Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да доразвия на Стенли мисълта:8 милиона население, 40% пушачи = 3,2 млн. пушачи х 1 кутия на ден (някои повече, някои по-малко) х 365 дни х 4 лв (най-евтините цигари) = 4.67 милиарда лева.2 милиарда правят 43% дял на контрабандните цигари, което е вероятно близко до истината.А има и по-скъпи цигари...А тия 2 милиарда, Коцев, са отишли пак там, дето са отишли и останалите 2.67 милиарда. Само дето от тях в хазната не е влязло нищо.

Коментар

Аз не влизам в тази сметка! Преди 1-2 години пушех по кутия дневно, а сега по 20-30 цигари седмично с тенденция за спиране. Дори в Събота и Неделя не пуша - разтоварващи дни. :D
      Няма начин да няма начин!

Коментар

Младежи ,бай ви Иван питаше къде са скрити тия 2 милиарда , в банка ли , в метални каси ли , кой ги пази и кой разполага с тях ? Е това ми обяснете .Ако са раздадени на 1 000 човека по два милиона как това може да се опази в тайна ??? Тъй че това са глупости на търкалета . Може и е имало прехвърляне през границата на някакви количества ,ама за милиарди това са партенки. Както е партенка че са плащали на смяна по 300 евро на разбитатата цигарена афера наскоро . 300 евро на смяна , ами че в месеца работниците са вземали по 10 000 евро бре . На смяна са правели толкова цигари че с тях задоволявали за месец Южна България . Баси цеха ,баси чудото . С една машина . А имаме цигарени фабрики с много машини и те не правят по толкова цигари . Журналистически приказки и давай да лаем .
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
          Младежи ,бай ви Иван питаше къде са скрити тия 2 милиарда , в банка ли , в метални каси ли , кой ги пази и кой разполага с тях ? Е това ми обяснете .Ако са раздадени на 1 000 човека по два милиона как това може да се опази в тайна ??? Тъй че това са глупости на търкалета . Може и е имало прехвърляне през границата на някакви количества ,ама за милиарди това са партенки. Както е партенка че са плащали на смяна по 300 евро на разбитатата цигарена афера наскоро . 300 евро на смяна , ами че в месеца работниците са вземали по 10 000 евро бре . На смяна са правели толкова цигари че с тях задоволявали за месец Южна България . Баси цеха ,баси чудото . С една машина . А имаме цигарени фабрики с много машини и те не правят по толкова цигари . Журналистически приказки и давай да лаем .
          Това, че в една фирма има много персонал /особено административен/ и много машини не значи че има голяма производителност. Особено в "държавни" фирми като Булгартабак. Предвид и намаленото търсене на легалните цигари не се ползва пълния потенциал на фирмата, за разлика от цехчето което е създадено с една единствена цел да произвежда колкото се може повече с колкото се може по-малко средства. Някъде имаше препоръка към ББ да назначи собственика на въпросния цех за мениджър на Булгартабак. А относно милиардите Коцев - което не ставало с пари ставало с много пари, а 2 милиарда ама никак не са малко та с част от тях да се запушат нечии уста и да потънат в някои сметки на определени "другари". Вярваш ли че с почтен бизнес или министерска заплата се строят замъци и се трошат коли за милиони ?

Коментар

Разбития цех е разбит защото не може да се опази в тайна тъй като там са работили много хора и при построяването му и после при започване на работата.Значи от някого е изтекла информация и полицаите ги хванаха. Така е и с тия два милиарда лева .Как ще бъдат опазени тези които са ги гушнали ако някой му скимне и проговори .Тъй че аз още не вярвам .Като стане въпрос за винетките хоп всички реват че народа е бил беден и че нямат пари и скъпи били , а като стане въпрос за цигарите веднага се казва че народа изпушвал цигари за 4.3 милиарда лева . Значи за цигари има за винетки няма . Нещо не проумявам ...

Коментар

4 000 000 На някои хора не им е нужно да гонят Джакпота. Техният Джакпот е Вашият глас на изборите!Иначе нямало откъде да намерят 1 500 000 лв. за да вдигнат минималната заплата с 30 лв.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Техният Джакпот е Вашият глас на изборите!
                Кирчо ,моето момче , а кажи днанъм едно име за което да гласуваме на изборите . Нали всичките тия утрепки дето сега са депутати и министри се въртят двайсет години и нищо не става от тях. Да ,ама в листите няма да има нови свестни хора ами пак те ще са . Е и какъв избор ? Бъркаш в торбата със змии и все змия ще извадиш, а не някоя риба.

Коментар

Поне да не е усойница!
                  kiro_of_the_day написа:
                  4 000 000 На някои хора не им е нужно да гонят Джакпота. Техният Джакпот е Вашият глас на изборите!Иначе нямало откъде да намерят 1 500 000 лв. за да вдигнат минималната заплата с 30 лв.
                  Това идва от един, които чул някой си да разправя, че негов познат гледал по една телевизия, едно интервю с един от незнам си коя партия, че бил дал на някой си 4 000 000! Що не вземат да задължат всички вестници да се печатат на жълта хартия, че да е ясно какво четем?

Коментар

Пак до Закон опират нещата.Ако видим в Затвора няколко "писача" или "казвача", без значение дали са журналисти, бедняци или политици нещата с информацията ще са добре.
                    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                    www.cyxap.com

Коментар

Нали помниш колко нерви коства на Слави да осъди едни драскачи. Ами те самите нар.представители говорят какви ли не глупости, криейки се зад имунитета си!Нали народа го е казал - "Рибата се вмирисва от главата".

Коментар

Абе нека си дращят на свобода ,че влезат ли в затвора ще требе да им плащаме и тока и водата и храната и спането в затвора и на надзирателите заплатите им и на директора на затвора и так далее. То хубаво, ама да са ония затворници от моето време когато още в 5 часа сутринта са грабнали кирките и лопатите и чак вечерта по тъмно спират да работят. А сега затворниците са на курорт ,с кабелна телевия и три пъти храна и цял ден лежане .

Коментар

Кабелна, три пъти храна и една чанта с презервативи.Аз предпочитам да храня един политик или журналист в затвора, отколкото в Народното събрание. По евтино ще ми излезе, като че ли.А на администрацията на затворите, така или иначе им плащаме.
                          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                          www.cyxap.com

Коментар

Абе като пратиш един политик в затвора веднага неговото място го заемат други двама и продължават делото му пъклено . Та по -добре ще е тези да си останат още 20 години таман ще си ги знаем кои са .Каква ни е файдата като 20 години само им разменяхме местата ,ту на власт , ту в опозиция..

Коментар

Вие не усетихте ли, че с избора на Цветанов за архитартор на предизборната кампания на ГЕРБ,направиха опит за изтеглянето му по тирлици от МеВеРе?И веднага пак ги удариха.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

коцев написа:
                                Абе като пратиш един политик в затвора веднага неговото място го заемат други двама и продължават делото му пъклено . Та по -добре ще е тези да си останат още 20 години таман ще си ги знаем кои са .Каква ни е файдата като 20 години само им разменяхме местата ,ту на власт , ту в опозиция..
                                Кой го интересува нашата файда ?...Вече и малките файдички ни отнеха...а и ние вече не си ги търсим. Апатията и безхаберието на българина ( с малко б ) нямат край. Днес се убедих за n-ти път. Опитах се да си потърся правата и не толкова моите, колкото чуждите, а те тези с "чуждите" права ме гледаха, като пред разстрел...Е-еее, нямам нерви. Всички или поне повечето си заслужават/ме съдбата. На 42 години съм, със стабилна професия, дом и семейство, но вече се притеснявам за бъдещето на щерка ми...Заради нея съм готов да се разделя с всичко и да потърся късмета и нейде по друмите, където има правила и...хора - не добитъци.ПС: Афектиран съм. Прощавайте, но ми трябваше плац да излея помислите си за огромна част българченценценца, които днес не направиха и малкото за да защитят поне достойнството си. Аз се опитах да го направя, но те нямаха и грам желание...ОВЦЕ.
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X