gamma написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
steven написа:Защото и за да се прави нещо с пари от Европа се иска работа. Предните имаха немалко провали, тия засега вървят значително по-добре.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Според моите науки ,това конкурсите за дадена работа са отживелица и се ползват само да се облагодетелстват свои хора и фирми . Мед му капе от устата като някой се изтъпанчи и каже :аз съм назначен с конкурс защото го спечелих . Би следвало да бъде така . Определя се какво трябва да се извърши.Примерно направа на мост. Казва се ,търсим фирма която трябва да го постори за една година и срещу 100 000 лв . Явяват се 10 фирми , разясняват се изискванията какви са и евентуално какви ще са санкциите ако не се спазят . Тегли се жребий пред всички и който се улучи късметлията се захваща от следващия ден за работа . Отпадат всякакви оспорвания и губене на време. Вече отпада възможноста свои фирми да вземат парите, а да не свършат нищо. .Мисля че има резон в тая работа . Иначе как да отсееш от толкова фирми най успешната ? Никак.А колкото до ГЕРБ ,това е най успешното управление в условията на дълбока финансова криза и голяма безработица . :D :D :D
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:steven написа:Защото и за да се прави нещо с пари от Европа се иска работа. Предните имаха немалко провали, тия засега вървят значително по-добре.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:steven написа:Защото и за да се прави нещо с пари от Европа се иска работа. Предните имаха немалко провали, тия засега вървят значително по-добре.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Предишния път, когато управляваха комунистите, едва се оправихме за 10 години и при това без световна финансова криза.Сега ГЕРБ стабилизира държавата за 2 години при световна финансова криза и 4 годишна комунистическа разсипия. От 2007 година на България се дават милиарди Евро, но Станишев и компания се опитаха да ги крадат и Европа ги удари през ръцете като им спря парите. Сега няма спрени пари и усвояването става с бързи темпове. Хванатите злоупотреби са или измислени или от преди 2 години, когато се одобряваха проекти на килограм.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Сега ГЕРБ стабилизира държавата за 2 години при световна финансова криза и 4 годишна комунистическа разсипия.
Коментар
-
Добре де Дидо, кажи едно сполучливо правителство от тези, които бяха досега и/или дай алтернатива на сегашното?Изправил се Станишката и разправя, че бат’ Бойки се бил провалил. Той щото много добре се справи. Сокола ми говори за предсрочни избори догодина - иска му се, щото неговата "партия" отива в киреча. "Царя" си гледа кефа нейде из чужбина и му е все тая за България. Сините... Сините, всъщност не съществуват Не искам да си мислите, че аз съм цъфнал, та вързал. Зле съм (както и много от вас) и то много. Парите не стигат до никъде и т.н. и т.н.... Но, все още съм оптимист, защото виждам че все пак нещо се върши. Това, което става по никакъв начин не ми се е отразило добре. В никакъв случай...Песимизмът е много гадно нещо. Колкото повече задълбаваш, толкова по зле се чувствашAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Дидо, добре са и Гърция, и Испания, и Ирландия и другите дето им дадоха милиардите, но за сега!Да видим как ще са след 10-20 години, защото тези милиарди ще ги връщат техните деца и внуци. Ако седна само да броя до 1 000 000 000 ще ми трябват над 30 години! Всеки е вземал пари на заем или с кредит. Ех колко хубаво се харчат, но после е голям зор кото почнеш да ги връщаш и то 5-10 години.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Дидо, добре са и Гърция, и Испания, и Ирландия и другите дето им дадоха милиардите, но за сега!Да видим как ще са след 10-20 години, защото тези милиарди ще ги връщат техните деца и внуци. Ако седна само да броя до 1 000 000 000 ще ми трябват над 30 години! Всеки е вземал пари на заем или с кредит. Ех колко хубаво се харчат, но после е голям зор кото почнеш да ги връщаш и то 5-10 години.
Коментар
-
И сега какво стана?Бащата на новото министърче на транспорта първа дружка на Румката Петков :D И си мислите,че ГЕРБ не са комунисти и правят нещо,различно от кражба? Да не говорим за новият зам.министър Дилян Добрев....Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар