Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата Г

Румен_Хинчев написа:
    Към ФЕРАРИСТ : Политическата демокрация е следствие на икономическата свобода .
    Като последен коментар за тва - така е, но пък икономическата свобода може да изпитва големи трудности, пречки и ограничения, наложени от "демократични" законотворци.......кръгче е.......и безмислено за спор - всеки има тежаща гледна точка......
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Ми лекарската комисия как си защити лекарите от Г. Оряховица бре ???? Така сега и Бойко е защитен от неговите хора . :D :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Румен_Хинчев написа:
        Предприемачеството е невъзможно без демокрация , Колега !
        Кое предприемачество? На "обръчите" от партийни фирми ли?Демокрацията е законен начин да се ограбват държави средства. Факт!!!П.П.: Просто към този момент няма (или на мен не ми е известен) по-добър строй.
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Sev написа:
          както казах - държава на мрънкачитевсеки разбира повече от чуждата работа, отколкото от своята
          Sev, в мрънкането се ражда истината!
          ако беше така, досега да сме цъфнали и вързали :D
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Слушам дебатите, слушам и се ядосвам, псувам...То бива бива дебелоочие, ама...

Коментар

коцев написа:
              Уф че хубава тема се получи . :D Цяла седмица не ми остана време да си изчета вестника Трета възраст Да внеса малко комунистически разсъждения по темата Къде са оригиналните записи питаше някой ???Отговор от Коцев: оригиналните записи са унищожени още миналата година лятото два месеца след записването ,защото съдът е преценил че няма нарушение от страна на Танов . Така е по закон .Обаче бившите кадри на държавна сигурност си играят по тяхната игра и си правят и те запис за всеки случай и сега подправен го пущат в обръщение . Да , ама не . Забравиха че сега Борисов е начело на държавата, а не Станишев и утре ще гризнат яко дръвцето . Някои каза, че не било демократично . А я да ми каже кое е демократично ? Като сите партии носят нещо все демократично в надписите си . То не беше Българска демакратическа партия ,Демократи за силна България ,Български демократически съюз, Български земеделски народен съюз, Съюз на демократичните сили , и безброй партийки все имащи в наименованието си демократични. Та аман от демократи и тяхната демокрация. За това бат Бойко да хваща камшика и юздите на тая страна и който ще играе по неговата свирка да се хваща на хорото и било то бос и гол ама да шляпа в калта и пепеляка . Който не иска нали сме демокрация вече , границите са отворени и сбогом Гринго. :D Малко кесим го написах ама преди вота на доверие е така . :D Пиша с голям оптимизъм за утрешния ден. Цял ден утре ще пусня пет телевизора и ще гледам шоуто от парламента където леките картечници на социалистите Мая пчеличката и тютюнджийката Корнелия Нинова ще има да бълват змии и гущери от трибуната .
              И къде е била прокуратурата да се самосезира? Мислиш ли,че ББ не е бил информиран какъв компромат има срещу него?Дали той не е наредил унищожаването на оригинала,за да заличи следите?И Коцев, повярвай ми много хора смятат да имигрират в близко бъдеще.Горко им на такива,като теб,които ще останат...
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Immortal написа:
                Слушам дебатите, слушам и се ядосвам, псувам...То бива бива дебелоочие, ама...
                Тъй ще е тя... докато масовото население се отъждествява с човек прочел единствено Винету така ще бъде... ще си го преизбират и ще се кефят, че се строят магистрали, а Б.Б. ще се тупа в гърдите, че е свършил нещо започнато от друг. Това, че завод за отпадъци все още не е построен на никого не му прави впечатление, или че пумиарите се множат... Важното е, че ще имаме магистрали! А, какво ще караме по тези магистрали като колите ни поостареят и бръкнем в празния си джоб май никой не се замисля!?Нали щяха да изпращат записите от СРС-тата за анализ в чужбина? Какво се случи с тази идея... май нищо...
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                  Тъй ще е тя... докато масовото население се отъждествява с човек прочел единствено Винету така ще бъде...
                  Е те това не е критерий!!! За да си министър- председател няма изискване да си прочел един вагон книги... Баба ми като е прочела всички розови романи - събират се към половин вагон - да не би да е по-кадърна за министър председател от ББ???
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

