nikolovvd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:ФЕРАРИСТ написа:Не мога някак си да се отърся от мисълта че ББ е просто една пионка на царя, която той подготви изключително умело когато започна мандата си през 2001, знаейки че няма да е вечен на тва място.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
коцев написа:Ай сега Бойко бил пионка ???? Бойко си е направо цар и скоро всички ще разберат какво значи думата на царя. :D Или ще изпълняваме законите както се изисква или............. Белене е на кота нула, та ще има работа за всички които се противят.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Всички тези , които се появяват по всички СМО , и които биват наричани от журналистите политици , са отрочета на БКП . Оня потомък на дребен и незначим германски курфюрст , също е манупулиран от комунистите и им служи добре.Навсякъде в Източна Европа компартиите получиха мощен шут , а само тук им дадоха да организират т.н. ,, Кръгла маса ’’.Съжалявам , че дядо ми е лежал из затворите за комунистическите си убеждения.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
А кога Бойко ще почне да изпълнява законите? Или това за "царя" не важи!?
Коментар
-
tarabas
Коментар
-
коцев написа:А кога Бойко ще почне да изпълнява законите? Или това за "царя" не важи!?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Тя светлината направо струи от Бойко...като ореол около главата му е Коцев, преди да стане МП, Бойко не беше неизвестен. Видяхме го колко струваше като главен секретар на меверето, софиянци много добре го знаят и колко струваше като кмет.Това, че и аз гласувах за него като по-малкото зло, всъщност не го прави добро.Той си остава по-малкото зло.А напоследък май почна да се изяснява, че всъщност голямото и малкото зло са едно и също ЗЛО.
Коментар
-
коцев написа:Много моля да не се наднича в канчето на човека заел се да извади страната от блатото в което е натикана. :DAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Immortal : А напоследък май почна да се изяснява, че всъщност голямото и малкото зло са едно и също ЗЛО.Подкрепям ! Прилагателното често пъти обезмисля съществителното . Все е зло...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Имам лошият късмет да живея в София от доста години и бих казал,че Борисов не се изложи като кмет на София.Именно той се захвана сериозно с метрото и в момента се работи по него и вярно,че е мазало по улиците,ама то няма как да стане иначе.Детските градини които откри в София (когато беше кмет) също не са малко.То вярно,че пак недостигат местата,ама пак е напредък.В никъкъв случай немога да кажа,че съм му фен или симпатизант,но според мен за момента се справя добре.Ще ме е яд ако го бутнат,защото ще стане "Жан 2" ситуация и тогава вече ще стане страшно.Ако трябва да го сравнявам с червения му предшественик бих казал,че е на светлинни години от него-и мисля че си пролича.Колкото до тия подслушваници си мисля,че ако пратят записа в чужбина, където си разбират от работата ще стане ясно истински ли е или не.Според мен е нагласена работа,защото едва ли е толкова глупав да оговаря такива "далавери" по телефона.п.п. В никъкъв случай не ангажирам никого с мнението си.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар