Бих ви посъветвал да не вярвате на всичко, което чувате.Представете си че ББ е решил да подхвърли това и онова на медиите.А сега си представете, че след 4-5 месеца, като наближат изборите, каквито и компромати да пуснат за кандидат кметовете на ГЕРБ никой няма да им повярва, защото записите ще се окажат манипулирани.А защо да не си помисли човек, че тези записи са пуснати точно с тази цел, да предизвикат подобни на горните реакции.Иначе няма нищо лошо да правиме 3 в 1. Избори за парламент, кмет и президент! Само дето тъкмо сме се оттласнали от дъното (по думите на шефовете на БСБ и ССБ) и пак ще се забием в тинята. Пак ще чакаме 1-2 години следващите да направят реформите (да наместят своите хора) и посла да ни го сложат с вдигане на данъците и намаляване на заплатите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kosta написа:Гледайте Слави!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:И кво му беше интересното на Слави бе Коста?Точно върви актуалната му песен - ’в тази държава на власт е глупостта...’Аз поне нищо не видях - нито ново, нито интересно старо нещо. Нищо. Полемизиране на интелектуалния му сценарен екип и мелене на едни и същи приказки.Аз да ви попитам - този разговор (записа) м/у Бойко и Танов очуди ли някой от вас изобщо?Нито е първия, нито е последния такъв раговор във властта.Аз даже мисля че е истински.И какво от това.Да не би Станишев или Доган да не са водили такива разговори, или Костов, или който и друг да е. Не дай си боже пък лицемера Първанов.Или аз и Дидо и Коцев, например, не бихме водили ако сме на власт?Кой е светата вода-ненапита?Слави Трифонов - дето е подлога на власт или опозиция ( според случая и собствената си изгода) вече 15 години?Айде моля ви се!Я се успокойте и стига сте се държали като ощипани моми!Един въпрос от мен - защо този разговор правен преди почти година изплува сега?Дали това не е средство ’of last resort’* на хората опитващи се да пречупят по някакъв начин премиера защото яко им е накривил шапката. И то не точно в полза на народа...Айде да станем реалисти вече. Положителното къде е - там че нещо се случва, а не се правят мили очи на Европата, народа, САЩ и т.н. Нали знаете че за да се изпере прането трябва мръсотията да изплува отгоре и да се сменят 1 - 2 - 3 води.Е тия води са поколенията. Засега сме на фаза - първа вода.Ха наздраве!* of last resort - акт на отчаяниеFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
коцев написа:Според твоя човек Антоний Странджев е истински, а според моя, Бойко е сигурен в подправянето и сега ще хвърчат глави...
Коментар
-
Слави пееше и за предишните министри по този начин,скара се с ББ и сега пее и срещу него ... Иначе в песента всичко е вярно за съжаление.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Става Дидо, само да не забравиш да си плащаш ’отчисленията’ Назначен си!Па ко забравиш - ще ти пуснем едно-две СРС-та в медийното пространство, да те ’омерзим’ едно хубаво както се изрази шефката на бюджетната комисия, дето не лобирала за никого!СМЯХ!Те всички са омерзени и до там, никой не бяга от политиката.И наистина - ко ше праим ако Бойко Борисов ( a.k.a. - Пожарникара, Боко тиквата, Каратиста, бат Бойко и др.) вземе че падне от власт?Е от това вече ме е страх наистина!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Да не би Станишев или Доган да не са водили такива разговори .....................Един въпрос от мен - защо този разговор правен преди почти година изплува сега?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Хора... Само ние сме виновни... Ние, които преди 20 години бяхме студенти, ученици и около тая възраст.Виновни сме затова, че не бяхме крайни и не спукахме главите в асфалта на всеки кумоноид.Сега вече е късно!!! Мнооого късно. Сега вече кумоноидите си отгледаха медии, политици,бизнесмени, електорат послушен... овчици какооо.. овчициии......Вече не съм сигурен, че ще се оправим дори когато и последният роден преди 10.11.1989г. умре.Доскоро така си мислех - че има надежда в младите - родени и отрасли след 10.11.1989г. ГЛУПАК!СУПЕРМЕГА ГЛУПАК!!!Тогава ние наивниците поне се опитахме... Сега никой няма и да се опита. Те дори не се интересуват какво се случва.Яворе... така е. Но преди никой не беше заявявал така открито позицията си, че ще такова таковата на престъпниците и че няма така да прави!?За неговите хора във властта го знам от личен опит /сдподелен и тук/ че го прават от втората седмица откакто влязоха във властта. Една от трите причини за да се махна от държавната машина беше точно тази.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
nikolovvd написа:Yavor написа:Да не би Станишев или Доган да не са водили такива разговори .....................Един въпрос от мен - защо този разговор правен преди почти година изплува сега?Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Хора... Само ние сме виновни... Ние, които преди 20 години бяхме студенти, ученици и около тая възраст.Виновни сме затова, че не бяхме крайни и не спукахме главите в асфалта на всеки кумоноид.Сега вече е късно!!! Мнооого късно. Сега вече кумоноидите си отгледаха медии, политици,бизнесмени, електорат послушен... овчици какооо.. овчициии......Вече не съм сигурен, че ще се оправим дори когато и последният роден преди 10.11.1989г. умре.Доскоро така си мислех - че има надежда в младите - родени и отрасли след 10.11.1989г. ГЛУПАК!СУПЕРМЕГА ГЛУПАК!!!Тогава ние наивниците поне се опитахме... Сега никой няма и да се опита. Те дори не се интересуват какво се случва.Яворе... така е. Но преди никой не беше заявявал така открито позицията си, че ще такова таковата на престъпниците и че няма така да прави!?За неговите хора във властта го знам от личен опит /сдподелен и тук/ че го прават от втората седмица откакто влязоха във властта. Една от трите причини за да се махна от държавната машина беше точон това.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар