Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

donnna написа:
    Vladim написа:
    Така, така... а в началото на управлението им си спомням, как Бойко се кълнеше, че ще сведе всички административни разходи до минимум. Сега Коцев пак ще излезе с някаква извънземна теория.
    не е Коцев - аз ако може Ти знаеш ли колко гора ще спасят от отсичане с тея таблети???
    А тия таблети докато се направят, знаеш ли колко природа ще се унищожи?Или те тия материали, от които са направени са екологично чисти?Само за направата на батерията на таблета е унищожена много повече гора, отколкото би отишла за листи. Да не говорим и че после ще я изхвърлят пак някъде в природата.

Коментар

donnna написа:
      ...п.п. казаха снощи - парите били от икономия от държавната субсидия.... сами си ги дават, сами си ги харчат... ние само хабим клавиатури....
      Ха... а интересно откъде са дошли тези пари? От Марс, Венера, Луната? Държавата - не сме ли това всички ние простосмъртни люде? Не си ги дават, а ги взимат от нас, много бъркаш!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Това да им беше кусура - с на ръце щяхме да ги носим, но като гледам как са я подкарали - ще цъкаме само по Виденов ...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Тези държавни супсидии да не би да са ги измислили ГЕРБ? БСП, ДПС, СДС и другите нима не са получавали такива субсидии през последните 22 години? Ама за тях нищо не се говореше.Или предпочитате да се отнасят с нас като с гъби - да ни държат на тъмно и да ни хранят с л..й..а?
          Няма начин да няма начин!

Коментар

Ма вие още малко ще искате да се откажат от субсидията По-добре да си купуват таблети, отколкото цигански гласове.пп: Да, безсмислено е, ама кой от нас не си е купувал безсмислени неща.
            Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

steven написа:
              Ма вие още малко ще искате да се откажат от субсидията По-добре да си купуват таблети, отколкото цигански гласове.пп: Да, безсмислено е, ама кой от нас не си е купувал безсмислени неща.
              Купуват таблети,защото имат излишни пари за харчене!От къде имат тези пари? - от пълненето на партийните и лични касички с пари от контрабанда!
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Ако бяха от вменяваната им контрабанда, щяха да си купят по Майбах
                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Можеше да ги раздадат на бедни семейства например! Без роми, румънци, римляни и обикновени мангали!

Коментар

1

Така е Владо, ама като се каже ,,социал,, и тия дето си ги изредил са по-първи и от първите. Според мен по-добре там отколкото на мангалите-да направят по още един идиот та да храним и него,и така до безкрай.
                    Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Репортажа за тези таблети го гледах и не вярвах на ушите си (doublefacepalm) Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Гледам аз, гледам и някакъв вътрешен гласец ми шепне: "Емигрирай, емигрирай"
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                        ...Гледам аз, гледам и някакъв вътрешен гласец ми шепне: "Емигрирай, емигрирай"
                        Да, никога не е късно. И аз се замислям все по-често...

Коментар

Vladim написа:
                          Можеше да ги раздадат на бедни семейства например!
                          Те тези от бедните семейства 99% са компютърни гении, но съм виждал цигани на опашка за социални помощи, които пристигат с Мерцедеси и BMW-та и немогат да си свият пръстите от златни пръстени, за да се подпишат. Или да вземат като НДСВ-то да правят чешми и беседки по селата. Те хората нямат пътища и канализация, обаче чешма за 100000 лв. им направили, че и писали табела кой я построил. Или тези пари не са от нас данъкоплатците, а извират от царските имоти?

Коментар

nikolovvd написа:
                            Тези държавни супсидии да не би да са ги измислили ГЕРБ? БСП, ДПС, СДС и другите нима не са получавали такива субсидии през последните 22 години? Ама за тях нищо не се говореше.Или предпочитате да се отнасят с нас като с гъби - да ни държат на тъмно и да ни хранят с л..й..а?
                            Рипаш като ощипан, не бива да си получил 2 от тези таблети.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

въпросът е какво правят другите партии със субсидиите?за какво се харчат?
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Те това ме дразни най-много. Предишните като пръснаха 8 милиарда излишък за никому неизвестни глупости никой нищо не каза.Когато пръскат държавни пари, които не са техни (партийни) средства за предизборни кампании пак никой нищо не казва.А когато нещата стават открито нещата добиват друг оттенък и най-често той е жълт!

Коментар

Working...
                                X