Спокойно моряци , кораба бавно но сигурно потъва и вода ще има за всички е казал капитана на моряците .
Тъй че трезво да премислим нещата . Ама така спокойно и трезво .
Какъв кусур намирате на моя човек бат Бойко ???? Ми комунягите като се изхвърлят толкова много че са дали за народа / говоря за Станишевото правителство / защо народа не ги избра пак ами само 60 човека избра ??????? Нали никой не бяга от хубавото.?Второ :бати Бойко е за втора година министър а утрепките като Доган, Станишев, Костов , Лютви Местан са още от началото на демокрацията тоест 20 години . Какво направиха те за държавата през тия 20 години ????Трето : Мечтаеме за демокрация и ето ти я на длан поднесена .
Не щеш да работиш , ами като щеш.Твоя си работа . Искаш да работиш в Испания . Ми ето ти рейсове празни и чакат на автогарата в София остава само да качиш и пей сърце. :D Обаче . Има едно обаче и това е родното място . Мисля че някъде бях писал за една комшийка от моето село която на 10 годишна възраст баща и я отвежда с него в Аржентина . Сега е на 96г и всяка година си идва на село през лятото за два месеца и със сълзи си тръгва за Аржентина . Всичко си има там ,ама си няма мястото където се е родила . А само десет години е била тук, но постоянно я тегли родното и място. Всички сте ходили на гробища да изпращате някой близък човек и тогава виждате, че всичко на тоя свят е бош-лаф ,преосмисляте нещата ,но като напуснем гробищата веднага ни обсебват злите духове и ела та гледай какво става .
ПП . Вече облякох военната униформа и се стягам за лют бой.

Коментар