Ало, нямаше ме един ден на хоризонта и взехте та си отпуснахте юздите и плюете по Бойко . Гледате шоуто на Слави дето много народ вече не го и гледа .Слави много бързо забрави как преди години когато Бойко беше главен секретар и Слави имаше проблеми с Хамъра джипа си как му се обади и Бойко набързо хвана крадците . Тогава Слави се изтъпанчи и го хвали и му се прекланяше , а сега когато Бойко го отреза за някакви задкулисни игри го изкарва най черния. Айде олам ,гледали сме го тоя филм. Като гледам сега и Касим Дал как се ербиличи на Доган и го хули се питам: абе тараранкооло добре ти беше 20 години като му беше дясна ръка и сега отведнаж Доган бил такъв ,Доган бил инакъв. Последно : като чета този прословут запис не виждам нищо ,ама нищо което да е във вреда на моя човек Бойко . Ми ето го записа където Дянков казва на Танов ,че Бойко му е дал на него правото да решава случая и Дянков казва на Танов да действа както е по закон . Ама четете бавно и между редовете бре. :D Ето и цялото съдържание на разпространения запис:Симеон Дянков: Ваньо, здравей.Ваньо Танов: Здравей. Извинявай, че пак ви притеснявам по туй... Сега, обадиха ми се моите хора, че са влезли отново в... и те работят на намалено сцепление, работят вътре. Сега, аз не знам какво сте се разбрали последно. Уговорката беше това, което имат като наличност, да го бутилират и да го изведат. Обаче те в момента произвеждат. И в дневника са намерили, че им пише при намалено сцепление, за да не бъдат хванати, че работят.С. Д. Ами, спираш ги. Нищо не сме се разбрали. Аз нищо не съм им обещавал.В. Т. Въпросът е, не знам, премиерът е обещал и да не каже, че аз съм пратил нарочно да ги проверяват, та да нямат изход от положението.С. Д. Не, не, не. Премиерът ми го даде на мен и каза: "Ти се оправяй". Аз се срещнах два пъти с него, но извън това, нали, да се бутилира това, което е произведено, нищо друго не сме се разбирали. Така че, ако има нещо, ги затваряй.http://www.dnes.bg/politika/2011/01/...o-mnogo.108725
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dudulia написа:Колеги,преди малко гледах "Шоуто на Слави" от петък и докато течеше песента "Нема такава държава" си зададох следният въпрос. Ако утре излезнат студенти и хора на улицата (както през януари 1997г.) как мислите ще реагира ББ? Дали ще изпрати полиция и спец части да "смелят" хората?Може би ще си подаде оставката?А може би ще подминат подобно нещо,като все едно нищо не се случва и ще размахат някой друг скандал тип докторите,за да отвлекат вниманието на хората?Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Аз съм бил малък тогава, но в момента не виждам как може да стане такъв протест - на никого не му се протестира, явно не сме чак толкова зле. Теоретично ако има толкова голям протест, според мен ще си подаде оставката мирно и тихо. Просто като човек ми се вижда честолюбив.А гледайте какви са заглавията от днескашния ден:Алексей Петров: Борисов трябва да махне ЦветановГамизов: Има вътрешен преврат срещу БорисовРумен Петков: Цветанов врътна Борисов по циничен начинОпозиционните сили сигурно сутрин докато си пият кафето, правят една конферентна скайп връзка, за да се разберат по какво направление ще атакуват за деня :DBrava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
коцев написа:Ало, ...
Коментар
-
Записите ги слушах със слушалки. Опитайте и вие и ми обяснете защо са стерео! Като са истински, защо са вкарали допълнително шум в тях? Това не е ли пипане на записа с цел да се прикрие манипулацията.Хората произвеждали бира може би, защото са обжалвали отнемането на лиценза в съда или трябва да е обратно.Ако е обратно, то трябва да започнат веднага събарянето на всички незаконни вили, къщи, надстройки и хотели. Да но се изчеква окончателното решение на съда и тогава се пристъпва към изпълнение.Или смятате, че това е грешна практика. Като се събори една макар и незаконна постройка или се сасипе материала за бирата и съда се произнесе в полза на ищеца, кой ще плаща после - ние нали?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Момчета ,Бойко друса дървото яко сега, за да окапят от него загнилите и плесенясали плодове. :D Сега ще се разбере като е клалифицирана информация кой я е изнесъл и хайде в пандиза.Пуска се стръф и мършите веднага я налапват. Баси държавата и законите . Уж от началото на миналата година въведоха предплатените симкарти да са поименно. Тая сутрин по БТВ изнесоха такива данни че да ти настръхне косата. Циганската мафия ги купува по хиляди и препродава на който поиска. И така на един човек се водят по хиляди симкарти а с тях боравят други хора дори имало три извършени престъпления с такива карти . И лошото е че данните са взети произволно тъй като на всеки един данните ги има свободно навсякъде.
Коментар
-
nikolovvd написа:Записите ги
Коментар
-
Абе вие много задълбахте в неща, в които едва ли сте толкова вещи. Странно е, че хора, които в други теми заставаха зад тезата, че на пресата вяра да не хващаш до толкова, че даже поучаваха останалите, сега направо са се вкопчили за нея като удавник за сламка.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
sugarboy написа:Е, то нали се видя кой я изнася, класифицираната информация - Цецко от трибуната на народното събрание, че чак се и вживяваше в отделните роли на лекарите. Нямам нищо против, както казваш, колега Коцев - в пандиза :D
Коментар
-
коцев написа:Скоро ще се оттървеш и тая мисла .Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар