Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако на мен някой ми пусне запис, в който казвам неща, които не съм казал, ще реагирам на момента с думите: " Такова нещо аз не съм казвал. Това е фалшификат!"Ако съм ги казал, но ако не ми отърва да си призная, бих увъртал, бих изчакал 1 седмица (като Ваньо Танов), бих искал експертизи да се види дали съм го казал това или не съм, и накрая бих поискал от подчинените си - потвърдете, моля ви се, че ми имате доверие!Така изглеждат нещата в моите очи.

Коментар

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Брееееееееееейй....вопиюща некомпетентност !!!!!!На 9 март съдия връща лиценза , а на 14 март хората на Танов се втурват вътре ....Тези хора не работят ли с информация ?!?! Или я чакат от Шушу и вестниците ...
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

коцев написа:
        Абе момци , И вие, моята опозиция гледахте ли тая вечер Канал три как Сашко си изежи на Бойко с въпроса си за първия разговор и после как Бойко го закопа и Сашко млъкна като насран . Нали сте ми опозиция ,гледайте Канал3 . Та днеска Сашко се изежи с въпроса към Бойко : достоверен ли е записа ви с Танов?Бойко отговаря .Да. Обаче внася едно уточнение което до сега се премълчаваше от лаещите по Бойко . А то е следното и Бойко им го каза .След Нова година се отнема лиценза на пивоварната . Обаче съдийката на 9 Март го възтановява . Танов по сигнал пратен до него праща на 14 неговите хора да запечатът пивоварната без да знае че съда е дал отново разрешение. След като уведомяват Бойко, че съда е възтановил лиценза то той се обажда на Танов да си изведе хората . Е ако не се обади да прекрати проверката сега щеше да бъде обвинен, че умишлено въпреки решението на съда спира пивоварната . Като извади хората на Танов пък се почна ,че покровителствал пивоварната . А дебелей в тая тьсна риза е казал народа . А ето с какъв матриал разполага моя човек и никак не му завиждам .
        Колега, първо това извинение е съшито с бели конци и второ - защо му трябваха има няма 2-3 седмици за да го измисли?
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Мъ сладури шъ въ изям барабар с парцалите . Снощи и този въпрос Сашко го зададе на Бойко .Защо не е казал това нещо при първото питане в началото. Тогава моя човек веднага се обърна към Сашко така . Добре Сашо , я ми кажи ти на 13 март миналата година къде и с кого беше и какво си говорихте ? Сашко замига като лалугер и само промълви : чесно да си призная в момента нищо не мога да кажа . Тогава бат Бойко му каза : добре ти не можеш да си спомниш а аз как да помня като бях в Народното събрание и изведнаж ме питат ? Значи аз трябва да помня всичко а вие не ??? Ами и на мен ми трябва да време да помисля и си спомня. Било е преди година . И защо не ми извадят всичките разговори за три месеца примерно и да видят какво съм говорил? Така ,че когато говорите с мен шъ мълчите . Бай ви Иван знае две и двеста .
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
            Мъ сладури шъ въ изям барабар с парцалите . Снощи и този въпрос Сашко го зададе на Бойко .Защо не е казал това нещо при първото питане в началото. Тогава моя човек веднага се обърна към Сашко така . Добре Сашо , я ми кажи ти на 13 март миналата година къде и с кого беше и какво си говорихте ? Сашко замига като лалугер и само промълви : чесно да си призная в момента нищо не мога да кажа . Тогава бат Бойко му каза : добре ти не можеш да си спомниш а аз как да помня като бях в Народното събрание и изведнаж ме питат ? Значи аз трябва да помня всичко а вие не ??? Ами и на мен ми трябва да време да помисля и си спомня. Било е преди година . И защо не ми извадят всичките разговори за три месеца примерно и да видят какво съм говорил? Така ,че когато говорите с мен шъ мълчите . Бай ви Иван знае две и двеста .
            Шъ ма извинявате и ти и бат ти Бойко, ама такива разговори Би трябвало да се помнят.Ако не се помнят значи са нещо обичайно - ежедневие.А това вече е страшно.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Кирчо , младо момче си и още некой работи не са ти ясни . Пожелавам ти да доживееш моите години и тогава да си спомниш, че едно време имаше един шашкънин Коцев се казваше дето ми пееше една песен, пък аз не вярвах ,че песента е истинска . :D Сега вече му вярвам за песента ,ама него го няма да му се извиня .

Коментар

Коцев, прав си бате! Като бях млад и родителите ми казваха не прави това, натблягай на онова, аз си митах "питанката" и правех каквото си искам. Като станах на техните години от онова враме се ядосвам защо не съм ги слушал. Да бяха ми хвърлили един як бой, че да науча по-добре немския и 1989 година да бях си останал в Мюнхен, та сега да гледам на нещата от далече, но с друго материялно състояние! А вчера попаднах на това: http://neverojatno.wordpress.com/201...t/Според мен може да е свободно съчинение, но Слави не го виждам от известно време.
                Няма начин да няма начин!

Коментар

коцев написа:
                  Абе момци , И вие, моята опозиция гледахте ли тая вечер Канал три как Сашко си изежи на Бойко с въпроса си за първия разговор и после как Бойко го закопа и Сашко млъкна като насран . Нали сте ми опозиция ,гледайте Канал3 . Та днеска Сашко се изежи с въпроса към Бойко : достоверен ли е записа ви с Танов?Бойко отговаря .Да. Обаче внася едно уточнение което до сега се премълчаваше от лаещите по Бойко . А то е следното и Бойко им го каза .След Нова година се отнема лиценза на пивоварната . Обаче съдийката на 9 Март го възтановява . Танов по сигнал пратен до него праща на 14 неговите хора да запечатът пивоварната без да знае че съда е дал отново разрешение. След като уведомяват Бойко, че съда е възтановил лиценза то той се обажда на Танов да си изведе хората . Е ако не се обади да прекрати проверката сега щеше да бъде обвинен, че умишлено въпреки решението на съда спира пивоварната . Като извади хората на Танов пък се почна ,че покровителствал пивоварната . А дебелей в тая тьсна риза е казал народа . А ето с какъв матриал разполага моя човек и никак не му завиждам . Квоооооо? Искате повишение на заплатата? Ебаси, ма много нагли станахте, бе! Добре, Аре ся, нека ви обясня, мама ви мързелива, колко бачкате. Колко дни има в годината? А, така! 365! Точно. Във всеки един от тях, 8 часа ви отиват за сън, което общо прави 122 дни годишно. Така. Остават 243 дена. От тех 8 часа на денонощие свободно време, нали така ( 8 часа е работния ден, 8 часа спиш, 8 часа свободни , т.е 3х8=24). Начи, още 122 дена си клатите мъд.... кой, квот има. Остават 121 ден. Обаче нали има 52 недели в годината, бе, мехлюзи! И почивате, нали? И колко дена остават? 69 денаааа. Така. Следите ли ми мисълта? В петъците, така или иначе следобяд се скатавате - броим ги за полвин ден, което прави 52 половинки, или още 26 дена айляк. Към тва прибавяме и по един час обедна почивка всеки ден, и кво излиза? 8 дена в годината сте заети да муате пици, сандвичи и секви лАйна. Колко останаха? Сметате ли? 35 дена. Аре са маанете 22 дена отпуска - остават 13 дни. А в България, доколкото знам има 12 официални празника. И кво остана? 1 (един) ден. И тва е Първи Май, да ви го начукам. И кво? Искате повишение на заплат
                  Кой го уведомява Коцев? Ако аз искам да уведомя Бойко за нередности дали ще мога да го направя?И как това уведомяване става за минути?Защо собственика на пивоварната не е показал решението на съда,на митничарите?Веднага би им парирал действията! Исказвам уважение към годините Ви г-н Коцев,но мислите прекалено наивно! И нека да Ви попитам нещо.Как Т.Живков ви е купил москвича?
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

nikolovvd написа:
                    Коцев, прав си бате! Като бях млад и родителите ми казваха не прави това, натблягай на онова, аз си митах "питанката" и правех каквото си искам. Като станах на техните години от онова враме се ядосвам защо не съм ги слушал. Да бяха ми хвърлили един як бой, че да науча по-добре немския и 1989 година да бях си останал в Мюнхен, та сега да гледам на нещата от далече, но с друго материялно състояние! А вчера попаднах на това: http://neverojatno.wordpress.com/201...t/Според мен може да е свободно съчинение, но Слави не го виждам от известно време.
                    Заглавие на сайта:"Истината, такава, каквато можеше да бъде!?"Условия за ползване:"Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността."Кой знае?!?Всъщност доста по-вероятно и правдоподобно звучи това:http://www.razkritia.com/79647/%D0%B...F%D1%80%D0%B0/

Коментар

Изключително интересно четиво

Коментар

Лелееее, ама човекът ви казва в най-прав текст, че само ви подбъзиква и подкокоросва и вие пак му се връзвате.
                        Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                        Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Да де, ама става банално вече.Прави впечатление на пенсионер, който с бързи крачки наближава старческата деменция, а повечето тук сме убедени, че не е така, поне за бай Иван.Малко глупаво е да се води спор по този начин.Особено пък, откакто започна неглижирането на българския ни език с изрази и правопис изгъзици от рода:Те това сака бай Иван когато се дръфчи ...Опалангаааааааааааа ! .... Шъ му пръдне президента на оная работа на бат Бойко ... ще ви вдигна андренала малко.Я да ва попитам ...Аре ся, нека ви обясня ...Мъ сладури шъ въ изям барабар с парцалите ...когато говорите с мен шъ мълчите ... Сина ми пишеШЕ по подобен начин, докато не го убедих, че по този начин не изглежда по-фИешън, ами доста по-прост от останалите.Въобще ... диалога ни напоследък "кърти миФки".
                          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                          www.cyxap.com

