pecata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
Мен пък ми става интересно че не търсят този който е изнесъл тия сересета защото именно той попада най много под ударите на закона. Би следвало да укаушат Яне Янев до като не каже от къде ги има . ФЕРАРИСТ, ако знаеш как ми се искаше Станишев пак да беше спечелил изборите та да се насади на пачите яйца дето ги заложи на Бойко и сега го чакаше Жан Виденовата съдба . ,
Коментар
-
коцев написа:Мен пък ми става интересно че не търсят този който е изнесъл тия сересета защото именно той попада най много под ударите на закона. Би следвало да укаушат Яне Янев до като не каже от къде ги има . ФЕРАРИСТ, ако знаеш как ми се искаше Станишев пак да беше спечелил изборите та да се насади на пачите яйца дето ги заложи на Бойко и сега го чакаше Жан Виденовата съдба . ,Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
коцев написа:Мен пък ми става интересно че не търсят този който е изнесъл тия сересета защото именно той попада най много под ударите на закона. Би следвало да укаушат Яне Янев до като не каже от къде ги има . ФЕРАРИСТ, ако знаеш как ми се искаше Станишев пак да беше спечелил изборите та да се насади на пачите яйца дето ги заложи на Бойко и сега го чакаше Жан Виденовата съдба . ,Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:pecata написа:Имам лошият късмет да живея в София от доста години и бих казал,че Борисов не се изложи като кмет на София.Именно той се захвана сериозно с метрото и в момента се работи по него и вярно,че е мазало по улиците,ама то няма как да стане иначе.Детските градини които откри в София (когато беше кмет) също не са малко.То вярно,че пак недостигат местата,ама пак е напредък.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:И колега да не забравяме Станишката как остави държавата..Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
pecata написа:Е колега няма как да знаем дали щеше да се работи активно по метрото,ако беше останал СтанишкатаBrava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
steven написа:pecata написа:Е колега няма как да знаем дали щеше да се работи активно по метрото,ако беше останал СтанишкатаНе всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Ми ще го открие, какво да го прави. Вие в Кърджали обаче си имате и незаконно водно огледало :D Може ли да хвърлиш някакви милиони и да имаш документни неуредици. За хеликоптерите - Р. Петков беше казал, че ще съди Дянков за клевета. Съди ли го? Не. Въпросната сделка (сключена без търг) е била развалена и обявен нов търг за трите хеликоптера, които получиха сега. Това по материали от медиите.На 24 юни МВР е представило във финансите ревизирани технически спецификации за хеликоптерите и поръчката е обявена повторно на 1 юли, посочи министърът.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Според Вас защо Б.Б иска експертиза в чужбина на тези записи, СРС-та или каквото са там...Единствената лаборатория за установяването на автентичността на звукозаписи в България е в МВР.Означава ли това, че Б.Б. няма доверие на МВР?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
steven написа:pecata написа:Е колега няма как да знаем дали щеше да се работи активно по метрото,ако беше останал СтанишкатаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Като пишете за подслушване трябва да сте на ясно с механизма за разрешаване на СРС-та. Като ви чета глупостите разбирам, че сте мнооого далеч от истината.Последната инстанция, преди да се разреше конкретно СРС, е министъра на вътрешните работи, след като преди това съдия е разрешил. А сега се замислете дали ББ не е знаел, че телефона на този или онзи се подслушва, след като ЦЦ му докладва за всеки един случай на висока ниво. Как си представяте подслушването? Това да не ви е ютия да я включиш в контакта. Докато в съответният оператор не видят разрешението, МВР не получава достъп до съответния номер.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Според мен като виден защитник на премиера ето гледната ми точка по поставените въпроси . :D Първо . хеликоптерите бяха поръчани по Станишево време, а платени с пари по Бойково време Второ.защо Бойко иска да се каже от чужбина истински ли са сересетата ? Не защото няма вяра на МВР а за да не каже Костов, че Бойко пак е натиснал МВР да каже това което той иска. :D Трето . никой не може да отрече качествата на най добрия му министър Плевнелиев и построеното от него и бъдещите му планове. А Сергейчо, Костов , Мартин Димитров , Яне Янев ги вее вятър на бяла кобила . Ако има избори сега Костов с цялата паплач около него не може събра и два процента и ще гледа парламента през крив макарон . Бакърджиев който му беше дясна ръка през 1997г миналата вечер го оплю като директно каза че се е разболял Костов от власт и с това затри СДС. Друг коментар е излишен .Тъй че следвайте правата линия на Бойко и държавата ще процъфти . :D :D
Коментар
-
nikolovvd написа:Като пишете за подслушване трябва да сте на ясно с механизма за разрешаване на СРС-та. Като ви чета глупостите разбирам, че сте мнооого далеч от истината.Последната инстанция, преди да се разреше конкретно СРС, е министъра на вътрешните работи, след като преди това съдия е разрешил. А сега се замислете дали ББ не е знаел, че телефона на този или онзи се подслушва, след като ЦЦ му докладва за всеки един случай на висока ниво. Как си представяте подслушването? Това да не ви е ютия да я включиш в контакта. Докато в съответният оператор не видят разрешението, МВР не получава достъп до съответния номер..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар