Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като гледам каква посещаемост има мероприятието, май и техните хора не им вярват, а и не искат да ги гледат.
    Няма начин да няма начин!

Коментар

С оглед последните събития мислех и аз да вадя тая тема от забвение, но вече ми писна да говоря за политика.Да правят каквото щат.Държавата съм я отписал вече и съм прекратил всякакви взаимоотношения с нея.Почвам да ям и да пия.(спомнете си за оная приказка за султана, вдигането на данъците и народа).

Коментар

Няма къде, няма как и няма начин да се чуят дебатите по вота на недоверие, който тече в момента. Ще ми сервират гримирано редактирано 30 секундно откъсче по новините.Да ви пикам на демокрацията.

Коментар

Ето така се прави![quote:86dffe4d78]Ще бъде освободено цялото ръководство на Автомобилна администрация към Министерство на транспорта. Това обяви на брифинг в парламента транспортния министър Ивайло Московски, предаде репортер на Агенция
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Коментара ми за уволненията:Дарт Вейдър докладва на Император Палпатин:- Ваше величество, от дирекцията за пропаганда към имперското разузнаване подават информация, че сред народа има недоволни от нашия химн. Музиката, казват, е добра, но думите не струват. Може би трябва да ги премахнем съвсем?- Премахнете ги - благо казал Палпатин - само недейте всички наведнъж.

Коментар

[quote:86b2710a3a="gamma"]Ето така се прави![quote:86b2710a3a]Ще бъде освободено цялото ръководство на Автомобилна администрация към Министерство на транспорта. Това обяви на брифинг в парламента транспортния министър Ивайло Московски, предаде репортер на Агенция
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ls1 написа:
                Няма къде, няма как и няма начин да се чуят дебатите по вота на недоверие, който тече в момента. Ще ми сервират гримирано редактирано 30 секундно откъсче по новините.Да ви пикам на демокрацията.
                http://parliament.bg/tv/
                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

[quote:13bb90655d="ele"][quote:13bb90655d="gamma"]Ето така се прави![quote:13bb90655d]Ще бъде освободено цялото ръководство на Автомобилна администрация към Министерство на транспорта. Това обяви на брифинг в парламента транспортния министър Ивайло Московски, предаде репортер на Агенция

Коментар

nikolovvd написа:
                    Обещеваше се, но на Станишев такава бе цялата политика - обещания, обещания, а когато трябва да се направи нещо се прави НИЩО!Изпълняваха и преизпълняваха бюджета, реализираха излишъци, а когато трябва да се дадат пари на народа си мълчат и парите пак при техните хора - 8-9 милиарда!Министър се увалнявяше цял месец и го изпращаха с почести. При Бойко става за един ден!
                    Ники, разсмя ме чак.Викаш тез сегашните нещо правят, а?Ония, тройните, поне не ревяха че бюджета им е на минус, все на плюс го изкарваха... пък тия едвам свързват двата края.Една магистрала почнаха, и то като гледам как се работи (една от базите е на 300 м от къщи), ще станат към 2012-та, ама по мюсюлманското летоброене.За назначената шефка на СГС нещо да кажете? За скандала във ВСС? Днес автобусът на Ентуртранс, пътувал от София за Бургас бил с кола - ескорт на ДАИ... Все едно, ако стане беля - таз кола какво точно ще направи?!? (Освен евтин и смехотворен ПР на управляващите?!? )Боже Боже, слез си прибери вересиите, моля те...Денят на Страшния съд мина, пък като гледам - никой не е заминал за Рая... Значи всички ще сме в катрана

Коментар

Immortal: скандали, че и по-големи от нашите, има в повече държави, които така хвалиш, че били къде къде светлинни години напред. Важно е какво става, по-важно е какво се прави след това - дали само се приказва или се вземат мерки. Както казах - кандидатирай се, след като можеш, аз ще гласувам за теб. А ако колата е без ексорт на даи, тъй като все още не им е бил отнет лиценза, след като тръгват, това ще е повод за друг тип приказки от твоя страна. А след като не им е спрян лицензът, на какво основание няма да извършат курса? Приказваш и мислиш да не казвам с какво. Според теб е по-добре нищо да не се прави и да се потулват нещата, за да не се знаят, така най-ще си доволен май.
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                        Immortal: скандали, че и по-големи от нашите, има в повече държави, които така хвалиш, че били къде къде светлинни години напред. Важно е какво става, по-важно е какво се прави след това - дали само се приказва или се вземат мерки. Както казах - кандидатирай се, след като можеш, аз ще гласувам за теб. А ако колата е без ексорт на даи, тъй като все още не им е бил отнет лиценза, след като тръгват, това ще е повод за друг тип приказки от твоя страна. А след като не им е спрян лицензът, на какво основание няма да извършат курса? Приказваш и мислиш да не казвам с какво. Според теб е по-добре нищо да не се прави и да се потулват нещата, за да не се знаят, така най-ще си доволен май.
                        Аз ще съм най-доволен с едно буре бира, скара, пълна с наденички за мезе и хубави хора около мене...Всичко останало ми е през оная работа - разбираш ли ме?"Мрънкам" (по твоите думи), за да размърдам мозъците на оная част от стадото, която все още спи и преживя.И все пак не разбрах - какво точно прави тази кола на ДАИ пред/след автобуса?!?1.Ако автобуса е ОК и фирмата има лиценз - да си върви сам2.Ако автобуса не е ОК - да се спре и да се пусне на негово място друг, от същата фирма.3.Ако автобуса е ОК, но фирмата е загубила лиценза си - да прехвърлят пътниците на друг автобус, от друга фирма.Ако автобусът (Пази Боже!) претърпи някаква авария - какво точно ще направи този автомобил на ДАИ?!?Наистина не мога да схвана какво точно прави тази кола с автобуса, освен че е изгорила поне 80 л гориво от данъкоплатците...

