Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikolovvd написа:
    А на някой мина ли му през ума, че това може и да не са СРС-та? Че някой е поръчал подслушването и е платил солидна сума на някой служител в някой от мобилните оператори, за да ги записва?
    То е скандално самото съдържание на разговора, а не толкова подслушването - явно, има за какво да ги подслушват, защото се чува, че са потенциални клиенти на прокуратурата...
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
      Не мога някак си да се отърся от мисълта че ББ е просто една пионка на царя, която той подготви изключително умело когато започна мандата си през 2001, знаейки че няма да е вечен на тва място.......
      Че е пионка - пионка е. Ама не на царя. То той и царя и той беше пионка.

Коментар

Immortal написа:
        ФЕРАРИСТ написа:
        Не мога някак си да се отърся от мисълта че ББ е просто една пионка на царя, която той подготви изключително умело когато започна мандата си през 2001, знаейки че няма да е вечен на тва място.......
        Че е пионка - пионка е. Ама не на царя. То той и царя и той беше пионка.
        Царя, царя - той си го направи........
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Ай сега Бойко бил пионка ???? Бойко си е направо цар и скоро всички ще разберат какво значи думата на царя. :D Или ще изпълняваме законите както се изисква или............. Белене е на кота нула, та ще има работа за всички които се противят.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
            Ай сега Бойко бил пионка ???? Бойко си е направо цар и скоро всички ще разберат какво значи думата на царя. :D Или ще изпълняваме законите както се изисква или............. Белене е на кота нула, та ще има работа за всички които се противят.
            А кога Бойко ще почне да изпълнява законите?Или това за "царя" не важи!?
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Всички тези , които се появяват по всички СМО , и които биват наричани от журналистите политици , са отрочета на БКП . Оня потомък на дребен и незначим германски курфюрст , също е манупулиран от комунистите и им служи добре.Навсякъде в Източна Европа компартиите получиха мощен шут , а само тук им дадоха да организират т.н. ,, Кръгла маса ’’.Съжалявам , че дядо ми е лежал из затворите за комунистическите си убеждения.
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

А кога Бойко ще почне да изпълнява законите? Или това за "царя" не важи!?
                Много моля да не се наднича в канчето на човека заел се да извади страната от блатото в което е натикана. :D И кой закон е нарушил бат Бойко ??? Тоя на Слави Трифонов ли където и червата си изповръщаха от плямпане против него Росен Петров защо избяга от Слави ? Защото играе честно човека . :D Тъй, че слушайте и изпълнявайте тезисите на Борисов и накрая ще говорим кой е крив и кой е прав. След две години ще пишете че съм бил прав :D :D :D Ами то си е и така .

Коментар

Обаче си упорит и не спираш да правиш селями на Бойка а? Може би в тебе се крие мазохист

Коментар

коцев написа:
                    А кога Бойко ще почне да изпълнява законите? Или това за "царя" не важи!?
                    Много моля да не се наднича в канчето на човека заел се да извади страната от блатото в което е натикана. :D И кой закон е нарушил бат Бойко ??? Тоя на Слави Трифонов ли където и червата си изповръщаха от плямпане против него Росен Петров защо избяга от Слави ? Защото играе честно човека . :D Тъй, че слушайте и изпълнявайте тезисите на Борисов и накрая ще говорим кой е крив и кой е прав. След две години ще пишете че съм бил прав :D :D :D Ами то си е и така .
                    По-лесно ще е да ти отговоря кой закон не наруши Бойко.А относно това, че Росен бил избягал от Слави... Никой не е избягал от Слави - всички работят и досега за него или заедно с него.Нещата не са такива каквито изглеждат или каквито Ви ги представят.Цялата работа най-общо казано идва оттам, че една фирма може да сключи най-много 2 договора а външни предавания с дадена телевизия. Натам се сещай сам.
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Верно бе . Мъ много съм бил тъп. [/quote]Нещата не са такива каквито изглеждат или каквито Ви ги представят.[quote]А те това дето си го написал не се ли отнася и за писанията против Бойко ??????Дали не ни го представят в лоша светлина и него ???? :twisted

Коментар

Тя светлината направо струи от Бойко...като ореол около главата му е Коцев, преди да стане МП, Бойко не беше неизвестен. Видяхме го колко струваше като главен секретар на меверето, софиянци много добре го знаят и колко струваше като кмет.Това, че и аз гласувах за него като по-малкото зло, всъщност не го прави добро.Той си остава по-малкото зло.А напоследък май почна да се изяснява, че всъщност голямото и малкото зло са едно и също ЗЛО.

Коментар

коцев написа:
                          Много моля да не се наднича в канчето на човека заел се да извади страната от блатото в което е натикана. :D
                          Е те сички до ся с това са се бяха заели.......Биби е идеален само и единствено за президент - от президента така или иначе почти нищо не зависи, важното е да изглежда що годе добре, да пуска по някое фешън лафче от време на време, и тва е......виж ако се цани президент да става веднага ме печели като електорат.....макар че не е особен политик, все пак не мисля че е толкоз прост да се цани на такава длъжност уви.....
                          Alfa 156 2.0 TS
                          Alfa 156 20VTurbo
                          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Аз пък няма да гласувам за него ако иска да стане президент. Ще гласувам само ако пак иска да остане министър-председател та да доопука престъпниците и ни вкара и нас в релсите , защото правим какво правим все в тъч излизаме.

Коментар

Immortal : А напоследък май почна да се изяснява, че всъщност голямото и малкото зло са едно и също ЗЛО.Подкрепям ! Прилагателното често пъти обезмисля съществителното . Все е зло...
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Имам лошият късмет да живея в София от доста години и бих казал,че Борисов не се изложи като кмет на София.Именно той се захвана сериозно с метрото и в момента се работи по него и вярно,че е мазало по улиците,ама то няма как да стане иначе.Детските градини които откри в София (когато беше кмет) също не са малко.То вярно,че пак недостигат местата,ама пак е напредък.В никъкъв случай немога да кажа,че съм му фен или симпатизант,но според мен за момента се справя добре.Ще ме е яд ако го бутнат,защото ще стане "Жан 2" ситуация и тогава вече ще стане страшно.Ако трябва да го сравнявам с червения му предшественик бих казал,че е на светлинни години от него-и мисля че си пролича.Колкото до тия подслушваници си мисля,че ако пратят записа в чужбина, където си разбират от работата ще стане ясно истински ли е или не.Според мен е нагласена работа,защото едва ли е толкова глупав да оговаря такива "далавери" по телефона.п.п. В никъкъв случай не ангажирам никого с мнението си.
                                Fiat Tipo
                                Corsa b комби !

Коментар

Working...
                                X