Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Защо не приеха тайно гласуване?Тогава щеше да се види каква реална подкрепа имат.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
      Защо не приеха тайно гласуване?Тогава щеше да се види каква реална подкрепа имат.
      ДПС искаха тайно гласуване. ти поддръжник на Дпс ли си?
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
        Каква е връзката? Трябва ли да е поддръжник на ДПС, че да иска тайно гласуване?
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

Абе стига с тия комунистически навици всичко да бъде тайно . Нека си видим избранниците каква стока са . Бат Бойко им го каза в прав текст . И само как аргаса Иван Костов та ми напълни душата .
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

ele написа:
            dudulia написа:
            Странни разсъждения имаш колежке. При явно галсуване,ако някой от ГЕРБ се осмели да гласува против ще му "дърпат ушите". Ето защо демократичният вот е тайно гласуване!
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Ето защо демократичният вот е тайно гласуване!
              Че какъв демократ си и даже борец за демокрация като не можеш явно да си кажеш становището .

Коментар

коцев написа:
                Че какъв демократ си и даже борец за демокрация като не можеш явно да си кажеш становището .
                Шунда-демократ, това е балкански модел.
                www.cyxap.com

Коментар

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Malone написа:
                  Румен_Хинчев написа:
                  Такива достойни люде тук няма , но не съм съгласен да се събира опозицията по стадионите , както и да се хвърлят хора от хеликоптери !
                  Това за Чили ли имаш предвид?На стадиона в Сантяго, опозиция е нямало. Декрет номер едно на хунтата е бил "Нулева политическа активност".Всякакви шарени партийки са били закрити.И който го е изпълнявал и си е седял на дупето, ако ще и дясната ръка на Алиенде да е бил, си е доживял до старини.И Чили от най-бедната страна в Южна Америка, за 17 години управление на хунтата, става втора икономическа сила на континента.Кой е бил прав ... не знам.
                  Съгласен съм , че Пиночет е измъкнал Чили от батака , но времената са други :D
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

В Чили да, но в България не съм сигурен. За времената, пък и за батака.Преврата се е осъществил, понеже транспортните синдикати блокирали Сантяго и Алиенде разпоредил генерал Пиночет да изведе армията и да смъкне блокадата на Сантяго.Пиночет отказал, като се обосновал, че не може да изведе синове да стрелят по бащите си. И препоръчал на Алиенде да подаде незабавно оставка и да назначи избори.Алиенде отказал, убеден че няма по правилно управление от неговото и ... така се стигнало до преврата.Алиенде не е убит от армията, а от неговата си охрана. Вътре в "Ла Монеда".Армията, обкръжила "Ла Монеда" е имала заповед да стреля единствено по тези, които стрелят. Който от приближените на Алиенде е излязъл от Ла Монеда мирно и тихо, вечерта си е бил в къщи, жив и здрав.
                    www.cyxap.com

Коментар

dudulia написа:
                      ele написа:
                      dudulia написа:
                      Странни разсъждения имаш колежке. При явно галсуване,ако някой от ГЕРБ се осмели да гласува против ще му "дърпат ушите". Ето защо демократичният вот е тайно гласуване!
                      За дърпането на ушите важи за всички.Нима няма да дърпат ушите на някой от БСП,ДПС или други ако някой от тях подкрепеше правителството.Аз лично ако бях на Бойко щях да искам таен вот.Сигурен съ че щеше да вземе повече гласове.Има хора от всички опозиционни партии,които биха тайно подкрепили правителството.Но е въпрос на гледна точка.Както казва Коцев,електората иска да види как гласуват неговите избраници.Защото истинската оценката за тях не е какво говорят,а как гласуват.

Коментар

Re: Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата Г

Румен_Хинчев написа:
                        Съгласен съм , че Пиночет е измъкнал Чили от батака , но времената са други :D
                        Не само времената а фактическите обстоятелства бяха други.В Чили нямаше ДС и 50 години комунистическо мракобесие.

Коментар

Както казва Коцев,електората иска да види как гласуват неговите избраници
                          Ми така де . :D Ето тая вечер по Господари на ефира видях моя избранник от Ловеч и член на БСП Д.Горов как са го хванали на 31 декември да кара пиян с 1.7 промила . Само така . Требе да се знае всяка крачка на тия пехливани и всяка дума казана от тях. :D :D

Коментар

Все едно съм на футболен мач и едната агитка крещи на агитката на противника уууууууууууууууууу. http://www.dnes.bg/politika/2011/01/...ashtina.109220
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Къв мач бе колега . Ей го на Цветанов ги подпука мекеретата в полицията . Сега шъ видят как се либе либи и как се китка кичи. :D
                              14 гранични полицаи са арестувани заради рекет на пътници на ГКПП Дунав мост.Незапомнена до момента акция на МВР завърши с 14 арестувани полицаи.Полицейската операция е проведена на ГКПП Дунав мост.,,Задържани са 14 гранични полицаи за документирано рекетиране на пътникопотока", съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов.За 10 от граничарите вече има взета мярка от 72-часово задържане. Останалите четирима униформени са пуснати срещу 2000 лева ,,парична гаранция" на човек.
                              http://www.bnews.bg/article-21236

Коментар

коцев написа:
                                Къв мач бе колега . Ей го на Цветанов ги подпука мекеретата в полицията . Сега шъ видят как се либе либи и как се китка кичи. :D
                                14 гранични полицаи са арестувани заради рекет на пътници на ГКПП Дунав мост.Незапомнена до момента акция на МВР завърши с 14 арестувани полицаи.Полицейската операция е проведена на ГКПП Дунав мост.,,Задържани са 14 гранични полицаи за документирано рекетиране на пътникопотока", съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов.За 10 от граничарите вече има взета мярка от 72-часово задържане. Останалите четирима униформени са пуснати срещу 2000 лева ,,парична гаранция" на човек.
                                http://www.bnews.bg/article-21236
                                Под "мач" имам предвид крясъците в клипа,който съм показъл.
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X