Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Докато си на власт - гониш.После като се смени властта - теб те гонят.И тЕ така....П.П.Заглавието на темата сякаш вече не е актуално

Коментар

Kuku написа:
      Докато си на власт - гониш.После като се смени властта - теб те гонят.И тЕ така....П.П.Заглавието на темата сякаш вече не е актуално
      Напълно съм съгласен,че заглавието не е актуално.По-скоро въпросът трябва да бъде: "Колко ще се изложи ББ"? :D
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Че какво са се изложили до сега ????
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
          1. http://www.dnes.bg/politika/2011/01/...minala.1097052. http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/0...109718Това са само два линка от днес... Мога да добавя и Бай-ганьовщината в Япония! http://www.dnes.bg/politika/2011/01/...aidenov.109510
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

коцев написа:
            Абе каквото и да лаете срещу моя човек , каквито и компромати да вадите резултатите вече почват да се появяват на лице. :D Вчера Станишевата Мургина отнесе 4 годинки затвор , днеска Първановия Томов отниса 7 годинки и така до като се напълни затвора със предишните издънки и утрепки . Хвала на Бойко и неговото правителство ! Хвала !. :D :D :D
            И какво точно общо има правителството на Б.Б. с точно тези две присъди? Ще ме светнеш ли, че нещо не се сещам?
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

dudulia написа:
              Kuku написа:
              Напълно съм съгласен,че заглавието не е актуално.По-скоро въпросът трябва да бъде: "Колко ще се изложи ББ"? :D
              Мдааа... Признавам си. Ще взема да заключа темата и да направим нова с предложеното заглавие. То и без това тука стана миш-маш як.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

И какво точно общо има правителството на Б.Б. с точно тези две присъди? Ще ме светнеш ли, че нещо не се сещам?
                Ми Кире , хванаха ги че крадат и ги ддоха на прокурора а той на съда и съда ги осъди . Я ми кажи твоите любимци кого дадоха на прокурор ,че нещо не съ сещам ??? :D

Коментар

коцев написа:
                  Абе каквото и да лаете срещу моя човек , каквито и компромати да вадите резултатите вече почват да се появяват на лице. :D Вчера Станишевата Мургина отнесе 4 годинки затвор , днеска Първановия Томов отниса 7 годинки и така до като се напълни затвора със предишните издънки и утрепки . Хвала на Бойко и неговото правителство ! Хвала !. :D :D :D
                  Много несериозно. П.П. Мургина е в данъчната администрация (ДА) почти от основаването й. Заемала е ръководни постове - Зам. главен данъчен директор, още от времето на Костов. Всъщност е била на този пост почти през цялата си кариера в ДА. Стана малко случайно шеф на НАП, когато в тройната коалиция не се разбраха за една спорна кандидатура. Забравил съм името, ставаше дума за човек, когото дни преди официалния старт на НАП обявиха за бъдещия шеф, но се оказа, че е лежал в ареста и по тази причина само след 3 дни отмениха първоначалния си избор за поста. И като компромисна и технократска фигура беше назначена Мургина.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ми да са гледали тройната коалиция при назначаването и. Къде са спали ? А сега как се събудиха и вдигнаха врява по Калинчето ???

Коментар

Мургина беше логичният избор за шеф на НАП: От дълги години в системата на ръководни постове, доказала качествата си на специалист и партийна необвързаност. Някои неща не мога да се предвидят. А и нека не бързаме, предстоят обжалвания, до окончателната присъда още е далече. На мен ми се виждат много мъгляви част от обвиненията, особено оказването на принуда на данъчен служител за напускане на поста. Ебаси и кървавото деяние . А и другите обвинения: устни указания за не знам си какво, указания по имейл за друго, всичко ми се вижда ала-бала.Но да оставим тези неща, не сме в кухнята и не е сериозно да ги коментираме. Тези присъди и то на първа инстанция-срещу Томов и Мургина нямат нищо общо с успехите/неуспехите на управлението на ГЕРБ. Това е работа на съда, а не на изпълнителната власт.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Vladim написа:
                        коцев написа:
                        1. http://www.dnes.bg/politika/2011/01/...minala.1097052. http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/0...109718Това са само два линка от днес... Мога да добавя и Бай-ганьовщината в Япония! http://www.dnes.bg/politika/2011/01/...aidenov.109510
                        @коцев... извинявай, но не мога да разбера, защо не коментираш моите мнения???!! :D Попита нещо и аз ти отговорих. Всъщност някои възприемат мълчанието, като съгласие...
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Не съм ги още прочел ,че съм затрупан с работа за разлика от безработните . Но обещавам до довечера да ти дам изчерпателен отговор . :D :D :DПП Не се стърпях и веднага отворих линковете . Е и ??? Какво лошо има в тях написано ? Ами ще се интересува от митничаря футболист как е що е момчето ,все пак то има от ТЕЛК документ че е болен Да не искаш Танов да назначи Румен Петков на неговото място . За покачването на цените на храните . Ми ще се покачват и то е правилно да растат само нагоре . ПРи комунизма на село по улицата ни нямаше стръкче тревичка, защото беше крава до крава , овца до овца и пасяха всяко стръгче трева . Сега улицата ни така е обрасла в бурени и храсти че след някоя година само с танк ще може да мине през нея Е те за това няма млеко и месо .И кво лошо е направил в Япония ???? Показва на японците какво ги очакват нашите министри ако не се справят с рабоата си . :D Царя стоеше като препариран на срещите пък кво направи ?? А ти нищо не казваш за Мургина , за Сашко Томов а и днеска Доганчо ще дава пред съда показания за познанията си по хидростроителството извършено от него през време на господството на Сергейчо. А тия флашки са пуснати ей така да се вдигне пушилек от опозицията .Като се поразмисли човек трезво по Коцевски се откроява следното нещо :Първо касационната прокуратура изисва подслушване на даден човек за определено време . МВР дава съгласито си . Подслушват човека и дават записите на прокуратурата . Те ги прослушват и виждат че няма нищо нередно и прекратяват преписката .Съгласно действащите закони тия записи в десетдневен срок трябва да бъдат унищожени . От службите казват че са унищожени . Появяват се разни флашки с презаписи от истинските които са унищожени .И сега е на ход прокуратурата да изясни аджеба кой направи и как изнесе тия записи ???Доколкото съм чел закона предвижда над 10 години лишаване от свобода за такова деяние . Та много ми е интересно защо покуратурата не иска да открие това лице с каскет и ниско с очила дето носи флашките на Яне Янев .Ето тук моя човек бат Бойко така яко ще ги зашлеви тия пешелемета от ДАНС , че свят ще им се завие. ЕЙ ся шъ разберат те как се либе, либи и как се китка кичи . :D

Коментар

коцев написа:
                            ... прокуратурата . Те ги прослушват и виждат че няма нищо нередно и прекратяват преписката ....тия пешелемета от ДАНС
                            Малко са ти объркани някои моменти бай Иване.Прокуратура не "вижда, че няма нищо нередно и прекратяват преписката", а преценяват дали ТЕЗИ записи са годни за доказателство за КОНКРЕТНА преписка".Да ти го кажа по друг начин.Ако в записите подслушвания, казва че е откраднал кокошка, а е подслушван по разследване за кражба на кон, тези записи не могат да се използват като доказателство.Няма редно и нередно. Има годни и негодни доказателства за КОНКРЕТНА преписка.Второ.Записите се правят от ДОТИ, а не от ДАНС.
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

По поста на бай Иван разбирам, че е напълно съгласен с тоя начин на живот и му е хубавко, като цените се вдигат. Него не го тресе това

Коментар

Бай Иван спада към котегорията хора, на които каквито и факти да им извадиш ще се доверяват сляпо на политическият им вожд! Едно време говорехме за тъмно червени,заклети бабички. Сега се забелязва подобно нещо към пребоядисаният комунист ББ. Между другото,доколкото ми е известно той не си е хвърлил партийната книжка Може ли човек да бъде член на две партии?
                                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                                X