А вие защо биете негрите?Все едно че слушам някой от онези, които споменах - същия изказ, ти им кажеш, че не са прави, те веднага - ама онези какви неща правиха...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Lane Staley написа:А вие защо биете негрите?Все едно че слушам някой от онези, които споменах - същия изказ, ти им кажеш, че не са прави, те веднага - ама онези какви неща правиха...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Вие ми кажете къде отидоха милиардите, а кой гербер, кой партиен секретар ще говорим като се запознаем.Киро, я кажи успяхтели да си оберете черешите по Кюстендилско и да спечелят хората някой лев. По-добре ли е сега или преди 3-4 години беше по-добре, като ги изкупуваха по 20 ст. за килограм?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Lane Staley написа:А вие защо биете негрите?Все едно че слушам някой от онези, които споменах - същия изказ, ти им кажеш, че не са прави, те веднага - ама онези какви неща правиха...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
nikolovvd написа:Вие ми кажете къде отидоха милиардите, а кой гербер, кой партиен секретар ще говорим като се запознаем.Киро, я кажи успяхтели да си оберете черешите по Кюстендилско и да спечелят хората някой лев. По-добре ли е сега или преди 3-4 години беше по-добре, като ги изкупуваха по 20 ст. за килограм?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Не мога да разбера защо спорите за ясни неща.Герберите може да имат трески за дялане,може да се иска още от тях,може да има обективни и субективни причини за да не се получава повече,но едно е от ясно по ясно,че от 67 години не е имало по свестно правителство в БГ.Човек трябва да е комунистически слепок за да не го вижда това.И НАИ-ВАЖНОТО,като токова го критикувате и представете си че вземе че си отиде,каква реална по добра алтернатива виждате след него. П.С.Не съм гласувал за Герб и не съм гербаджия.Стремя се реално да преценявам нещата.И на мен ми се иска да е повече,но това е политическия елит на БГ.Толкова си можеме.За съжаление.
Коментар
-
Lane Staley написа:kiro_of_the_day написа:Lane Staley написа:А вие защо биете негрите?Все едно че слушам някой от онези, които споменах - същия изказ, ти им кажеш, че не са прави, те веднага - ама онези какви неща правиха...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Immortal написа:Stefan Hadjov написа:...но едно е от ясно по ясно,че от 67 години не е имало по свестно правителство в БГ.
Коментар
-
Orcinus
Stefan Hadjov написа:Immortal написа:Stefan Hadjov написа:...но едно е от ясно по ясно,че от 67 години не е имало по свестно правителство в БГ.
Коментар
-
Orcinus написа:Правилна позиция, но написана неграмотно е = на кръгла нула.
Коментар
-
Е що не го каза това по време на Тройната коалиция? Тогава да не би да имаше с кого да ги сменим? И ако ще ми сочиш ГЕРБ, първо да си изкарат партийните книжки, щото доколкото аз разбирам в ГЕРБ нови лица просто няма, само пребоядисани.Що за логика, да дойдем на власт, па после основния ни аргумент да е ’ми ако не ние кой?! търпете!’.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:nnikin_n написа:Според мен ГЕРБ вече се о...ха тотално и въпроса би трябвало да бъде,не дали ще се справят а до кога ще ги търпим.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар