Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"В Църквата българските граждани стават по-добри /пауза/ и не случайно моралът им се увеличава /пауза/ със сигурност когато те са на Вашите служби". Б.Б. към членове на Синода.Е как няма да ме е срам после, че такъв имбецил ми е Министър председател.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      Е как няма да ме е срам после, че такъв имбецил ми е Министър председател.
      А не се ли срамуваше от приказките на Тодор Живков като над 30 год беше държавен глава.ББ поне в приказките е две степени над него.В случая ако не ти харесва може да не гласуваш следващия път за него,а преди няма смяна докъто Кремъл не реши да го махне.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
        kiro_of_the_day написа:
        Е как няма да ме е срам после, че такъв имбецил ми е Министър председател.
        А не се ли срамуваше от приказките на Тодор Живков като над 30 год беше държавен глава.ББ поне в приказките е две степени над него.В случая ако не ти харесва може да не гласуваш следващия път за него,а преди няма смяна докъто Кремъл не реши да го махне.
        С колко степени е над него? Айде да не вадиме цитати.... Преди от Кремъл - сега от Вашингтон.Ти да не мислиш, че изборите определят нещо!?Слез на земята малко...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Тоооо изборите са за парлама Те сами си се нагаждат и откакто тоя Педебойко е на власт не забелязах ръст в икономиката на държавата.Сивата да добре се развива,,......Колко млади хора ги праскат инсулти удари и така нататък от притеснение,че нямат пари ,че няма от къде...няма работа и така нататък..незнам нямам думи само се питам кога ще му излезе края...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            "В Църквата българските граждани стават по-добри /пауза/ и не случайно моралът им се увеличава /пауза/ със сигурност когато те са на Вашите служби". Б.Б. към членове на Синода.Е как няма да ме е срам после, че такъв имбецил ми е Министър председател.
            както :- италианците не ги е срам за Берлускони - гони 80 , но и гони малолетни к..вета

Коментар

[quote="kiro_of_the_day"][quote="Stefan Hadjov"]
              kiro_of_the_day написа:
              Преди от Кремъл - сега от Вашингтон.Ти да не мислиш, че изборите определят нещо!?
              Ако не бяха изборите,и бълг.народ не беше гласувал масово за ББ,то сега нямаше да е на власт.Изборите са основно важни,за крайния резултат.Най ярък пример за това са последните избори.Пълна заблуда е че Вашингтон назначил ББ.Вашингтон има друг фаворит,но той не е достатъчно популярен.Виж за първото си прав-Кремъл свали ТЖ,а не бълг.народ.

Коментар

ОБЕЩАНО: 4. Завършване на магистралите "Тракия", "Люлин" и "Марица" до края на мандата на ГЕРБ - Росен Плевнелиев 08.07.2009г. Значи тва за Люлин не знам дали писа някой в темата се счита за изпълнено. Не знам дали някой е писал в темата за обещанието да се направи пътен възел Бургас - Средец - Созопол. Първия етап е готов. сега направиха едно голямо кръгово движение. Който е ходил/ще ходи това лято на море на юг - ще го види. И ще усети разликата. Обещанието е - до 01.06.2012 г. да е пусната естакадата директно за Созопол. п.п. Мога да ви кажа, че пускането на кръговото обърка биологичния часовник на целия ж.к. Меден рудник - преди стигаха сутрин до центъра за час, час и нещо. Сега - за 15 минути. Имам познати дето идваха в началото в 7.15 на работа вместо в 8.30
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

цено написа:
                  ,......Колко млади хора ги праскат инсулти удари и така нататък от притеснение,че нямат пари ,че няма от къде...няма работа и така нататък..незнам нямам думи само се питам кога ще му излезе края...
                  А знаеш ли колко млади хора си карат почивката по разни екзотични курорти в момента и добре си живеят.Честно ,с труд и професионални възможности си изкарват парите,а не в сивата икономика.Нямало работа........Работа има колкото искаш във всички сфери на живота.Но работа за трудолюбиви,честни и професионално изявени хора,а не за фигуранти.Как ще си подредиш живота е изцяло в твоите ръце и професионалната ти подготовка и възможности,и не зависи от ББ.

