ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
-
nai7 написа:SUS SCROFA написа:pecata написа:SUS SCROFAКолега според теб в момента при това състояние на държавата,коя партия има по голям потенциал и възможности да се справи по добре от ГЕРБ?(въпроса ми е от любопитство)ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Като държава в състава на ЕС си имаме задължения . Трябва да си ги изпълняваме . Берлускони го харесва градивната част на Италия ( Пиемонте , Ломбардия , Венето , Алто Адидже ( Южен Тирол ) , Емилия - Романя , Лигурия , Тоскана ) т.е. цяла Северна Италия .Не го харесват в Средна и Южна защото иска да прокара т.н. Закон за Федерализма .Според този закон 80% от приходите ще остават в съответната провинция .На юг от Фиренце ( Флоренция ) ще изпукат от глад.За пример : Във Венето където е пълно с гори има 40 ( четиридесет ) лесничеи . В Кампания ( с център Наполи ) където има само драки , тези человеци са 4000 ( четири хиляди ).Ясно е кой бачка и кой кльопа .Берлускони иска да направи от Италия работеща компания , в която има място и за трудоустроени , и за нискоквалифицирани.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата Г
Румен_Хинчев написа:Като държава в състава на ЕС си имаме задължения . Трябва да си ги изпълняваме . человеци са 4000 ( четири хиляди ).Ясно е кой бачка и кой кльопа .Берлускони иска да направи от Италия работеща компания , в която има място и за трудоустроени , и за нискоквалифицирани.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
SUS SCROFA: Не цитирай българските медии, цитирай ми документа... като го прочетеш, ще видиш, че пише съвсем различни неща, освен това няма да е задължителен. Препоръчвам ти да не се палиш много от това кой какво написал и кой какво казал, а да се съсредоточиш върху самия оригинален текст. Щото ще стане като оная директива, дето забранявала да се берат билки... пък то се оказа съвсем друго, а медиите писали каквото им отърва.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:SUS SCROFA: Не цитирай българските медии, цитирай ми документа... като го прочетеш, ще видиш, че пише съвсем различни неща, освен това няма да е задължителен. Препоръчвам ти да не се палиш много от това кой какво написал и кой какво казал, а да се съсредоточиш върху самия оригинален текст. Щото ще стане като оная директива, дето забранявала да се берат билки... пък то се оказа съвсем друго, а медиите писали каквото им отърва.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
SUS SCROFA написа:ele написа:SUS SCROFA: Не цитирай българските медии, цитирай ми документа... като го прочетеш, ще видиш, че пише съвсем различни неща, освен това няма да е задължителен. Препоръчвам ти да не се палиш много от това кой какво написал и кой какво казал, а да се съсредоточиш върху самия оригинален текст. Щото ще стане като оная директива, дето забранявала да се берат билки... пък то се оказа съвсем друго, а медиите писали каквото им отърва.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
SUS SCROFA написа:За мен това си е изхвърляне, нямаме ресурс да се равняваме със силните икономики, не можем да се лишим и от индексиране на доходите, та те са унизително ниски.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:SUS SCROFA написа:За мен това си е изхвърляне, нямаме ресурс да се равняваме със силните икономики, не можем да се лишим и от индексиране на доходите, та те са унизително ниски.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Кои частници се осигуряват на 240? Само земеделските производители. Всички самоосигуряващи се се осигуряват на 420, а за всяка професия има минимален осигурителен праг, така че осигуряващите се на минималната заплата не са много. Тази част не знам що така си я пропуснал. От друга страна банковите влогове на хората са се повишили, каква е гаранцията, че като им се вдигне заплатата ще харчат повече, вместо да спестяват повече - няма гаранция. Освен това не виждам магазините да са по-празни от преди... Така че нещата не са 2 +2, а много по-сложни, защото има и поети ангажименти...ПП. И тъй като най-вероятно ще се намери някой да ме разбере погрешно, в никакъв случай не мисля, че заплатите не трябва да е вдигат, напротив - трябва и то с много.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
по аватара ще ги познаете
SUS SCROFA написа:nikolovvd написа:SUS SCROFA написа:За мен това си е изхвърляне, нямаме ресурс да се равняваме със силните икономики, не можем да се лишим и от индексиране на доходите, та те са унизително ниски.Пешеходец съм, нямам кола, нямам книжка.
Коментар
-
ele написа:Кои частници се осигуряват на 240? Само земеделските производители. Всички самоосигуряващи се се осигуряват на 420, а за всяка професия има минимален осигурителен праг, така че осигуряващите се на минималната заплата не са много. Тази част не знам що така си я пропуснал. От друга страна банковите влогове на хората са се повишили, каква е гаранцията, че като им се вдигне заплатата ще харчат повече, вместо да спестяват повече - няма гаранция. Освен това не виждам магазините да са по-празни от преди... Така че нещата не са 2 +2, а много по-сложни, защото има и поети ангажименти...ПП. И тъй като най-вероятно ще се намери някой да ме разбере погрешно, в никакъв случай не мисля, че заплатите не трябва да е вдигат, напротив - трябва и то с много.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
ele написа:Кои частници се осигуряват на 240? Само земеделските производители. Всички самоосигуряващи се се осигуряват на 420, а за всяка професия има минимален осигурителен праг, така че осигуряващите се на минималната заплата не са много. Тази част не знам що така си я пропуснал. От друга страна банковите влогове на хората са се повишили, каква е гаранцията, че като им се вдигне заплатата ще харчат повече, вместо да спестяват повече - няма гаранция. Освен това не виждам магазините да са по-празни от преди... Така че нещата не са 2 +2, а много по-сложни, защото има и поети ангажименти...ПП. И тъй като най-вероятно ще се намери някой да ме разбере погрешно, в никакъв случай не мисля, че заплатите не трябва да е вдигат, напротив - трябва и то с много.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
SUS SCROFA написа:ele написа:Кои частници се осигуряват на 240? Само земеделските производители. Всички самоосигуряващи се се осигуряват на 420, а за всяка професия има минимален осигурителен праг, така че осигуряващите се на минималната заплата не са много. Тази част не знам що така си я пропуснал. От друга страна банковите влогове на хората са се повишили, каква е гаранцията, че като им се вдигне заплатата ще харчат повече, вместо да спестяват повече - няма гаранция. Освен това не виждам магазините да са по-празни от преди... Така че нещата не са 2 +2, а много по-сложни, защото има и поети ангажименти...ПП. И тъй като най-вероятно ще се намери някой да ме разбере погрешно, в никакъв случай не мисля, че заплатите не трябва да е вдигат, напротив - трябва и то с много.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
[quote="ele"][quote="SUS SCROFA"]ele написа:Кои частници се осигуряват на 240? Само земеделските производители. Всички самоосигуряващи се се осигуряват на 420, а за всяка професия има минимален осигурителен праг, така че осигуряващите се на минималната заплата не са много. Тази част не .zgabrovski: На теб също нещо не са ти ясни понятията. Разбира се че има вдигане на заплати - ти сигурно цял живот искаш да работиш за 240 и няма да си направиш труда да искаш увеличение от шефа, вместо това ще бачкаш на 20 места, да можеш да получаваш нормални доходи... Срам ли ви е да идите при шефа и да кажете: Шефе, с тия пари не мога да живея - искам повече, ако не - търся си друга работа?????ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар