"В Църквата българските граждани стават по-добри /пауза/ и не случайно моралът им се увеличава /пауза/ със сигурност когато те са на Вашите служби". Б.Б. към членове на Синода.Е как няма да ме е срам после, че такъв имбецил ми е Министър председател.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kiro_of_the_day написа:Е как няма да ме е срам после, че такъв имбецил ми е Министър председател.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:kiro_of_the_day написа:Е как няма да ме е срам после, че такъв имбецил ми е Министър председател.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Тоооо изборите са за парлама Те сами си се нагаждат и откакто тоя Педебойко е на власт не забелязах ръст в икономиката на държавата.Сивата да добре се развива,,......Колко млади хора ги праскат инсулти удари и така нататък от притеснение,че нямат пари ,че няма от къде...няма работа и така нататък..незнам нямам думи само се питам кога ще му излезе края...
Коментар
-
u_bo
kiro_of_the_day написа:"В Църквата българските граждани стават по-добри /пауза/ и не случайно моралът им се увеличава /пауза/ със сигурност когато те са на Вашите служби". Б.Б. към членове на Синода.Е как няма да ме е срам после, че такъв имбецил ми е Министър председател.
Коментар
-
[quote="kiro_of_the_day"][quote="Stefan Hadjov"]kiro_of_the_day написа:Преди от Кремъл - сега от Вашингтон.Ти да не мислиш, че изборите определят нещо!?
Коментар
-
ОБЕЩАНО: 4. Завършване на магистралите "Тракия", "Люлин" и "Марица" до края на мандата на ГЕРБ - Росен Плевнелиев 08.07.2009г. Значи тва за Люлин не знам дали писа някой в темата се счита за изпълнено. Не знам дали някой е писал в темата за обещанието да се направи пътен възел Бургас - Средец - Созопол. Първия етап е готов. сега направиха едно голямо кръгово движение. Който е ходил/ще ходи това лято на море на юг - ще го види. И ще усети разликата. Обещанието е - до 01.06.2012 г. да е пусната естакадата директно за Созопол. п.п. Мога да ви кажа, че пускането на кръговото обърка биологичния часовник на целия ж.к. Меден рудник - преди стигаха сутрин до центъра за час, час и нещо. Сега - за 15 минути. Имам познати дето идваха в началото в 7.15 на работа вместо в 8.30Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
цено написа:,......Колко млади хора ги праскат инсулти удари и така нататък от притеснение,че нямат пари ,че няма от къде...няма работа и така нататък..незнам нямам думи само се питам кога ще му излезе края...
Коментар
-
donnna написа:ОБЕЩАНО: 4. Завършване на магистралите "Тракия", "Люлин" и "Марица" до края на мандата на ГЕРБ - Росен Плевнелиев 08.07.2009г.
Коментар
-
Immortal написа:За кръговото в Бургас - хубаво е станало, наистина се облекчава трафика, но то там беше ад, а парите за това, което са направили не са чак толкова много. За такива "строежи" в другите държави даже не се говори.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
donnna написа:Immortal написа:За кръговото в Бургас - хубаво е станало, наистина се облекчава трафика, но то там беше ад, а парите за това, което са направили не са чак толкова много. За такива "строежи" в другите държави даже не се говори.
Коментар
-
Immortal написа:За Люлин какво да кажем - тя беше почти завършена, когато дойде ББ на власт. Посръчка ги малко и я завършиха уж... Не съм минавал все още по нея да я видя каква са я свършили.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Immortal написа:За сметка на това, строежът на "Тракия" ми е пред очите - трасето минава на 300 м от къщи.ГАРАНТИРАМ, че тая магистрала по-рано от 2015-2016 няма начин да стане. Просто НЯМА НАЧИН.В участъка, който е до мен, работят 5-6 камиона и 2 багера. Хората не са получавали заплати от както са почнали да работят там, подхвърлят им по 150-200 лв "аванси".Текучеството е голямо поради горната причина, вече успяха да обърнат един камион... щото са много "способни"...До моето село цялото трасе ще минава по въздуха, т.е. на дълъг над 3-4 км виадукт. Няма и помен да са почнали да го правят.Хората, които работят там казват, че дори и шефовете им не са сигурни дали ще могат да завършат магистралата до 2020...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар