коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:Ele , мислех че поне ти трябваше да си на моя страна а ме остави сам на барикадата да се боря с всички останали . :D :D А сега сериозно . Всеки си има предпочитания и си ги казва .Съобразявам с вашето мнение и заставам зад демокрацията , а вътрешно си мечтая за диктатура и то от диктатор , ама баш диктатор дето се казва . Като каже довечера диктатора по телевизията че утре ще мине през Ловеч и ако има само една хартийка боклук хвърлена пред блоковете то веднага ще опандизи живеещите в блока , та да видим тогава кон боб яде ли . Като каже диктатора ,че кола хваната на пътя без винетка се конфискува да видим ще има ли ербап бабаити да се движат без винетки. Ама тогава пък няма да има за какво да се джавкаме по форума . :DВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Понеже вси даваме пример за САЩ, ще си позволя да опиша две случки, които показват, че демокрацията е законност, а не свободия.Както знаете в САЩ можеш да си купиш оръжие само с лична карта. Мой познат с американско гражданство, прибирайки се вкъщи от съседи, кадето е бил на гости, се разминава с пияни младежи на улицата пред дома си. Те се опитват да го провокират, но той се прибира в къщата си без да им обърне внимание. Като са видели, че не могат да му привлекат вниманието, младежите хвърлят бутилка пред вратата му, която се разбива. Естествено следва обаждане на 911 и само след 5 минути младежите са докарани от полицаите пред дома му да разпознаване. След седмица по пощата получава глоба в размер на 3 цифрена сума. Сигурно ви е любопитно защо. Много просто, защото на негово име се води огнестрелно оръжие и той вместо да раздаде правосъдие е безпокоил полицията. Като забележка ще добавя, че свободната продажба на оръжие е обвързана с използването му САМО на територията на имота. Носенето на оръжие извън къщата и двора става само с разрешително, а носенето на бронежилетка е забранено и се санкционира от закона.Когато му ходих на госити преди години, взех автомобил под наем, защото живееше в малко градче и трябваше да пропътувам около 200 км и не ми се ползваше обществен транспорт. Още с влизането в градчето ме спря полицай и започна да ме разпитва какъв съм, от къде съм и на къде пътувам. След като му обясних човека най-учтиво ме помоли да го последвам. И така без да губя нито секунда в обикаляне и търсене на адреса, полицая ме заведе пред дома на моя приятел. След като и той потвърди, че ще съм на гости няколко дни, полицая му напомни, че трябва да оформи някакви документи, пожела ни приятен ден и си замина. Това е ред и законност!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
коцев написа:EСъобразявам с вашето мнение и заставам зад демокрацията , а вътрешно си мечтая за диктатура и то от диктатор , ама баш диктатор дето се казва . Като каже довечера диктатора по телевизията че утре ще мине през Ловеч и ако има само една хартийка боклук хвърлена пред блоковете то веднага ще опандизи живеещите в блока , та да видим тогава кон боб яде ли . Като каже диктатора ,че кола хваната на пътя без винетка се конфискува да видим ще има ли ербап бабаити да се движат без винетки. Ама тогава пък няма да има за какво да се джавкаме по форума . :D
Коментар
-
Alex_RT написа:Само един пример, колко от вас живеещите в блокове метете стълбището и чистите асансьора.
Коментар
-
коцев написа:Дая ,ама не ! Днешния случай за който казаха по телевизията говори точно за обратното . Ученика заниса пистолета в училище и то зареден и то в чантата си . Нещо за закон и ред да се каже ????
Коментар
-
Malone написа:Коцев, Коцев ... чета от известно време и ти се чудя ...Може ли на 65 години, човек да е такъв наивник ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Immortal написа:Този път Бойко послуша най-умния си съветник. Признавам му го.Нямаше по-тарикатски начин да излезе от положението, в което се насади с тия СРС-та. Сега като му мине вота (някой съмнява ли се, че няма да мине?), каквито и да са резултатите от експертизата на записа, Бойко си е бетониран.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
ele написа:държавната администрация работи много по-добре и са много по-учтиви, което си е направо постижение.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:ele написа:държавната администрация работи много по-добре и са много по-учтиви, което си е направо постижение.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
kiro_of_the_day написа:Immortal написа:Този път Бойко послуша най-умния си съветник. Признавам му го.Нямаше по-тарикатски начин да излезе от положението, в което се насади с тия СРС-та. Сега като му мине вота (някой съмнява ли се, че няма да мине?), каквито и да са резултатите от експертизата на записа, Бойко си е бетониран.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар