pecata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
Мен пък ми става интересно че не търсят този който е изнесъл тия сересета защото именно той попада най много под ударите на закона. Би следвало да укаушат Яне Янев до като не каже от къде ги има .ФЕРАРИСТ, ако знаеш как ми се искаше Станишев пак да беше спечелил изборите та да се насади на пачите яйца дето ги заложи на Бойко и сега го чакаше Жан Виденовата съдба .
,
Коментар
-
коцев написа:Мен пък ми става интересно че не търсят този който е изнесъл тия сересета защото именно той попада най много под ударите на закона. Би следвало да укаушат Яне Янев до като не каже от къде ги има .ФЕРАРИСТ, ако знаеш как ми се искаше Станишев пак да беше спечелил изборите та да се насади на пачите яйца дето ги заложи на Бойко и сега го чакаше Жан Виденовата съдба .
,
Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
коцев написа:Мен пък ми става интересно че не търсят този който е изнесъл тия сересета защото именно той попада най много под ударите на закона. Би следвало да укаушат Яне Янев до като не каже от къде ги има .ФЕРАРИСТ, ако знаеш как ми се искаше Станишев пак да беше спечелил изборите та да се насади на пачите яйца дето ги заложи на Бойко и сега го чакаше Жан Виденовата съдба .
,
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:pecata написа:Имам лошият късмет да живея в София от доста години и бих казал,че Борисов не се изложи като кмет на София.Именно той се захвана сериозно с метрото и в момента се работи по него и вярно,че е мазало по улиците,ама то няма как да стане иначе.Детските градини които откри в София (когато беше кмет) също не са малко.То вярно,че пак недостигат местата,ама пак е напредък.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:И колега да не забравяме Станишката как остави държавата..Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
pecata написа:Е колега няма как да знаем дали щеше да се работи активно по метрото,ако беше останал СтанишкатаBrava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
steven написа:pecata написа:Е колега няма как да знаем дали щеше да се работи активно по метрото,ако беше останал СтанишкатаНе всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Ми ще го открие, какво да го прави. Вие в Кърджали обаче си имате и незаконно водно огледало :D Може ли да хвърлиш някакви милиони и да имаш документни неуредици. За хеликоптерите - Р. Петков беше казал, че ще съди Дянков за клевета. Съди ли го? Не. Въпросната сделка (сключена без търг) е била развалена и обявен нов търг за трите хеликоптера, които получиха сега. Това по материали от медиите.На 24 юни МВР е представило във финансите ревизирани технически спецификации за хеликоптерите и поръчката е обявена повторно на 1 юли, посочи министърът.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Според Вас защо Б.Б иска експертиза в чужбина на тези записи, СРС-та или каквото са там...Единствената лаборатория за установяването на автентичността на звукозаписи в България е в МВР.Означава ли това, че Б.Б. няма доверие на МВР?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
steven написа:pecata написа:Е колега няма как да знаем дали щеше да се работи активно по метрото,ако беше останал СтанишкатаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Като пишете за подслушване трябва да сте на ясно с механизма за разрешаване на СРС-та. Като ви чета глупостите разбирам, че сте мнооого далеч от истината.Последната инстанция, преди да се разреше конкретно СРС, е министъра на вътрешните работи, след като преди това съдия е разрешил. А сега се замислете дали ББ не е знаел, че телефона на този или онзи се подслушва, след като ЦЦ му докладва за всеки един случай на висока ниво. Как си представяте подслушването? Това да не ви е ютия да я включиш в контакта. Докато в съответният оператор не видят разрешението, МВР не получава достъп до съответния номер.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Според мен като виден защитник на премиераето гледната ми точка по поставените въпроси . :D Първо . хеликоптерите бяха поръчани по Станишево време, а платени с пари по Бойково време
Второ.защо Бойко иска да се каже от чужбина истински ли са сересетата ? Не защото няма вяра на МВР а за да не каже Костов, че Бойко пак е натиснал МВР да каже това което той иска. :D Трето . никой не може да отрече качествата на най добрия му министър Плевнелиев и построеното от него и бъдещите му планове. А Сергейчо, Костов , Мартин Димитров , Яне Янев ги вее вятър на бяла кобила .
Ако има избори сега Костов с цялата паплач около него не може събра и два процента и ще гледа парламента през крив макарон .
Бакърджиев който му беше дясна ръка през 1997г миналата вечер го оплю като директно каза че се е разболял Костов от власт и с това затри СДС. Друг коментар е излишен .Тъй че следвайте правата линия на Бойко и държавата ще процъфти . :D :D
Коментар
-
nikolovvd написа:Като пишете за подслушване трябва да сте на ясно с механизма за разрешаване на СРС-та. Като ви чета глупостите разбирам, че сте мнооого далеч от истината.Последната инстанция, преди да се разреше конкретно СРС, е министъра на вътрешните работи, след като преди това съдия е разрешил. А сега се замислете дали ББ не е знаел, че телефона на този или онзи се подслушва, след като ЦЦ му докладва за всеки един случай на висока ниво. Как си представяте подслушването? Това да не ви е ютия да я включиш в контакта. Докато в съответният оператор не видят разрешението, МВР не получава достъп до съответния номер..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар