Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dudulia: Хубаво, Костов става - ся ако кажеш и как Костов ще събере мнозинство в Парламента, ще те призная за златен. Няма шанс за следващите 50 години, че и повече, ака че Костов = извън играта, може само да се надява на коалиция, ама той и в коалиция хич го няма... Костов = изгубена кауза. Не знам какво толкова го хвалиш тоя Станишев - само фактът, че си правеше оглушки, когато ЕС размахваше пръст, е много показателен що за човек е и що за партия ръководи. Какво е направило сегашното правителство - ами стегна администрацията да работи примерно, и не само - даже са вежливи, отзивчиви-като си спомня как беше преди... Стегна хората да си плащат данъците - я гледай НАП как са преизпълнили плана - нали искаш по-добра и красива държава - то това става от данъци, не от въздух.... мога още да продължа, но не виждам смисъл. Ти, от твоята камбанария и защото аз го казвам, веднага ще започнеш не да спориш, по-скоро да обиждаш, затова нямам особено желание да се включа в подобна инициатива. АКо първите стъпки към нещо, което една западна държава е постигнала за 300-400 години, не ти харесват и не са ти достатъчни - може би трябва да се кандидатираш за депутат и с широк размах за 2 дена да оправиш БГ.... Или - за всяка несправедливост, която видиш, пращай имейли до телевизиите и институциите, за да лъсват тези несправедливости, мсиля, че си умен човек и разбираш, че само с мрънкане по форумите не става, ако не го разбираш това, кажи, да те сложа в специалната ми група хора, чието мнение предпочитам да игнорирам напълно, като кухо и несъдържателно. Успех, аз приключих с темата, за да не се стига до ексцесии и думи от рода на: Заради теб си изпросих предупреждение.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
      Какво е направило сегашното правителство - ами стегна администрацията да работи примерно, и не само - даже са вежливи, отзивчиви-като си спомня как беше преди... Стегна хората да си плащат данъците - я гледай НАП как са преизпълнили плана
      Първото твърдение е абсолютно неверно, а второто относително неверно - те така им нагласиха плановете, че да ги изпълнят. Политиката на правителството работи изключително в мой и на съсловието, в което съм в момента интерес.Работя в сверата на частното съдебно изпълнение. Аз лично имам интерес това правителство да управлява вечно.Народа няма този интерес, но явно народа си е стадо - стрижи, стрижи..., бой... и това е.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

..... докато започне да им харесва :D

Коментар

kiro_of_the_day: Цифрите и моите преки наблюдения не работят в твоя полза, но щом ти го казваш, ти си най-великия и на теб всички трябва да ти вярват :D продължавай да гласуваш за Костов, ще стискам палци да мине бариерата и на следващите избори. Тъй като си част от този народ, може би се чувстваш овца за стригане - радвам се за теб. Явно аз не съм от този народ, защото не се чувствам така
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

dudulia написа:
            Пример: Събарят къщите на рибарите край Бургас.Били незаконни,а държавата им е определила да бъдат там преди много години!Показаха как събарят 1-2 хубави къщи по телевизията и нахраниха хорската жажда за мъст на "богатите" .Да са съборили на големи риби къщи някъде?Весело село и тем подобни си стоят непокътнати.В замяна на това местата на рибарските лодкостоянки ще бъдат застроени от инвеститор,който ще направи милиони,а иначе територията влезна в Натура 2000 преди няколко години.И какво става?Махаме бедните хора,погазваме законите и раздаваме места и терени на наши хора.Те това е истината бай Иване.Респект към годините ти и опита ти,но си отвори очите!
            на Ченгенето хич не са сиромаси... на Ченгенето това дето го направиха никой не посмя да го направи в последните 20 г.
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

ele написа:
              kiro_of_the_day: Цифрите и моите преки наблюдения не работят в твоя полза, но щом ти го казваш, ти си най-великия и на теб всички трябва да ти вярват :D продължавай да гласуваш за Костов, ще стискам палци да мине бариерата и на следващите избори. Тъй като си част от този народ, може би се чувстваш овца за стригане - радвам се за теб. Явно аз не съм от този народ, защото не се чувствам така
              Чудя се какви ли са ти преките наблюдения от Големия взрив - ще ми е интересно да науча!? Може и да не съм най-великия, но съм най-големиО пич!, а това за кой гласувам си е лично моя работа. Иначе, както каза адаша - явно е започнало да ти харесва...
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ele, по никакъв начин не съм защитил Станишев и Ко!Това,че ти тълкуваш по този начин нещата си е твой проблем.Аз просто коментирам,че ГЕРБ не са направили почти нищо,а малкото което са направили се раздухва до небесата по удобен за тях начин. Не знам каква е статистиката на НАП,но знам,че имаме бюджетен дефицит.Знам,че има спад в събираемостта на акцизите.Знам,че вдигнаха акцизите за да тръгне контрабандата с цигари. Пропуснах да отбележа,като направено,че вързаха бензиностанцийте към НАП.Мярка,която приветствам.Относно моята борба с администрацията,то повярвай ми съм го правил много пъти. Писал съм до "господари на ефира" и т.н. за да проверят как се рекетират гражданите.Отговор никакъв. Гадно е да се чувстваш като Дон Кихот срещу вятърните мелници. Аз за себе си видях,че от подобни сигнали няма ефект. Donna, относно ченгене скеле, предполагам си ходил там.Кажи ми какъв е процента на хубавите къщи,спрямо процента на колибите сковани от дъски,ламарини и т.н. От близо 500 обекта (обявени от ДНСК) на дали има повече от 70-100 които са нещо,в което ти би живял. Вярно управляващите направиха голям пи-ар.Събориха вилата на бащата на Кела и на Котката ( хора свързани с престъпния свят) и вдигнаха голям шум.В същото време на депутат от ГЕРБ вилата е непокътната.Защо ли?А какво ще кажем за останалите 400 котори,които ще бъдат изчистени,за да се даде земята на хора близки до кабинета? Защо не събориха хотелите по слънчев бряг?Да,всички там са законни с даване на пари под масата....
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                  Защо не събориха хотелите по слънчев бряг?Да,всички там са законни с даване на пари под масата....
                  Събориха бе. Една буна, една водна пързалка и един басейн, строени още през социализма. Да не им обират клиентите от техните аква-паркове.

Коментар

Би трябвало да знаете, че докато текат разни правни процедури не може нищо да се прави. И естествено богатите собственици с хубави къщи могат да си осигурят необходимата правна защита, за да протакат и евентуално докажат, че от 10 години тече процедура по узаконяване. Или пък много отдавна са уредили нещата.Колкото и да е морално укоримо, ако нещата са законни няма какво да се направи. Примерно с хонорара на Доган. Или пък тройната коалиция като си гласува закон, че за некадърно управление на държавни активи не може да ги преследват.
                    Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

ТУК има един хубав анализ, подплатен с данни, за моментното състояние на безработицата у нас. Е, как да върви държавата напред?

Коментар

Уж някой призовават други да не мислят с телевизора, а пълно с цитати на този или онзи социолог (а те все учили социология по татово време) или някой вестник.Бойко за разлика от Станишев не отива на работа в 10 сутринтта и в 16 часа да си е в къщи. Ако не ми вярваш питай някой от останалите по-стари кадри в МС, които са видели как се работеше преди и как се работи сега. От година и половина в големите медии се отделя все повече внимание на сигналите на гражданите. А какво бе положението преди - от 7 часа Береков си върти гостите на шиш, за да изкара новина. Опозицията (БСП) като видя, че проверката на имуществото на Цветанов не е по техен вкус, започна да обвинява НАП. Ами съвсем нормално. Те са свикнали, когато излезе сигнал по медиите за далаверите на някой от правителството, контролните органи да скочат като ужилени да защитават лицето Х, естествено натиснати от този или онзи "отговорен фактор". Не бяха редки случаите на саморазправа с отделни медии (дори закриваха телевизии), вклучително пребиваха журналисти по улиците. Ето това бе управлението 20 години - насилие под една или друга форма, корупция в гигантски размери, кражби и злоупотреби, отвличания, грабежи и наркотици на всеки ъгъл.
                        Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                          .......................От година и половина в големите медии се отделя все повече внимание на сигналите на гражданите. А какво бе положението преди - от 7 часа Береков си върти гостите на шиш, за да изкара новина................. .
                          Май говорим за различни държави? Аз от 1-2 години насам не съм видял нито една критика в медиите по адрес на ББ, ЦЦ или стил на управление на правителство. Толкова гнусно и угодническо държане от страна на медии мисля, че не съм виждал досега. Отворя вестник тезисите и успехите на ББ, пусна новини същите, плюс кадри от рязане на ленти, но винаги заобиколен от щастливи граждани и дечица. Политически интервюта - или ББ или ЦЦ, но със предварително подготвени и одобрени въпроси и отговори. Трагично е, че няма кой да извика, че и този цар е ГОЛ. Реформи; никакви. Решения от ден пладне, промени на наредби и закони само под лобистки натиск и угодно само на приятели. Финасова стабилност - да, но въпреки тези, а не благодарение на тези.Успехи против контрабандата на алкохол и цигари: да "големи", но в кухите глави на управниците, само дето в една кръчма измежду всеки 5 пушача, само 1 един пуши цигари с бандерол, а алкохола даже и в супермаркети е с фалшив бандерол.......................................... .
                          Lupo - The Monster
                          Е83 3D

