Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gamma написа:
    Държа да отбележа, че се прави ГЕНЕРАЛЕН ремонт т.е. всичко, включително подземна инфраструктура, отводняване и т.н. И това е една малка част от всичко, което се случва. Тук има колеги, които са по-запознати с дейността на общината, така че могат да дадат още по-изчерпателна информация. И това е само за улиците. Ами изцяло обновената морска градина, ами Ларгото, ами цялостното обновяване на автомобилният парк на градският транспорт... Не разбрахте ли, че ЕС ни дават милиарди, които само трябва да се усвоят.
    Заради едни такива "усвоени" пари, ямболският кмет (от ГЕРБ) беше осъден първо на 6 години ефективно, а след обжалването - на година и половина условно. И продължава да си заема поста, и да "усвоява", да "усвоява" ....Генерален ремонт на най-главния булевард в града, без планове, без одобрения, само и само бързо да се "усвоят" парите.Изпълнител беше, естествено, фирмата на един ямболски депутат, ха познайте от коя партия? От оная, стогодишната...Всичко в малките градове е така обвързано, че свинските черва са нищо, в сравнение с тях. Едни и същи хора са си разпределили дори партиите... В Хасково също няма дупки, направи ми впечатление... колегата Явор тогава ми каза - "щото имаме Кмет"... ми да, ама и техния кмет все на прокуратурата клиент, нищо че е десен... В таз държава нищо не се случва по нормален път, колко още време ви трябва, за да го разберете?!?ЕС дават милиарди, абсолютно вярно... но нашите чиновници в стремежа си да "усвоят" колкото си може повече, правят така, че щом те не могат да ги "усвоят", никой да не може. Затова и само 5% от възможните пари усвояваме.Правилно беше ни изобразил чешкият скулптор като кенеф. Сбъркал беше само, че ни беше нарекъл турски кенеф. който е влизал в турски кенеф, знае, че той е изключително чист. Ние не сме дори турски кенеф, ами просто един осран до тавана наш си, български кенеф!!!Това е лично моето мнение. Никой не ангажирам с него. Просто аз така виждам нещата.

Коментар

steven написа:
      Защото и за да се прави нещо с пари от Европа се иска работа. Предните имаха немалко провали, тия засега вървят значително по-добре.
      хахахахаххахаххахахахаС кое? С хеликоптерите? Да с тях са супер! Има един олигофрен дето му плащаме за да обикаля РБ с хеликоптер държейки ножица в ръка и да реже плат на ленти. Шивач ли е къв е не знам... "Тия" така ни загробват в момента, че следващите ще им се иска да са управлявали след Жан Виденов. Писах го преди година и нещо - оттогава само ми се затвърждава мнението.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Според моите науки ,това конкурсите за дадена работа са отживелица и се ползват само да се облагодетелстват свои хора и фирми . Мед му капе от устата като някой се изтъпанчи и каже :аз съм назначен с конкурс защото го спечелих . Би следвало да бъде така . Определя се какво трябва да се извърши.Примерно направа на мост. Казва се ,търсим фирма която трябва да го постори за една година и срещу 100 000 лв . Явяват се 10 фирми , разясняват се изискванията какви са и евентуално какви ще са санкциите ако не се спазят . Тегли се жребий пред всички и който се улучи късметлията се захваща от следващия ден за работа . Отпадат всякакви оспорвания и губене на време. Вече отпада възможноста свои фирми да вземат парите, а да не свършат нищо. .Мисля че има резон в тая работа . Иначе как да отсееш от толкова фирми най успешната ? Никак.А колкото до ГЕРБ ,това е най успешното управление в условията на дълбока финансова криза и голяма безработица . :D :D :D
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          steven написа:
          Защото и за да се прави нещо с пари от Европа се иска работа. Предните имаха немалко провали, тия засега вървят значително по-добре.
          хахахахаххахаххахахахаС кое? С хеликоптерите? Да с тях са супер! Има един олигофрен дето му плащаме за да обикаля РБ с хеликоптер държейки ножица в ръка и да реже плат на ленти. Шивач ли е къв е не знам... "Тия" така ни загробват в момента, че следващите ще им се иска да са управлявали след Жан Виденов. Писах го преди година и нещо - оттогава само ми се затвърждава мнението.
          Отговорът е също толкова изтъркан, колкото и реакцията ти - вървят големи проекти с европейски пари, най-малкото не са ни блокирали плащанията. Какво изобщо има още да се коментира по темата с еврофондовете и предното правителство, нещата са толкова очевидни. И още един плюс, наскоро Найденов каза, че тютюнопроизводителите трябва да се преориентират към други култури, защото 2012-та ще им дават помощи за последно - нещо важно, за което никой не посмя и да продума досега.
          Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            steven написа:
            Що ли оставам с впечатлението, че тайно си се надявал(надяваш) ГЕРБ да се провали???
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

че те направо си се провалиха....
              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Предишния път, когато управляваха комунистите, едва се оправихме за 10 години и при това без световна финансова криза.Сега ГЕРБ стабилизира държавата за 2 години при световна финансова криза и 4 годишна комунистическа разсипия. От 2007 година на България се дават милиарди Евро, но Станишев и компания се опитаха да ги крадат и Европа ги удари през ръцете като им спря парите. Сега няма спрени пари и усвояването става с бързи темпове. Хванатите злоупотреби са или измислени или от преди 2 години, когато се одобряваха проекти на килограм.
                Няма начин да няма начин!

Коментар

А тъй ,кажи им го на момчетията ,защото те мислят че морето е до колене . :D
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

nikolovvd написа:
                    Сега ГЕРБ стабилизира държавата за 2 години при световна финансова криза и 4 годишна комунистическа разсипия.
                    Ники, ти на това "стабилна" държава ли му викаш?!? Аз не виждам хазната да е по-пълна от времето преди комунистите, дори и от времето след комунистите. Малко преди да вземат властта ГЕРБ, от тройната коалиция се хвалеха, че имало няма си колко милиарда излишък. ГЕРБерите се надяваха да могат да ги прилапат тия пари, ама ядец. Комунист нищо не дава. Дали е имало или нямало излишък, само Лилов и компания си знаят, но е факт, че ГЕРБ наследиха една празна хазна. т.е. пълна, ама с борчове. Не виждам обаче нещо да се е променило от тогава досега. Все няма пари. За нищо. Всички плащаме данъци, а пари все няма. В Гърция, който е ходил, знае за какво говоря - и доходите им доходи, и всичко им е наред... въпреки това ревнаха като наакано бебе и им запушиха устите със 110 милиарда. Не милиона, а милиарда! В България ако влязат не 110, а само 10 милиарда, и се разпределят правилно - ще дръпнем много, много напред. Да, ама на нас не ни трябват, щото ние сме "стабилна държава". Тъй де, в икономически растеж сме. От 1 пораснахме на 2 и сме много добре. Магистрали строим. Цели 19 км направихме, и до края на мандата, евентуално, още 100 ще открием. Пък онези бедняци, от 10 спаднаха на 9 и са в рецесия. За цели 5 години само някакви си 400 км магистрала направиха и даже премиерът им не отиде лентата да среже... Живи да ги оплачеш...Яд ме е вече само като си помисля... Тая държава, или по-скоро остатъка от нея, за мезе го взеха бе... Не е важно народа да е добре, по-важно е да му втълпим че е добре. Като си повярва бай Петко че е пръв в Европа, пръв в света, никой не може да му излезе насреща...Похвати от комунистическите времена... @Коцев: Сетих се за един виц (уж виц, но всички знаем, че у нас това е реалност):Обявяват конкурс за строеж на мост в Америка. Явяват се трима участника: германец, поляк и евреин.Полякът представя офертата си: - ще построя моста за една година и ще ви струва 1.000.000 долара.Германецът представя своята: - ще построя моста за половни година срещу 1.500.000 долара.Евреинът: Аз ще ви построя моста за една година срещу 10.000.000 долара.Комисията, състояща се от 3 човека ахва! "Защо толкова скъпо?!?"Евреинът отговаря: - ми вие ще получите по 1 милион за работата си в комисията, аз ще взема 6 милиона, щото ще съм консултант, и 1 милион за поляка, да направи моста.Познайте кой е спечелил конкурса

Коментар

Тоя "виц" е реалност навсякъде. Нали не мислите, че е измислен в/за България.
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Добре де Дидо, кажи едно сполучливо правителство от тези, които бяха досега и/или дай алтернатива на сегашното?Изправил се Станишката и разправя, че бат’ Бойки се бил провалил. Той щото много добре се справи. Сокола ми говори за предсрочни избори догодина - иска му се, щото неговата "партия" отива в киреча. "Царя" си гледа кефа нейде из чужбина и му е все тая за България. Сините... Сините, всъщност не съществуват Не искам да си мислите, че аз съм цъфнал, та вързал. Зле съм (както и много от вас) и то много. Парите не стигат до никъде и т.н. и т.н.... Но, все още съм оптимист, защото виждам че все пак нещо се върши. Това, което става по никакъв начин не ми се е отразило добре. В никакъв случай...Песимизмът е много гадно нещо. Колкото повече задълбаваш, толкова по зле се чувстваш
                        Alfa 159 SW 2.4 Ti
                        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Дидо, добре са и Гърция, и Испания, и Ирландия и другите дето им дадоха милиардите, но за сега!Да видим как ще са след 10-20 години, защото тези милиарди ще ги връщат техните деца и внуци. Ако седна само да броя до 1 000 000 000 ще ми трябват над 30 години! Всеки е вземал пари на заем или с кредит. Ех колко хубаво се харчат, но после е голям зор кото почнеш да ги връщаш и то 5-10 години.
                          Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                            Дидо, добре са и Гърция, и Испания, и Ирландия и другите дето им дадоха милиардите, но за сега!Да видим как ще са след 10-20 години, защото тези милиарди ще ги връщат техните деца и внуци. Ако седна само да броя до 1 000 000 000 ще ми трябват над 30 години! Всеки е вземал пари на заем или с кредит. Ех колко хубаво се харчат, но после е голям зор кото почнеш да ги връщаш и то 5-10 години.
                            Знам... и аз все това разправям. От няколко години. Дори и на хора от форума съм го разправял.Ама пустите им гърци, все по-добре от нас живеят бе... пък ние, щото нямаме да даваме, все зле. Ще им намалят заплатите 2 пъти примерно. И вместо по 1500 евро средно ще взимат по 700. И пак ще са 3 пъти по-добре от нас.Ей на, преди малко си говорихме с колегата VesMil, в момента е в Полша... все си мислел, че са по-напред от нас, но не си и представял, че са толкова много напред... Цени като у нас, средна заплата - 1800 лева (900 евро). Ще си позволя да го цитирам:"Ние изглеждаме много, мноого зле спрямо тях,а те казват че не са много добре.Получавам чувство за мизерник"И не са така, защото работят повече или са по-умни. А да! Пият повече от нас. Може би това е ключа?

Коментар

И сега какво стана?Бащата на новото министърче на транспорта първа дружка на Румката Петков :D И си мислите,че ГЕРБ не са комунисти и правят нещо,различно от кражба? Да не говорим за новият зам.министър Дилян Добрев....
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

gamma написа:
                                Добре де Дидо, кажи едно сполучливо правителство от тези, които бяха досега и/или дай алтернатива на сегашното?
                                Костов.Веднъж вече извади България от калта. Ще го направи пак.

Коментар

Working...
                                X