Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако беше тайно гласуването щеше да има подкупи. Няма по хубаво от това истина да лъсне.
    http://www.pljuvalnik.com
    Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.

Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998

Коментар

thedon написа:
      Ако беше тайно гласуването щеше да има подкупи.
      Ми те депутатите са специалисти по подкупите . Как си мислиш ,че нито един депутат не е дал подкуп само и само да стане депутат. Тоя филм го гледаме вече 20 години . :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

thedon написа:
        Ако беше тайно гласуването щеше да има подкупи. Няма по хубаво от това истина да лъсне.
        Точно, като е тайно някой, който е взел пари за услуга може да изиграе кофти номер и да не изпълни обещанието. Като е явно се вижда, че го изпълнява и следващият път пак ще може да се разчита на него. Със сигурност някои хора от Парламента днес си тръгнаха по-богати...
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Момчета и момичета още ли вярвате, че в онази бяла голяма сграда на жълтите павета има анонимност!? Особено когато е свързана пряко с политиката?! Това да не е частен бизнес? Политиката е интересно нещо дори вече се замислям дали да не се запътя и аз натам...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Всички, които не подкрепят правителството се водят на отчет в ДАНС. А висчки, които го подкрепят се водят на отчет в психиатриата...
            Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
            Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

koolio написа:
              Всички, които не подкрепят правителството се водят на отчет в ДАНС. А висчки, които го подкрепят се водят на отчет в психиатриата...
              Това беше добро. Няма да споделям моите преки впечатления от депутати. Все пак бяха от предното НС. Ама един от тях каза" Е такива като нас "ЕБАВАТ МАМАТА НА ДЪРЖАВАТА" "Таковат таковата на таковата" !!! А бившите, бяха по-добри от сегашните... депутати де...Това е достатъчно за мен!!! Имам впечатления от тях!. Много жалко е наистина.За да не спамя излишно, мога да кажа нещо и по темата.Бойко, може би се справя...ама тая пасмина около него.....
              Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
              Трезвен ТУК не пиша!
              Un Italiano Vero

Коментар

Бойко, може би се справя...ама тая пасмина около него.....
                Нали за това подкрепяме Бойко, а не тези подлезурки около него . Да се надяваме че ще ги изчисти до края на мандата си .Както махна Б.Димитров , Лъчо мозъка , Ана Мария гаргата , Румяна Желева и ред други , така се надявам един по един да ги сиктириса и останалите нагаждачи та дано се отлепи тая държава от дъното най сетне. :D

Коментар

коцев написа:
                  Бойко, може би се справя...ама тая пасмина около него.....
                  Нали за това подкрепяме Бойко, а не тези подлезурки около него . Да се надяваме че ще ги изчисти до края на мандата си .Както махна Б.Димитров , Лъчо мозъка , Ана Мария гаргата , Румяна Желева и ред други , така се надявам един по един да ги сиктириса и останалите нагаждачи та дано се отлепи тая държава от дъното най сетне. :D
                  Коцев, въпроса е не, че ги е махнал, а защо и как въобще ги е назначил! За Божо знаем от него, че го назначи "защото му е приятел". А за другите?И пропусна Калинчето

Коментар

Откъде по дяволите ги е махнал - от групата на Герб?Да не е луд - нали ще почне да губи мнозинство......
                    Alfa 156 2.0 TS
                    Alfa 156 20VTurbo
                    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Има една порода дребни хорица, които като им дадеш власт и забравят от къде са изпълзяли. Калта още под ноктите им, но щом е за безплатни скъпи телефони са първи.Един път да се почувстват малко VIP и дори спират да поздравяват роднини и приятели по улицата.
                      Няма начин да няма начин!

Коментар

Или както го е казал народа :пази боже сляпо да прогледа

Коментар

коцев написа:
                          Или както го е казал народа :пази боже сляпо да прогледа
                          Taka e http://www.dnes.bg/politika/2011/01/...rminala.109705Разговор 1Ваньо Таньов - Бойко БорисовБойко Борисов: Ало!Ваньо Танов: Ало!ББ: Какво пра`иш, Танов?ВТ: Нищо...пуснали сте ми съобщение, звъня на тоя номер, но ми пише, че е грешен кода...ББ: Не бе, т`ва му е ЕГН-то бе, не мобилен.ВТ: А-а-а...ББ: Т`ва му е ЕГН-то. Т`ва е едно момче къде рита топката с мене бе, там от Аерогарата... И там на Манченко брат му, некъв Манченко бил, но той поне идва да рита с мене по обед, го преместил на друго место.ВТ: Еми...ще го реша веднага.ББ: Айде виж го и ми звънни!ВТ: Добре!ББ: Айде!Разговор 2 Ваньо Танов - Павел МанченкоПавел Манченко: Да, моля!Ваньо Танов: Ало, Манченко, здравей! Танов съм.Манченко: Слушам. Добър вечер!ВТ: Много късно сигурно ти звъня?Манченко: Няма проблем.ВТ: Николай Методиев Вучев имаш ли?Манченко: Да, имам.ВТ: Къде си го преместил?Манченко: Ми, той е от тия ТЕЛК-аджиите мисля... При нас някъде в сградата, нямам спомен вече... Те нали са шестнайсет. Трябва да проверя точно. Или е в (не се разбира, но вероятно е някаква абревиатура като МК или МСА ) или е някъде. Какво да го пра`име?ВТ: Рита футбол...Манченко: (Смях) Така ли стана? Еми..., футболист човека.ВТ: Да... а къде беше?Манченко: Беше на терминала на пътниците. На Терминал 2.ВТ: Тря`а да го връщаме на Терминал 2.Манченко: Добре! Ще го върнем в понеделник.ВТ: Пиши го в понеделник, като дойдеш...Манченко: Добре! ОК, добре.ВТ: Айде.Манченко: Айде, приятна почивка!Разговор 3Ваньо Танов - Бойко БорисовВаньо Танов: Ало... Ало!Бойко Борисов: Да?ВТ: В понеделник ще го върне там.ББ: Добре, благодарим много! Благодарим много! Айде!ВТ: Айде!

Коментар

Некъв го преместили от единия крачол в другия, щото по обяд ходел да рита топка с премиера, вместо да седи на работа и ББ се обажда да поправи тая несправедливост. Чудо голямо.През това време Обама каква яка реч дръпна!
                            Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Един падна. Остават още много [quote:8f0c2aaaeb]СГС осъди Александър Томов на девет години затворСофийският градски съд осъди на 9 години затвор бившия изпълнителен директор на металургичен комбинат ,,Кремиковци
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti
                              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Абе каквото и да лаете срещу моя човек , каквито и компромати да вадите резултатите вече почват да се появяват на лице. :D Вчера Станишевата Мургина отнесе 4 годинки затвор , днеска Първановия Томов отниса 7 годинки и така до като се напълни затвора със предишните издънки и утрепки . Хвала на Бойко и неговото правителство ! Хвала !. :D :D :D

Коментар

Working...
                                X