Коментар

Вземам си бележка по правописа и си признавам, че се поувлякох в общата канонада от приказки. :D
                            .Как Т.Живков ви е купил москвича?
                            Ами много просто . С работа , работа и пак работа . След казармата почнах на село работа в работилницата на ТКЗСто . Съпругата работеше в кмеството деловодителка . Живеех при родителите и си произвеждахме всичко . На сватбата събрахме около 1200лв от присъствалите сватбари а то беше цялото село защото и съпругата ми е от същото село та нейните и моите роднини и приятелите са кажи речи цялото село . На старо за 1800лв го вземахме Москвича а нов струваше 2 800лв. Та така почнах с този Москвич .Вземахме и малко заем и за година две го изплатихме . Надявам че отговора те удолетворява . :D После бях две години в СССР на работа със съпругата и от там спестих парички и вече имах основата на която да стъпя . Но пак основното си остава ,работа , работа и пак работа и правилно разчитане на разходи и приходи . :D

Коментар

ОК, бай Иване, но ... какво общо има Тодор Живков с това? В частност, с труда ти. Аз бих го нарекъл блъскането ти цял живот.И какво общо има Симеон, Станишев, бат’ Бойко с това което си в момента и с това, което слагаш на масата си?Уверявам те, истината е, че си постигнал всичко до момента не благодарение на тях, а въпреки тях. Респективно, получаваш поздравления, макар и ако не беше тъпа цялата ситуация, живота ти можеше да се определи като посредствен. Както и на моите родители, както и на родителите на по голямата част от пишещите тук.Имаш ли представа, че в една Турция, един пенсионер, прост шофьор, ама наистина ПРОСТ, който трудно си пише името, а камо ли да поправя телевизори взима около 1 300 YTL пенсия. Смятай ги за 1300 лева.Отделно от това, при пенсионирането му, работодателя му изплаща двадесетина хиляди лири ... не знам за какво.И има пенсионери на по 45 години. Там се пенсионират на брой работни дни, а не на навършени години.И дали ти и кака Сийка щяхте да работите, ако имахте едни 40 000 лева по сметка и едни 2 300 лева месечно пенсия.Не.Щяхте да се чудите дали тази година да посетите Венеция за 4-5 дена, а догодина на север, да видите Свалбард.
                              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                              www.cyxap.com

Коментар

И дали ти и кака Сийка щяхте да работите, ако имахте едни 40 000 лева по сметка и едни 2 300 лева месечно пенсия. Не. Щяхте да се чудите дали тази година да посетите Венеция за 4-5 дена, а догодина на север, да видите Свалбард.
                                От две години съм пенсионер ,даже и третата почнах и още не съм ходил за пенсията ,защото разчитам на ръцете си . :D Дори и 100 000 да имам на книжка и 2000 да получавам пенсия пак ще си работя , защото лошото много бързо идва . Човек не бива да се радва когато всичко му е наред и най -добре , а да си помисли и за после ако не дай боже се обърне палачинката . През времето на оня режим комунистическия в сервиза работехме над 20 техника . Млатеха картите момчетата по цял ден в сервиза , гледаха кого да прекарат от клиентите и шапка на тояга . Обаче палачинката се обърна , дойде демокрацията ,закриха сервизите и вече всеки трябваше сам да се оправя . Та сега от тия 20 човека само трима работим тоя занаят защото другите изпокапаха като круши, тъй като сами не могат нищо да направят .Не се хваля, но аз обичам да предвиждам нещата в бъдеще. И сега и сега си имам една касичка в която когато имам повечко пари на ръка си заделям я 5 ,я 10 лева и в края на годината като я отворя имам вътре една сума около 800лв . Веднага си плащам винетки ,застраховки ,целогодишна кабелна телевизия и пей сърце .По комунистическо време два пъти съм обиколил соц. лагера с кола . Сега и да ме караш и да ми платиш разноските не бих тръгнал .Всяко нещо си е с времето.Най големия ми кеф е сега градинката на село и там си отпочивам най добре.Радвам се и на двете си коли ,смея да твърдя че си ги гледам като малко дете .Сина и дъщерята си поеха по техния път , сами без моя помощ са си постигнали това което са сега . Когато човек с труда си постигне нещо то той после милее над него , докато нещо подарено му ей така дето не се е потил за него ,така го и прахоса набързо.

Коментар

Working...
                                X