Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pecata написа:
    Имам лошият късмет да живея в София от доста години и бих казал,че Борисов не се изложи като кмет на София.Именно той се захвана сериозно с метрото и в момента се работи по него и вярно,че е мазало по улиците,ама то няма как да стане иначе.Детските градини които откри в София (когато беше кмет) също не са малко.То вярно,че пак недостигат местата,ама пак е напредък.
    Предполагам не бъркаш това което човек е направил, с това което е било подготвено или планувано така или иначе да се направи - ако Станишев беше останал, може би метрото нямаше да се почне? Ползвам Станишев за пример само......
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Мен пък ми става интересно че не търсят този който е изнесъл тия сересета защото именно той попада най много под ударите на закона. Би следвало да укаушат Яне Янев до като не каже от къде ги има . ФЕРАРИСТ, ако знаеш как ми се искаше Станишев пак да беше спечелил изборите та да се насади на пачите яйца дето ги заложи на Бойко и сега го чакаше Жан Виденовата съдба . ,
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
        Мен пък ми става интересно че не търсят този който е изнесъл тия сересета защото именно той попада най много под ударите на закона. Би следвало да укаушат Яне Янев до като не каже от къде ги има . ФЕРАРИСТ, ако знаеш как ми се искаше Станишев пак да беше спечелил изборите та да се насади на пачите яйца дето ги заложи на Бойко и сега го чакаше Жан Виденовата съдба . ,
        Ех, Коцев кога ще прогледнеш за да видиш,че ЦАРЯ Е ГОЛ.
        Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

коцев написа:
          Съмнява ме че точно заради това искаш това......Яне също успешно го издигнаха като някакъв шумен весталец, Сидеров беше същия преди.....не могат да му кажат нищо че е имал такива записи, дал му ги някой и точка......все едно на теб да ти върнат от някъде 20 фалшиви лева, и да те арестуват за фалшификация.....трябват и други доказателства все пак......Иначе понеже спомена и Виденов......за мен той просто имаше нещастието тогава да е Мпредседател, кризата я направиха други......Виденов например не позволи приватизацията на някой изключително печеливши държавни компании, после тия след него ги пръснаха естествено.....ся да кажа че аз не съм фен на никой досега, всички са ми еднакво безразлични.......
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
            pecata написа:
            Имам лошият късмет да живея в София от доста години и бих казал,че Борисов не се изложи като кмет на София.Именно той се захвана сериозно с метрото и в момента се работи по него и вярно,че е мазало по улиците,ама то няма как да стане иначе.Детските градини които откри в София (когато беше кмет) също не са малко.То вярно,че пак недостигат местата,ама пак е напредък.
            Предполагам не бъркаш това което човек е направил, с това което е било подготвено или планувано така или иначе да се направи - ако Станишев беше останал, може би метрото нямаше да се почне? Ползвам Станишев за пример само......
            Е колега няма как да знаем дали щеше да се работи активно по метрото,ако беше останал Станишката.Сега виждам с очите си че се работи и се работи доста активно.И колега да не забравяме Станишката как остави държавата.Да не забравяме как вдигна пенсийте на хората преди да му изтече мандата,то беше ясно че ще загуби.Вдигна без никъкво покритие както се разбра впоследствие.Това е само пример за безотговорност.Не чух някой друг политик да пожелава по телевизията в новата година да падне правителството.Като падне правителството ху* ще е за мен и за теб и за всички останали обикновенни бачкатори и данъкоплатци.
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
              И колега да не забравяме Станишката как остави държавата..
              Е тва е въпрос на гледна точка, щото според доста хора, след Костов БГ беше доста добре.......според други след всяко ново "старо" правителство нещата са по зле......така че кой как оставил държавата е доста разтегливо понятие.......по преди 6 години бенза беше 1.80, ся е 2 и 30......има доста гледни точки....Баси адвокатствам на политик....ще се гръмна....
              Alfa 156 2.0 TS
              Alfa 156 20VTurbo
              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
              Locost TF1 3.0V6

Коментар

pecata написа:
                Е колега няма как да знаем дали щеше да се работи активно по метрото,ако беше останал Станишката
                Планове за магистрали има от маса време, както и европейски фондове, обаче освен един провален търг за магистрала "Тракия", друго няма от Станишев. А, пардон, има супер изгодния "Цанков Камък".ЖП инфраструктурата да не би от вчера да е в плачевно състояние? Не, ама сега ще усвояваме едни пари за нея. Изобщо не си мислете, че няма значение кой е на власт, за да се изпълняват очевидните, лесни и големи проекти.
                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Вярно,че всеки си има мнение и гледна точка на нещата и случващото и случилото се покрай нас.Според мен днешното правителство е едно от добрите в последните 20 години.Това е моето мнение.Лека нощ на всички.
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

steven написа:
                    pecata написа:
                    Е колега няма как да знаем дали щеше да се работи активно по метрото,ако беше останал Станишката
                    Планове за магистрали има от маса време, както и европейски фондове, обаче освен един провален търг за магистрала "Тракия", друго няма от Станишев. А, пардон, има супер изгодния "Цанков Камък".ЖП инфраструктурата да не би от вчера да е в плачевно състояние? Не, ама сега ще усвояваме едни пари за нея. Изобщо не си мислете, че няма значение кой е на власт, за да се изпълняват очевидните, лесни и големи проекти.
                    А "Цанков Камък" кой го откри?Не беше ли т.н. "ЛЕНТОРЕЗ ПЪРВОКОПОВ".А този уйкенд не прие ли три хеликоптера?Същите тези хеликоптери поръчани от омразната тр.коалиция.Обявени от Дянков за турестически?
                    Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Ми ще го открие, какво да го прави. Вие в Кърджали обаче си имате и незаконно водно огледало :D Може ли да хвърлиш някакви милиони и да имаш документни неуредици. За хеликоптерите - Р. Петков беше казал, че ще съди Дянков за клевета. Съди ли го? Не. Въпросната сделка (сключена без търг) е била развалена и обявен нов търг за трите хеликоптера, които получиха сега. Това по материали от медиите.На 24 юни МВР е представило във финансите ревизирани технически спецификации за хеликоптерите и поръчката е обявена повторно на 1 юли, посочи министърът.
                      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Според Вас защо Б.Б иска експертиза в чужбина на тези записи, СРС-та или каквото са там...Единствената лаборатория за установяването на автентичността на звукозаписи в България е в МВР.Означава ли това, че Б.Б. няма доверие на МВР?
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

steven написа:
                          pecata написа:
                          Не искам да хваля никого - просто факт - след като много правителства обещаваха от 1988 г. да се направи детелината - Бургас - Созопол - Средец в неделя се почна и казват, че ще е готова до 18 месеца. Факт!http://www.burgas.bg/bg/news/details/1/7413п.п. Който е ходил на юг на море юли - август знае какъв ужас е там...
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Като пишете за подслушване трябва да сте на ясно с механизма за разрешаване на СРС-та. Като ви чета глупостите разбирам, че сте мнооого далеч от истината.Последната инстанция, преди да се разреше конкретно СРС, е министъра на вътрешните работи, след като преди това съдия е разрешил. А сега се замислете дали ББ не е знаел, че телефона на този или онзи се подслушва, след като ЦЦ му докладва за всеки един случай на висока ниво. Как си представяте подслушването? Това да не ви е ютия да я включиш в контакта. Докато в съответният оператор не видят разрешението, МВР не получава достъп до съответния номер.
                            Няма начин да няма начин!

Коментар

Според мен като виден защитник на премиера ето гледната ми точка по поставените въпроси . :D Първо . хеликоптерите бяха поръчани по Станишево време, а платени с пари по Бойково време Второ.защо Бойко иска да се каже от чужбина истински ли са сересетата ? Не защото няма вяра на МВР а за да не каже Костов, че Бойко пак е натиснал МВР да каже това което той иска. :D Трето . никой не може да отрече качествата на най добрия му министър Плевнелиев и построеното от него и бъдещите му планове. А Сергейчо, Костов , Мартин Димитров , Яне Янев ги вее вятър на бяла кобила . Ако има избори сега Костов с цялата паплач около него не може събра и два процента и ще гледа парламента през крив макарон . Бакърджиев който му беше дясна ръка през 1997г миналата вечер го оплю като директно каза че се е разболял Костов от власт и с това затри СДС. Друг коментар е излишен .Тъй че следвайте правата линия на Бойко и държавата ще процъфти . :D :D
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

nikolovvd написа:
                                Като пишете за подслушване трябва да сте на ясно с механизма за разрешаване на СРС-та. Като ви чета глупостите разбирам, че сте мнооого далеч от истината.Последната инстанция, преди да се разреше конкретно СРС, е министъра на вътрешните работи, след като преди това съдия е разрешил. А сега се замислете дали ББ не е знаел, че телефона на този или онзи се подслушва, след като ЦЦ му докладва за всеки един случай на висока ниво. Как си представяте подслушването? Това да не ви е ютия да я включиш в контакта. Докато в съответният оператор не видят разрешението, МВР не получава достъп до съответния номер.
                                Кое те кара да мислиш, че само оторизираните служби [които се нуждаят от разрешение] могат да подслушват? Технически имам предвид.Както се чува от всички записи, те [записите] започват преди началото на самия разговор, което означава, че не са правени със стандартното оборудване.А и кое те кара да мислиш, че мен като гражданин ме еве кой ги е записал? Интересува ме дали са истина, без значение от източника.И доколкото съм грамотен, струват ми се действително проведени разговори.
                                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                                www.cyxap.com

Коментар

Working...
                                X