Ето и пълният текст на изявлението на Христо Стоичков пред actualno.com (без редакторска намеса):Седми ден гледам провалени политици, които се упражняват върху името и авторитета на човек, който спечели доверието на всички европейски институции и на всички българи.Това е причината, за да изляза днес и да защитя Росен Плевнелиев. Ще го защитя с фактите и истината. А истината е, че същите тези провалени политици, които от сутрин до вечер се разхождат по медиите и хвърлят гнусни и безпочвени обвинения, че някой е прикривал искан подкуп, същите тези стари муцуни предлагаха на мен да ми помогнат и да ми уредят проблемите с данъчните власти в България срещу пари. Що за наглост и безочие е това тези, който са ми искали подкупи на мен, днес да ходят и да обвиняват някого в корупция и да му петнят името.Хора, не сме 1300 години назад. Годината е 2011, днес в България вече има институции и хора, които са готови да застанат пред всички с имената и достойнството си, когато трябва да се защити истината. Стига сме плюли. Можем да успеем само с труд и честност. С такива качества аз и моите съотборници през 1994 г. направихме всичко възможно за славата на България. Но, за съжаление, какво получихме след години ние - плюха ни провалени политици, за да си вдигат нищожния рейтинг, и платени журналисти, които и до днес обслужват интересите на бившата номенклатура.Така плюем днес и по волейбола, и по футбола, и по България, и по Плевнелиев, и по Борисов, и по Цветанов. Защо никой не си зададе въпроса - какво мога да направя аз за България?Само че в България вече има мъжкари като мен, Плевнелиев и Борисов, които сме готови да стигнем до край! Всички, които плюят по нас с цялата си компроматна машина, са като овца без история. Примери - колкото щеш! Къде са НДСВ - няма ги. Къде са БСП - всички до един са разделени, нямат треньор, нямат отбор и няма да спечелят. Разберете, че няма да успеете по тоя начин - плюейки хората, плашейки пенсионерите и т.н. Със страх не се печели, печели се с отбор като нашия.Уважаеми провалени политици, всички вие, които се изредихте да ритате по авторитета на Росен Плевнелиев, който всяка една стотинка и всяко едно евро е изкарал с труд, а не с далавери, както бяхте свикнали вие, откажете се докато е време. Имайте достойнство, поне се извинете, направете го поне за този човек, на който му повярва Европа, на който еврокомисарите му дадоха парите, за да построи на българите магистрали и пътища, каквито вие само обещавахте. Г-н Плевнелиев, не губете кураж, както аз не го загубих. Не сте сам, много сме тези които Ви вярваме.Правя това изявление, защото е време достойните и можещите в България да получат подкрепата на нас, хората. Омръзна ми от стари муцуни и крадливи политикани. Време е страната ни да получи достойно бъдеще и честни и работещи управници. Аз, Христо Стоичков, заставам с името и целия си авторитет зад Росен Плевнелиев и новото бъдеще на България.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Евала на Ицето за головете му в САЩ през 94-та, за това, че е единственият българин, за когото Народът приживе сътвори и пя песни (Ицо, Ицо, с номер 8 на гърба, Ицо, Ицо, голмайсторът на света ), за Златната топка и не на последно място за това, че излезе с номер 4 на терена след като в предишния мач беше вкарал 4 гола на Левски за 5:0 (бях на стадиона до Катерина Малеева). Но това просто не го е писал той, защото е негрАмотен :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
PREDATORst написа:Лс1 са пак ли са ти полезни колегите
Коментар
-
ls1 написа:По темата. Преди няколко дена прочетох, че магистрала Черно море нямало да бъде магистрала, ами скоростен път. Днеска чета че Хемус нямало да бъде до Варна, ами до Търново, от Търново до Варна - скоростен път. То беше биене на барабана преди месец как са осигурили парите за Хемус и Черно море, канска битка водили в Европата, ББ тука западни политици води (тука т.е. Варна) да видят ЗАЩО трябва да има магистрала. И сега - пръц. Дано варненци изшият един шамар на Кирил Йорданов на изборите...ама надали...PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
ls1 написа:По темата. Преди няколко дена прочетох, че магистрала Черно море нямало да бъде магистрала, ами скоростен път. Днеска чета че Хемус нямало да бъде до Варна, ами до Търново, от Търново до Варна - скоростен път. То беше биене на барабана преди месец как са осигурили парите за Хемус и Черно море, канска битка водили в Европата, ББ тука западни политици води (тука т.е. Варна) да видят ЗАЩО трябва да има магистрала. И сега - пръц. Дано варненци изшият един шамар на Кирил Йорданов на изборите...ама надали...
Коментар
-
Orcinus
Immortal написа:Относно мнението на Стоичков? Що мислите, че ме интересува какво е казал някаква куха лейка - ритнитопковец?!?Може и да е гениален футболист, шапка му свалям, ма ай нека си гледа топката. Видяхме какво направи един футболист като стана кмет, виждаме и какво прави един каратист, като стана премиер.Аман от спортисти!!!!!
Коментар
-
Immortal написа:виждаме и какво прави един каратист, като стана премиер.Аман от спортисти!!!!!
Коментар
-
Lane Staley написа:PREDATORst написа:ls1 написа:Не съм съгласен. Вярно че понякога има увличане, но темата е полезна.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Lane Staley написа:PREDATORst написа:Шшшш даскала,земи се ориентирай в обстановкатаFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:nnikin_n написа:VesMil написа:Няма серизона Алтернатива, ако ще е само да гласуваме напук ,винаги ще се нмери за кой. За кой серизоно да гласуваме за крадливите комуняги дето при 20 млн ,крадът 19.5 или за мазния Доган може би. Като се казва алтернатива говорим за сериозна такава, но Аз не виждам такива на този етап. Бях и продължавам да твърдя че Бойко не става ,но няма други на този етап.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар