Бе то и за Доган какви ли не приказки се изприказваха ,пък човека е чист като Пиринска вода .
Ми нали Бойко всички щеше да ги пъха в затвора? Какво стана? Сърди се на него, че не си е изпълнил заканите.И те като всяко друго нещо, казано от него. Вече почти година и половина САМО ПРИКАЗВА.А сега се видя, че по нищо не се различава от предходните, че са и комбина на всичко отгоре.Затова и на Доан му бутна само феса...пардон - барбекюто.
има много наивни хорахора на такива постове не говорят за тези неща по телефонаако се случват такива неща - те не стават по телефонауправляващите са прекалено спокойни, но ми се струва че кроят шапка на Яне и цялата му групичка
има много наивни хорахора на такива постове не говорят за тези неща по телефонаако се случват такива неща - те не стават по телефонауправляващите са прекалено спокойни, но ми се струва че кроят шапка на Яне и цялата му групичка
Не говорят умните хора.Тези за умни ли ги имаш?И ако те не говорят, кой говори?Краси Радков ли?Антоний Странджев потвърди автентичността на неговия разговор с Ваньо Танов. Значи, все пак, говорят...
Дидко а ти чу ли днеска Бат Бойко какво каза и как всички си налегнаха задниците и млъкнаха като насрани . Станишевите хора обвиниха Бойко че махнал някакъв от митниците и след няколко месеца отново го върнал . Да ама Бойко ги закла като каза, че той никога не би го върнал, а го е върнал българския съд , съд съставен от избрани от Станишевите хора съдии. Тъй че бат Бойко е чист като момина сълза и сега така ще насмете и Яне Янев , и Станивчетата , и дигналите глави напоследък Костовчета .
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Не говорят умните хора.Тези за умни ли ги имаш?И ако те не говорят, кой говори?Краси Радков ли?Антоний Странджев потвърди автентичността на неговия разговор с Ваньо Танов. Значи, все пак, говорят...
Според твоя човек Антоний Странджев е истински, а според моя, Бойко е сигурен в подправянето и сега ще хвърчат глави. Това си беше постановка да хванат тия дето изнасят информацията и да ги пратят в девета глуха при Станишев където им е мястото . Днеска Бойко ме изкефи като ги попита : кажете имената на тия дето ви дадоха записите и не ми казвайте единия е бил с каскет, а другия бил един нисичък човек . Когато при мен преди години попадна секретен доклад излязъл от министеркия съвет , то аз го занесох в прокуратурата и казах че един доблестен гражданин Алексей Петров ми го предаде. Точка по въпроса . Сега кажете и вие кой ви даде записите ? Мълчат всички като наакани. Нека тогава прокуратурата се сезира и разбере ,кой ги изнесе и истински ли са . :D Тъй че Бат Бойко е старо ченге, Танов също и за да си говорят така открито по телефона значи имат нещо на ум. И балъците веднага се хванаха на въдицата .
Тъй че Бат Бойко е старо ченге, Танов също и за да си говорят така открито по телефона значи имат нещо на ум. И балъците веднага се хванаха на въдицата .
Бат Бойко е стар пожарникар, а не старо ченге. Има доста голяма разлика.
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::. www.cyxap.com
Да ама нали в другата тема се разбра че всеки в България работи това което не му е работа . Може да е завършил пожарникар но си има дарба за ченге и си работи като ченге и по съвместителство и министър-председател .
След тази история със записа и безпрецедентното оправдание на Бойко, че Първанов го бил накарал, заявявам, че КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОДДЪРЖА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ОЛИГОФРЕН! БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ!
Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
След тази история със записа и безпрецедентното оправдание на Бойко, че Първанов го бил накарал, заявявам, че КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОДДЪРЖА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ОЛИГОФРЕН! БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ!
Е то щото при предните беше песен и всичко цъфтеше и връзваше та се оплакваме от сегашните...
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар