Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето малко статистика за управлението на Костов. Не знам дали всичко е вярно, някой ако знае да поправя." когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари: 1. Месечна инфлация 300%. 2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар 3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал ,,... под нивото на възможния минимум
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

2 лева бяха равни на 1 германска марка Пишете каквото искате - хиперинфлацията щеше да ни изведе по пътя на проспериращите държави.Аз гледам от моята камбанария.
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

dikanio написа:
        С валутния борд може да сме като Литва и Аржентина, но без него щяхме да сме като държава от Централна Африка. Аз също смятам, че Костов беше и все още е най-малкото зло от всички управлявали ни до момента. Може всички да са отрочета на БКП, но Костов е единствения, който разбира от икономика.
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Айдеееее.....Оказа се че на Бат Ви журналята са му виновни...Не трябвало да задават въпроси! Май му свърши медийния комфорт...
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина."
            Хвала на др .Костов ! А бихте ли ми посочили името на поне една мутра изгонена от Костов ?????? Щото пък аз мога да кажа че тогава се нароиха още повече мутри. И сега моя човек бати Бойко полага гигански усилия да ги вкара в правия път тия мутри ,ама мутрата вари я ,печи я, все си остава мутра . :D
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

dikanio написа:
              Ето малко статистика за управлението на Костов. Не знам дали всичко е вярно, някой ако знае да поправя." когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари: 9. Външен дълг на България- намален до 9,5 милиарда долара. "
              Фен съм му на Ваньо Костов, ама тая цифра не е вярна... Външния дълг прогресивно нараства с годините и сега мисля, че гони 25 милиарда....http://www.bnb.bg/ResearchAndPublica...Debt/index.htm
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

25 милиарда - че кво са това.Гърците имат 400 милиарда (с миналогодишните 100), и пак живеят в пъти по-добре.

Коментар

тук http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/publ...227_bg.pdfна 26-а страница има една интересна таблица за нетния външен дълг на България... без коментар...

Коментар

коцев написа:
                    И сега моя човек бати Бойко полага гигански усилия да ги вкара в правия път тия мутри ,ама мутрата вари я ,печи я, все си остава мутра . :D
                    Милия той!Полагал гиганстски усилия и нищо не се получава. Интересно кой ще му е виновен. Сигурно пак Костов.Ама в едно си прав бай Иване. Мутрата вари я, печи я, премиер я направи, та пак си е мутра.
                    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                    www.cyxap.com

Коментар

Абе ,мутра ,мутра ама е от добрите мутри . Нее като пикаещия шадраван Р. Петков И я малко ме светнете като Петков постоянно бръщолеви че миналата година се внесени контрабадно цигари за 2 милиарда лева къде и в кого отидоха тия 2 милиарда???Това да не са една шепа банкноти та да ги в буркан закопаеш в градината . Два милиарда , глупости а и как ги изчисли ?? И от къде в бедния наш народ пари два милиарда да извади за да си купи цигари ?? Ами приказки от хиляда и една нощ. За това пак ви казвам да подкрепяте бати Бойко защото само в него ни е надеждата .Ама бил мутра някога ? Ами ако не е бил как ще може да се издигне нагоре ,да се докопа до властта ? Така щеше да си остане в низините . Затова го поздравявам за проявения ум да се прави на това онова пред управляващите някога ,само да може де се докопа да власта и сега вече мутрите и олигарсите нека да видят каква змия са си сложили в пазвата преди време . Ще ги гони до дупка , туй Доган ,туй Станишев ,туй Гоце вече са политически трупове . :D :D :D

Коментар

коцев написа:
                        Абе ,мутра ,мутра ама е от добрите мутри . За това пак ви казвам да подкрепяте бати Бойко защото само в него ни е надеждата .Ама бил мутра някога ? Ами ако не е бил как ще може да се издигне нагоре ,да се докопа до властта ? Така щеше да си остане в низините . Затова го поздравявам за проявения ум да се прави на това онова пред управляващите някога ,само да може де се докопа да власта и сега вече мутрите и олигарсите нека да видят каква змия са си сложили в пазвата преди време . Ще ги гони до дупка , туй Доган ,туй Станишев ,туй Гоце вече са политически трупове . :D :D :D
                        вече сериозно се замислям дали не си на заплата при ББ.....

Коментар

Ами да , на заплата съм . :D Даже през неговото двегодишно царуване си купих и двата автомобила новото Стило и Джипката . :D :D :D И се пенсионирах когато пое власта , и пенцията ми е добра и въобще всичко е по мед и масло.А при предишните правителства се изчанчвах от работа .

Коментар

коцев написа:
                            Абе ,мутра ,мутра ама е от добрите мутри . Нее като пикаещия шадраван Р. Петков И я малко ме светнете като Петков постоянно бръщолеви че миналата година се внесени контрабадно цигари за 2 милиарда лева къде и в кого отидоха тия 2 милиарда???Това да не са една шепа банкноти та да ги в буркан закопаеш в градината . Два милиарда , глупости а и как ги изчисли ?? И от къде в бедния наш народ пари два милиарда да извади за да си купи цигари ?? Ами приказки от хиляда и една нощ. За това пак ви казвам да подкрепяте бати Бойко защото само в него ни е надеждата .Ама бил мутра някога ? Ами ако не е бил как ще може да се издигне нагоре ,да се докопа до властта ? Така щеше да си остане в низините . Затова го поздравявам за проявения ум да се прави на това онова пред управляващите някога ,само да може де се докопа да власта и сега вече мутрите и олигарсите нека да видят каква змия са си сложили в пазвата преди време . Ще ги гони до дупка , туй Доган ,туй Станишев ,туй Гоце вече са политически трупове . :D :D :D
                            Мога да ти кажа къде са паричките от контрабандата - в партиината каса на партията която е на власт. Скоро беше показно проучване на Филип Морис за контрабандата с цигари и според тях от както е вдигант акциза на цигарите, дела на контрбандните цигари се е увеличил до 50 % в някои региони на България от 20 % максимум преди това. Като сложим това, че 1/3 от българите пушат, като сложим и по една кутия средно на ден на всеки - цифрата не е толкова далеко от истината. Днес гледайки новините паднха от смях как ББ се държи като децата в детската градина. На въпроса как ЦБ е направила толкова парички по времето когато беше Ген Сек, да повдигаш въпроса с какви пари е ходила Елена Йончева в Сомалия / сигурно това е супер скъпа туристическа дестинация с 6 звездни хотели / да снима пиратите, е нямам думи....

Коментар

Добре де ,аз пак не проумявам как два милиарда лева са в партийната каса ?????????????????Ами все известно е че едно нещо знаят ли го двама човека ,то вече не е тайна . А как се укриват два милиарда лева ? Глупости на търкалета . Нали всеки когото настъпи Бойко веднага ще му изкаже цаките . Я вижте бегълците от Яне какви неща изнасят от кухнята . Тъй че това са долни клевети от противниците на Бойко ,но те няма да успеят да постигнат нищо защото са още повече некадърни.

Коментар

Наистина, уверявам се, че нашата политическа номенклатура през последните години се крепи само и единствено на пенсионери и роми.Затова и само те ще останат тук. Пенсионерите с ромите. И постепенно, само ромите.С компания от много и нагли роми, пенсионерите бързо ще изчезнат, търсейки тия на които ръкопляскаха и пред които мигаха наивно зяпайки телевизора.Ама няма да ги има техните идоли. Те ще са пенсионери на карибите.
                                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                                www.cyxap.com

Коментар

Working...
                                X