Коментар

geo_g написа:
                            nikolovvd написа:
                            .......................От година и половина в големите медии се отделя все повече внимание на сигналите на гражданите. А какво бе положението преди - от 7 часа Береков си върти гостите на шиш, за да изкара новина................. .
                            Май говорим за различни държави? Аз от 1-2 години насам не съм видял нито една критика в медиите по адрес на ББ, ЦЦ или стил на управление на правителство. Толкова гнусно и угодническо държане от страна на медии мисля, че не съм виждал досега. Отворя вестник тезисите и успехите на ББ, пусна новини същите, плюс кадри от рязане на ленти, но винаги заобиколен от щастливи граждани и дечица. Политически интервюта - или ББ или ЦЦ, но със предварително подготвени и одобрени въпроси и отговори. Трагично е, че няма кой да извика, че и този цар е ГОЛ. Реформи; никакви. Решения от ден пладне, промени на наредби и закони само под лобистки натиск и угодно само на приятели. Финасова стабилност - да, но въпреки тези, а не благодарение на тези.Успехи против контрабандата на алкохол и цигари: да "големи", но в кухите глави на управниците, само дето в една кръчма измежду всеки 5 пушача, само 1 един пуши цигари с бандерол, а алкохола даже и в супермаркети е с фалшив бандерол.......................................... .
                            Давай сега да чуем какво предлагаш, както и някое брилянтно аргументирано изложение кои от предишните ходеха на политически интервюта с неодобрени и предварително неподготвени въпроси и отговори. Но повече ме интересува първото, щото това, ако позволиш да перифразирам - "и тия са маскари", сме го чували.

Коментар

Orcinus написа:
                              geo_g написа:
                              nikolovvd написа:
                              ........... .
                              ................................
                              Давай сега да чуем какво предлагаш, както и някое брилянтно аргументирано изложение кои от предишните ходеха на политически интервюта с неодобрени и предварително неподготвени въпроси и отговори. Но повече ме интересува първото, щото това, ако позволиш да перифразирам - "и тия са маскари", сме го чували.
                              Най-ужасното за мен е, че не мога да предложа алтерантива за момента. Единственото смислено предложение, което мога да измисля е, да спрем да се правим, че им вярваме. Да спрем и да ги величаем, да ги свалим на земята и да започнем да изискваме да си вършат работата като хората и да си носят отговорността за действията!п.с. Не помня през близките години някой да е писал "Оди за бащицата", или да е давал на деца да пишат есе на тема "Колко са прекрасни управляващите", както и в ефир да спира проверки от институции, а после да се прави на жертва и т.н.
                              Lupo - The Monster
                              Е83 3D

Коментар

Гео, на хората им дават трибуна по медиите, за да си кажат болките. Помниш ли какво стана с Милен Цветков, който първи се опита да пусне зрители по телефона - изхвърча!А помниш ли какво стана с протестиращите пред народното събрание преди близо 3 години - ядоха бой, че и обикновенни минувачи намазаха от боя, включително и ученици 7-8 клас. Защо никой тогава не говореше за полицейски произвол. Всъщност не само говореха, но дори викаха, обаче никой не им даде възможност да си кажат мъката, защото медиите бяха под ботуш. Да ти припомня какво стана с Лъчо от ПГ на ГЕРБ, когато Борисов разбра, че се е опитал да осуети предаване по телевизията за някой негови "приятели"!Никога медиите не са били по-свободни и хората не са имали по-голяма възможност да излеят мъката си. Защо е така мислиш?Отговора е прост! Опозицията е толкова голяма, че и най-малкото стъпване в страни от правата линия на управляващите се регистрира със скандал. Ето това ми харесва в сегашната политическа ситуация - широкият медиен и граждански контрол. Сега никой не смее да подмине сигнал от граждани с т.нар. "мълчалив отказ", защото има много голяма вероятност да му духнат под опашката и като няма накъде, си натиска парцалите и работи. Да ти припомня ли как "паднаха" Румен Овчаров и Румен Петков? С едномесечна клизма! Ама те били добри политици, големи професионалисти и прочие увъртания. Накрая ги махнаха с БЛАГОДАРНОСТИ за работата им! Чак в САЩ знаят, че Петков е пияница и ужасно невъзпитан пикаещ гражданин.
                                Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
                                X