента прилича на оная,която имаше в конституцията си един Член 1!.....К`ви "избори",к`ви 5 лева.........
                          Същата си е, обстановката изглежда малко по различна.......но и тогава и сега си е все едно кой ще е облечен с власт.......и изборите са по начестичко......
                          Като съберем процентите на всички партии, създадени от ДС или директно от БСП, пак ще се получи, че БКП е спечелило изборите с 99.9%

Коментар

Immortal написа:
                            ФЕРАРИСТ написа:
                            plamenHART написа:
                            Като съберем процентите на всички партии, създадени от ДС или директно от БСП, пак ще се получи, че БКП е спечелило изборите с 99.9%
                            Кратко,точно,ясно!.....
                            MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
                            ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.

Коментар

Immortal написа:
                              Ама те са друууууууууууги веече бе.Те са капиталисти ,не са кАмунисти.Те вече се кръстят на друг господ и ходят на черква.П.С.Иммортал,това е цената на мирния преход.Особено за страна като БГ.Ако 44-та год имаше мирен преход,как щяхме да изглеждаме сега?Можеш ли да си го представиш.

Коментар

Аз затова обичам да казвам, че Петър Младенов беше прав, като каза "По-добре е танковете да дойдат"...

Коментар

Working...
                                X