Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А вие защо биете негрите?Все едно че слушам някой от онези, които споменах - същия изказ, ти им кажеш, че не са прави, те веднага - ама онези какви неща правиха...
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
      А вие защо биете негрите?Все едно че слушам някой от онези, които споменах - същия изказ, ти им кажеш, че не са прави, те веднага - ама онези какви неща правиха...
      Да спориш с ГЕРБ-аджия е все едно да спориш с партиен секретар на низова партийна организация.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Вие ми кажете къде отидоха милиардите, а кой гербер, кой партиен секретар ще говорим като се запознаем.Киро, я кажи успяхтели да си оберете черешите по Кюстендилско и да спечелят хората някой лев. По-добре ли е сега или преди 3-4 години беше по-добре, като ги изкупуваха по 20 ст. за килограм?
        Няма начин да няма начин!

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Lane Staley написа:
          Да спориш с ГЕРБ-аджия е все едно да спориш с партиен секретар на низова партийна организация.
          Пцелютно си прав. Кога ти беше по-кеф да спориш - преди 22-23 години с партийните секретари, или сега? Бас държа, че само благодарение на ГЕРБ, сега ти е по-готино да спориш.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

nikolovvd написа:
            Вие ми кажете къде отидоха милиардите, а кой гербер, кой партиен секретар ще говорим като се запознаем.Киро, я кажи успяхтели да си оберете черешите по Кюстендилско и да спечелят хората някой лев. По-добре ли е сега или преди 3-4 години беше по-добре, като ги изкупуваха по 20 ст. за килограм?
            Черешите в Кюстендилско НИКОГА не са изкупувани по 20 ст. за килограм. Мога да ти кажа, че тази година изкупните цени удариха дъното, без да коментирам защо. А милиардите ги търси при кукловодите на Б.Б. и ГЕРБ.

Коментар

Не мога да разбера защо спорите за ясни неща.Герберите може да имат трески за дялане,може да се иска още от тях,може да има обективни и субективни причини за да не се получава повече,но едно е от ясно по ясно,че от 67 години не е имало по свестно правителство в БГ.Човек трябва да е комунистически слепок за да не го вижда това.И НАИ-ВАЖНОТО,като токова го критикувате и представете си че вземе че си отиде,каква реална по добра алтернатива виждате след него. П.С.Не съм гласувал за Герб и не съм гербаджия.Стремя се реално да преценявам нещата.И на мен ми се иска да е повече,но това е политическия елит на БГ.Толкова си можеме.За съжаление.

Коментар

Lane Staley написа:
                kiro_of_the_day написа:
                Lane Staley написа:
                Пцелютно си прав. Кога ти беше по-кеф да спориш - преди 22-23 години с партийните секретари, или сега? Бас държа, че само благодарение на ГЕРБ, сега ти е по-готино да спориш.
                О... сега просто умирам от кеф.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                  ...но едно е от ясно по ясно,че от 67 години не е имало по свестно правителство в БГ.
                  Тук не си прав. Изобщо.С останалите неща, дето си ги написал, мога да се съглася в известна степен.

Коментар

Immortal написа:
                    Stefan Hadjov написа:
                    ...но едно е от ясно по ясно,че от 67 години не е имало по свестно правителство в БГ.
                    Тук не си прав. Изобщо.С останалите неща, дето си ги написал, мога да се съглася в известна степен.
                    Знам какво имаш в пред вид-правителството на Иван Костов.В известна степен и аз бих се съгласил с теб за това,но има и сериозни грешки които допусна това правителство.Като изтече мандата на Герб,тогава ще може да се направи по точна преценка.Сега сме още по средата и не е ясен съвсем финала.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                      Immortal написа:
                      Stefan Hadjov написа:
                      Знам какво имаш в пред вид-правителството на Иван Костов.В известна степен и аз бих се съгласил с теб за това,но има и сериозни грешки които допусна това правителство.Като изтече мандата на Герб,тогава ще може да се направи по точна преценка.Сега сме още по средата и не е ясен съвсем финала.
                      Бе виждал съм много неща, но "в пред вид" НИКОГА. А и ГЕРБ е абревиатура уж, колега, моля те, не олеквай в позициите си с подобни двойкаджийски писания. Правилна позиция, но написана неграмотно е = на кръгла нула.

Коментар

Според мен ГЕРБ вече се о...ха тотално и въпроса би трябвало да бъде,не дали ще се справят а до кога ще ги търпим.
                        Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Orcinus написа:
                          Правилна позиция, но написана неграмотно е = на кръгла нула.
                          Като че ли щеше да е доста по добре,ако беше написъл нещо по темата.Мнението ти е типичен пример на nonsense.Kато е кръгла нула как разбра че е правилна позиция,и ако беше правилна позиция значи е кръгла нула заради една правописна грешка.Прави ми впечатление,че с постовете си редовно търсиш поводи да се заяждаш.

Коментар

nnikin_n написа:
                            Според мен ГЕРБ вече се о...ха тотално и въпроса би трябвало да бъде,не дали ще се справят а до кога ще ги търпим.
                            И ако ги разкараме,с кои да ги смениме.Има ли неосрани??

Коментар

Е що не го каза това по време на Тройната коалиция? Тогава да не би да имаше с кого да ги сменим? И ако ще ми сочиш ГЕРБ, първо да си изкарат партийните книжки, щото доколкото аз разбирам в ГЕРБ нови лица просто няма, само пребоядисани.Що за логика, да дойдем на власт, па после основния ни аргумент да е ’ми ако не ние кой?! търпете!’.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                                nnikin_n написа:
                                И ако ги разкараме,с кои да ги смениме.Има ли неосрани??
                                След последните две години при това управление си мисля,че който и друг/нов или стар политически субект/да изберем ще е по добре.Вече ми писна от това,че нямало алтернатива.Такава винаги има но трябва да се огледаме.Аз не искам да променям политически възгледи,но кажете ми освен тоталното обедняване на работещото "население"/или електорат/за какво друго спомогнаха ГЕРБ.И моля,не ми говорете за магистрали.
                                Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Working...
                                X