Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Airfan написа:
    Според мен песента на ББ като политик е изпята.
    Парламентът ни е пълен с изпели песента си политици
    Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

dannybo написа:
      ...
      Абсолютно съм съгласен с теб, не мога да отговоря.Знам само, че системата е перфектна, няма нужда от промяна. Има нужда от промяна на хората, които съблюдават спазването на Закона.И които решават кое е незаконно и кое не. И кое е обществено опасно и кое не.Отделно от това, има хора, които сами по себе си са обществено опасни, някои от тях министри.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Airfan написа:
        Как ще е изпята като той още не е почнал да я пее. А почне ли да пее то Станишчетата , Костовишчетата и останалите набедени политици ще заспят дълбок сън и няма въобще да се събудят. Сега му пишат нотите и стиховете и след някой и друг месец като се хванем в копривата ела та гледай какво хубаво време ще настане . :D Няма да караме колите защото бензина ще стане 5лв , няма да се яде месо ,защото животните ще бъдат изклани заради шапа. Малей я да спра да пиша ,че пиша глупости все едно съм от опозиционна партия.
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Не знаех, че в този форум има толкова много социалисти... сега ако започнете да превъзнасяте и Станишев и да казвате той колко е честен - ще черпя бира.
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

давай бирата и можем да почнем да спорим стига много изчетох и никой не е прав включително и аз едва ли някопй знае за какво иде реч
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ново двайсет :D Бат Бойко утре внася в парламента искане за вот на доверие. А сега да ги видя тия дето много знаят да лаят срещу него ще искат ли власта или ще подвият опашка като знаят на какъв хал е даржавата.

Коментар

Най добрата отбрана е нападението - бат боко си е научил урока от МЕВЕРЕ-то Ако мине сега заради колебливостта на сините, след като записите бъдат оценени като истински няма да могат да му искат нов вот защото ще има имунитет за 6 месеца.

Коментар

коцев написа:
                  Ново двайсет :D Бат Бойко утре внася в парламента искане за вот на доверие. А сега да ги видя тия дето много знаят да лаят срещу него ще искат ли власта или ще подвият опашка като знаят на какъв хал е даржавата.
                  Коцев, ако се докаже, че разговорът е истина, кво правим тогава?

Коментар

Нещата са далеч по-прости - кого го е*е за сините, като има "Атака". Просто така е редно.
                    Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

коцев написа:
                      Airfan написа:
                      Как ще е изпята като той още не е почнал да я пее. Сега му пишат нотите и стиховете
                      По-точно от това - здраве...
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Е хубу де,толкоз ли е пък хубава таз бира,че толкоз много се грижат за тоз Мишо
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                          Е хубу де,толкоз ли е пък хубава таз бира,че толкоз много се грижат за тоз Мишо
                          Ми човека винаги досега си е плащал бе. И самия той не разбира що стават тез работи. Иначе бирата не мирише. Пардон, парите де...

Коментар

Тя стана ясна връзката бира-юридически съветник-президент и кой е прибирал парите. Президентът буквално си призна "грешката" по неговия тарикатски начин.
                            Няма начин да няма начин!

Коментар

коцев написа:
                              не знам ББ как ще е, ама да не си на мястото на Иван Костов и Мартинчо Димитров на вота - ко ши правят - не знам... май нямат верен ход...пък не дай си боже да дойдат избори... в парламента ще влязат ГЕРБ, БСП и ДПС.... ГЕРБ с 65-70 %....
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ами както се вижда бат Бойко ще постави всекиго на местото което заслужава . :D Прав си като казваш кво ли ще правят видните политици Костов и М. Димитров като са фурнаджийски лопати и се измятат като чамова дъска във вода .

Коментар

Working...
                                X