Коментар

donnna написа:
                    ОБЕЩАНО: 4. Завършване на магистралите "Тракия", "Люлин" и "Марица" до края на мандата на ГЕРБ - Росен Плевнелиев 08.07.2009г.
                    За Люлин какво да кажем - тя беше почти завършена, когато дойде ББ на власт. Посръчка ги малко и я завършиха уж... Не съм минавал все още по нея да я видя каква са я свършили.За сметка на това, строежът на "Тракия" ми е пред очите - трасето минава на 300 м от къщи.ГАРАНТИРАМ, че тая магистрала по-рано от 2015-2016 няма начин да стане. Просто НЯМА НАЧИН.В участъка, който е до мен, работят 5-6 камиона и 2 багера. Хората не са получавали заплати от както са почнали да работят там, подхвърлят им по 150-200 лв "аванси".Текучеството е голямо поради горната причина, вече успяха да обърнат един камион... щото са много "способни"...До моето село цялото трасе ще минава по въздуха, т.е. на дълъг над 3-4 км виадукт. Няма и помен да са почнали да го правят.Хората, които работят там казват, че дори и шефовете им не са сигурни дали ще могат да завършат магистралата до 2020...Та, толкова за биенето в гърдите...Що не иде пак да ги провери ББ, да ги видим дали са в график?!?Нали парите за цялата магистрала са осигурени? Да вдига ББ цялата безработна мургава сган, и за 3 месеца ще стан магистралата, ако трябва с кирки и лопати да работят. Ама не... ще я строим магистралата с 5 камиона и 2 багера. Смешници.За кръговото в Бургас - хубаво е станало, наистина се облекчава трафика, но то там беше ад, а парите за това, което са направили не са чак толкова много. За такива "строежи" в другите държави даже не се говори.За последните 10 години в Гърция се направиха над 700 км магистрали (от Кипи на турската граница до Игуменица на Адриатическия бряг, половината в планински терен, вкл. и десетина тунела). Не съм чул техния премиер да се хвали с това.

Коментар

Immortal написа:
                      За кръговото в Бургас - хубаво е станало, наистина се облекчава трафика, но то там беше ад, а парите за това, което са направили не са чак толкова много. За такива "строежи" в другите държави даже не се говори.
                      да ама за туй кръгово и детелината там се говори повече от 20 години...

Коментар

donnna написа:
                        Immortal написа:
                        За кръговото в Бургас - хубаво е станало, наистина се облекчава трафика, но то там беше ад, а парите за това, което са направили не са чак толкова много. За такива "строежи" в другите държави даже не се говори.
                        да ама за туй кръгово и детелината там се говори повече от 20 години...
                        Куни, найш в Северна Корея какви магистрали има?!? Ум да ти зайде!Ако ме разбираш кво искам да кажа...Сещаш ли се какво липсва на картинките?

Коментар

ей тъй на легнал пазих място снощи на Наско /скуадрата/ снощи на паркинга на капаните в Бургас

Коментар

Immortal написа:
                            За Люлин какво да кажем - тя беше почти завършена, когато дойде ББ на власт. Посръчка ги малко и я завършиха уж... Не съм минавал все още по нея да я видя каква са я свършили.
                            За всичко друго може и да си прав, но точно това изречение тук е абсолютно неточно, невярно и глупаво.Почти завършена е била магистралата, ама друг път Аз редовно минавах през селата М. Бучино и Г. Бучино и работеше по един багер денонощно и доникъде не стигаше. По-точният израз в случая е: "беше почти започната".Мога да те уверя, че когато започнаха да правят магистралата, когато Б.Б. дойде на власт не можех да се размина от машини по пътя, а преди нямаше такова нещо. Говоря съвсем сериозно. А кръговото при Драгичево например се променяше с дни, докато го строяха! Сутринта минаваш и вечер вече виждаш чувствителна разлика в строежа и работеха денонощно. Сега по магистрала "Тракия" не знам как е. П.П. Нали знаете защо магистрала Тракия се нарича така?- Защото още траките са започнали да я строят
                            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Immortal написа:
                              За сметка на това, строежът на "Тракия" ми е пред очите - трасето минава на 300 м от къщи.ГАРАНТИРАМ, че тая магистрала по-рано от 2015-2016 няма начин да стане. Просто НЯМА НАЧИН.В участъка, който е до мен, работят 5-6 камиона и 2 багера. Хората не са получавали заплати от както са почнали да работят там, подхвърлят им по 150-200 лв "аванси".Текучеството е голямо поради горната причина, вече успяха да обърнат един камион... щото са много "способни"...До моето село цялото трасе ще минава по въздуха, т.е. на дълъг над 3-4 км виадукт. Няма и помен да са почнали да го правят.Хората, които работят там казват, че дори и шефовете им не са сигурни дали ще могат да завършат магистралата до 2020...
                              информация от първа ръка - по-точно за Карнобат - Ямбол. Казаха хората - ше стане... дали - ше видим...те точно това е същността на темата - ше или не шъ съ справи ББ

Коментар

Е, как да има ден без Бойко Борисов? :D http://tv7.bg/news/760152.html
                                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Working...
                                X