Коментар

Immortal написа:
                          Ония, тройните, поне не ревяха че бюджета им е на минус, все на плюс го изкарваха...
                          Най-вероятно си забравил, че по време на "триглавата ламя" се приемаше безобразно ниска приходна част на бюджета с една единствена цел - да се реализират преизпълнения и излишъци, което водеше до тлъсти премии за "наши" хора.
                          Immortal написа:
                          За назначената шефка на СГС нещо да кажете? За скандала във ВСС?
                          Какво за шефката? Съдия от кариерата. Дай като се познава с някой от правителството и да я погребем жива. А пък този (червен) ВСС въобще не искам да го чувам. Някой си бил подал оставка там, голям прас.
                          Stop giving directions, just say "Follow me."
                          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
                            Immortal написа:
                            Ония, тройните, поне не ревяха че бюджета им е на минус, все на плюс го изкарваха...
                            Най-вероятно си забравил, че по време на "триглавата ламя" се приемаше безобразно ниска приходна част на бюджета с една единствена цел - да се реализират преизпълнения и излишъци, което водеше до тлъсти премии за "наши" хора.
                            Immortal написа:
                            За назначената шефка на СГС нещо да кажете? За скандала във ВСС?
                            Какво за шефката? Съдия от кариерата. Дай като се познава с някой от правителството и да я погребем жива. А пък този (червен) ВСС въобще не искам да го чувам. Някой си бил подал оставка там, голям прас.
                            И от де идваха тогава приходите, които да покрият разходите!?? (Баси, докъде стигнах, да защитавам червената измет )Не става дума за факта на назначението й, което само по себе си е скандално (съдия от кариерата, казваш...с 4 години стаж като съдия и 4 години майчинство - срещу бившата й началничка с 20 год. стаж?!? ). Става дума за скандалите, които се разшумяха около нея, за прикриването на "конфликт на интереси", за укриването на информация от европейската комисия и т.н... Не напразно 1000 съдии (колко са всъщност всички съдии в БГ ?) поискаха оставката на целия ВСС...Затварям офиса, взимам си една двулитровка биричка и си отивам у нас...ще разходя кучето, после ще хапна, ще пийна... довечера ще спа спокойно... кво ми е...

Коментар

Дидо, въобще не ме интересува кой как са назначили! За мен е по-важно тия стърчоци от ВСС да си размърдат задниците, защото народа е на път да ги "познае" в библейския смисъл. Не може пияндурника да ти осакати детето, а ти да да му платиш 21 000 разноски по делото, вместо застрахователя да плати всички разходи по лечението. Били събрали дарение! Ами ако имаха спестявания нямаше да търсят дарения. Нали за това се прави ЗАДЪЛЖИНЕЛНАТА застраховка ГО. Просто имат късмет, че не съм баща на момичето, нито съдиите, нито застрахователите ще намерят.Относно кебапчената и аз си мечтая за такова нещо. Като кажеш хайде утре на Камчия да си направим един плаж, да се кача на колата и утре по обяд да си пием биричката на пясъка. Спомняш ли си от колко време Белгия няма правителство? И какво от това? Да си чул някой да е зле там? Не нали! Хората си живеят добре и въобще не им пука. Нещо повече! Толкова ги е налегнала апатията, че са им направили гласуването задължително. Искам и у нас да е така! Толкова да сме добре, че да мислим само и единствено къде да си изхарчим парите по-приятно!

Коментар

Току що по новините казаха че министър Плевнелиев отрекъл дупка да е причина за катастрофата на автобуса, понеже е получил уверения, че по всички български магистрали и първокласни пътища дупка НЯМА.ахаххахаххахаххаааххахахахаххаааххахахаххаххахаххааахахаххахаххахахааххахахаххахаххахаххахах

Коментар

Working...
                                X