dudulia написа:
                    И Коцев, повярвай ми много хора смятат да имигрират в близко бъдеще.Горко им на такива,като теб,които ще останат...
                    Tи да не би да си мислиш че като емигрираш ще цъфнеш отатъка.Те там си нямат такива като тебе и чакат с нетърпение да се появиш.В момента емиграциония баланс е отрицателен-повече се връщат,отколкото заминават.А много от тези дето са отатъка стискат зъби за да не се върнат.

Коментар

Vladim написа:
                      Важното е, че ще имаме магистрали! А, какво ще караме по тези магистрали като колите ни поостареят и бръкнем в празния си джоб май никой не се замисля!?
                      Не мога да допусна че не можеш да разбереш колко е важно за една държава и нейната икономика да има пътища,магистрали и комуникации.А каква кола ще караш нито зависи от ББ,нито от което и да е правителство.Зависи само от теб.Както виждаш София е пълна с маркови и скъпи автомобили и не можеш да се разминеш от тях.И са без ГУ.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                        dudulia написа:
                        И Коцев, повярвай ми много хора смятат да имигрират в близко бъдеще.Горко им на такива,като теб,които ще останат...
                        Tи да не би да си мислиш че като емигрираш ще цъфнеш отатъка.Те там си нямат такива като тебе и чакат с нетърпение да се появиш.В момента емиграциония баланс е отрицателен-повече се връщат,отколкото заминават.А много от тези дето са отатъка стискат зъби за да не се върнат.
                        Колега Хаджов,какво си мисля аз няма значение.Едно мога да заявя категорично.Направих голяма грешка,че се върнах в България. За твое сведение съм живял доста години извън България. Може да не съм вързал,но цъфнах - завърших второто си образование навън.Много добре знам какво е навън,какво ме чака и как да се оправям там!
                        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                          Stefan Hadjov написа:
                          dudulia написа:
                          Колега Хаджов,какво си мисля аз няма значение.Едно мога да заявя категорично.Направих голяма грешка,че се върнах в България. За твое сведение съм живял доста години извън България. Може да не съм вързал,но цъфнах - завърших второто си образование навън.Много добре знам какво е навън,какво ме чака и как да се оправям там!
                          Живееш в демократична държава и щом смяташ че не можеш да бъдеш достатъчно полезен за себе си и държавата в която живееш си с правото си да отидеш и уредиш живота си където пожелаеш.Аз единствено бих ти пожелал успех.П.С.Ако тези желания имаше преди 20 год,нямаше да те пуснат до Западния парк.А можеше и другаде да отидеш.........

Коментар

donnna написа:
                            Баба ми като е прочела всички розови романи - събират се към половин вагон - да не би да е по-кадърна за министър председател от ББ???
                            Аз допускам тази вероятност.....
                            Alfa 156 2.0 TS
                            Alfa 156 20VTurbo
                            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                            Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                              donnna написа:
                              Баба ми като е прочела всички розови романи - събират се към половин вагон - да не би да е по-кадърна за министър председател от ББ???
                              Аз допускам тази вероятност.....
                              И аз я допускам!@Stefan Hadjov разбира се, че благоденствието на всеки зависи индивидуално то самият него. И скъпи, лъскави коли има не само в София, а във всички големи градове. За да изградиш печаливш бизнес у нас трябва да имаш някаква основа и Държавата да не пречи, а да помага.
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Не ми стана ясно защо основата на изграден ,,печеливш,, бизнес да е скъпата кола?
                                Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Working...
                                X